Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Skal din nye varebil leases?

På udkig efter ny varebil? Vi hjælper gerne med råd og vejledning med fokus på dine behov

Se leasingtilbud

Leasing af varebil

Hos os kan du lease din næste varebil

Leasing af varebiler

Når du er på udkig efter ny varebil, skal du udover selve bilen, formentlig også kigge på hvilken finansiering der vil passe din virksomhed bedst. Der findes forskellige typer af finansiering, men specielt leasing af varebiler er blevet utrolig populært. Her vil vi besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål angående leasing og præsenterer de forskellige typer af leasing.

Hvorfor er leasing så populært blandt varebilskunder?

Først og fremmest er leasing blevet populært på grund fleksibiliteten, der findes selv sagt en leasingaftale til ethvert behov. Aftalerne sikre din virksomhed mindre pengebinding, ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler. Aftalerne løber typisk over 36, 48 eller 60 mdr. og skaber i denne periode overblik og sikkerhed i budgettet, så du kan fokusere på at drive virksomhed.

Hos Autohuset Vestergaard samarbejder vi med forskellige leasingselskaber, og kan hjælpe dig med at finde det selskab og den aftale der passer bedst til netop dit behov. Vores erhvervskonsulenter har stor erfaring i at finde den helt rigtige løsning, uanset om du har en enkelt bil eller en større flåde.

Skal du vælge operationel eller finansiel leasing?

Hovedsageligt findes der to typer af leasing, operationel eller finansiel. Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvilken type man foretrækker. I det næste afsnit kan du selv læse om de to typer og har du spørgsmål eller brug for vejledning, så står vores erhvervskonsulenter klar til at hjælpe dig.

Operationel leasing

Operationel leasing betyder at du får brugsret til bilen, i princippet ”lejer” du bilen i den aftalte leasingperiode, det er leasingselskabet der har risikoen på bilen og står for vedligeholdelse. Ved operationel leasing skal du kende dit kørselsbehov, da aftalerne beregnes ud fra hvor mange kilometer du skal køre i perioden. Operationel leasing er kort sagt budgetsikkerhed, med alt samlet i en pakke.

Finansiel leasing

Som navnet fortæller er denne leasingtype kun finansiel, hvilket betyder at din virksomhed  selv står for service og vedligeholdelse i leasingperioden, ligesom bilen skal købes tilbage, til en aftalt pris, eller sælges til 3. mand når aftalen udløber. Denne type leasing er typisk billigere end operationel leasing, da din virksomhed selv har risikoen for bilen i leasingperioden.

Finansiel leasing + Serviceaftale

Når du vælger finansiel leasing, kan vi tilbyde en serviceaftale, så der er styr på service og vedligeholdelse til en fast månedlig pris i hele leasingperioden. På den måde får du den billigste leasingaftale og næsten samme tryghed som ved operationel leasing.

Se leasingtilbud

Ønsker du et leasingtilbud på en konkret bil? 

Kontakt erhvervskonsulent