Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Fiat varebiler

Det effektive svar på dine transportbehov ved Fiat

Fiat er blandt Europas førende leverandører inden for varebiler med et enormt stærkt varebilsprogram, der spænder vidt fra den lille og rummelig Fiat Fiorino til den store og velkørende Fiat Ducato.

Dette skyldes, at de alle er unikke og er designet til at yde sit bedste for dig og din virksomhed. Hos Autohuset Vestergaard tilbyder vi et stort og varieret udvalg af Fiat varevogne, som er kendetegnede ved komfort, fleksibilitet og ikke mindst innovativt design. Vil du køre med stil og samtidig have en varevogn, som teknologisk er i top, er Fiat det helt rigtige valg til dine transportbehov.

Vil du høre mere om Fiats varebiler, så kontakt os i Odense S eller Svendborg, hvor vi står klar til at hjælpe og vejlede dig. Sammen finder vi den Fiat model, der passer bedst til din virksomheds kørselsbehov.

Skal du købe eller lease?

Det er altid det store spørgsmål. Om ikke andet, kan vi forklare dig fordelene ved leasing.

  • Mindre pengebinding

  • Leasingydelsen er fradragsberettiget

  • Momsfradrag

  • Aftalerne er fleksible, fra 12-60 mdr.

  • Serviceaftale er en mulighed

  • Tinglysningsafgifter? Dem er der ingen af

Hos Autohuset Vestergaard har vi samarbejde med flere forskellige leasingselskaber. Derfor hjælper vi dig, med at finde den aftale, som passer bedst til jeres behov. Erhvervskonsulenterne hos Autohuset Vestergaard arbejder dagligt med leasing, og kan derfor på overskueligvis finde den bedste løsning til jer, uanset om det drejer sig om en enkelt bil eller en større flåde af biler.

Vi laver din Fiat varebil til den perfekte arbejdsplads!

Når du vælger en Fiat varebil, er vi behjælpelig hele vejen igennem. Det vil sige at vi både kan montere smarte reolsystemer, som tilpasses præcis din virksomheds behov for opbevaring. Der er faktisk ingen grænser, for hvordan lastrummet kan blive indrettet. Det kan også være, der er behov for opladning af diverse materialer i bilen. Det kunne være værktøj, som skal være klar og opladet, når I når ud til kunden. Her er vi specialister, og leverer alt fra forbrugsbatterier og inverter, som spiller sammen med et solcellepanel på taget. Det sørger for, at dit udstyr altid er opladet. Skal lyset være hvidt, gult, orange? Det bestemmer du! Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Har du sikret din varebil mod ubudne gæster? 

Gør det før det er for sent! Uanset hvilken branche I er indenfor, vil din varebil altid have genstande af værdi i bilen. Og det er aldrig sjovt at blive udsat for tyveri. Vi har derfor et bredt sortiment af tyverisikrings produkter, som spænder fra alt i lastrumslåse til rullejalousier i aluminium.