Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Ford Transit Custom front
Ford Transit Custom bagfra
Ford Transit Custom orange
Ford Transit Custom interior

Ford Transit Custom

Ford Transit Custom – støjsvag og sikker varebil med stort lastrum
FRA

248.927 kr. eksklusiv moms

Prisliste

Ford Transit Custom – støjsvag og sikker varebil med stort lastrum

Prislisten er pt. under opdatering. Kontakt os gerne for mere information.

Som Danmarks bedst sælgende varebil har Ford Transit Custom store forventninger at leve op til. I den seneste version af modellen er Ford gået innovativt, men fornuftigt til værks og har forbedret en række egenskaber, men samtidig sørget for at fastholde de elementer i bilen, der fungerede i forvejen.Visuelt har man ændret på fronten, der er gjort mere dynamisk, på linje med Fords samlede designsprog, som man kender fra personbilerne fra Ford. Det samme gælder i kabinen, hvor designet er gjort mere stramt og enkelt, og hvor materialerne er blevet opgraderet til pænere og mere behagelige alternativer. Ford har også fastholdt, at Transit Custom stadig kan fås i to længder og to højder, og du kan få leveret bilen med en lem mellem varerummet og kabinen, så du ved transport af ekstraordinært lange genstande kan gøre brug af endnu mere af bilens længde. I Ford Transit Customs største variant opnår du hele 8,3 kubikmeter i varerummet, hvilket giver mange muligheder for både transport af varer og installation af hylder og lignende, så du kan få alt værktøjet og udstyret med.Ford har i både erhvervs- og personbiler prioriteret at reducere støjniveauet for passagererne i bilen. I Ford Transit Custom er det lykkedes ved blandt andet at udstyre bilen med nye 2-liters EcoBlue-motorer, der både er mere økonomiske, mere smidige og mindre støjende end tidligere motorer. Derudover er det meste af kabinen – herunder dørene, torpedopladen og gulvet – blevet gennemgået og redesignet, så det er med til at holde mere støj ude af kabinen i Ford Transit Custom.Autohuset Vestergaard har mange års erfaring med kunder fra erhvervslivet, så vi ved, at der er mange forskelligartede behov, der skal dækkes. I stedet for at du tager en beslutning på egen hånd, vil vi gerne tilbyde en gratis og uforpligtende snak, hvor vi kan hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning på en Ford Transit Custom, så du får en løsning, der dækker præcis dine behov. Vi er altid klar på både telefon, chat og e-mail fra kl. 09.00 til 22.00 alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Ford Transit Custom fås også som PHEV.

Mange indretningsmuligheder i Ford Transit Custom

Skal du kunne servicere dine kunder ordentligt, kræver det, at din varebil er en effektiv arbejdsplads på fire hjul, og at du har fået både lastrummet og kabinen indrettet effektivt og intelligent. Hos Autohuset Vestergaard har vi stor erfaring med at sælge og indrette varebiler som Ford Transit Custom, så de er effektive mobile arbejdspladser. Vi har haft kunder fra mange forskellige brancher, så vi kender til forskellige behov for, hvordan en varebil skal indrettes for at gøre dit arbejde nemmere og mere effektivt og dermed skabe større værdi for dine kunder. Blandt de løsninger, mange af vores kunder efterspørger, er reolsystemer til opbevaring samt lamper både til lastrummet og udvendigt på varebilen. Vi gør en dyd ud af at bruge løsninger og produkter fra de førende leverandører på markedet og ser frem til at finde den rigtig løsning for dig. Vi er specialister i strømforsyning til varebiler og har indrettet mange varebiler med en decideret arbejdsplads, hvor der både er arbejdsbord og 220v strøm. Der er muligvis bedre plads hjemme på hovedkontoret, men vi kan skabe mange af de samme muligheder for at arbejde bag i varebilen. For flere kunder har vi installeret solceller på taget af bilen, så de kan oplade deres udstyr på farten uden at være koblet på elnettet. Vi har et team af erhvervskonsulenter parat, der ser frem til at finde den bedste løsning til dit firma, så du kan få den rigtige Ford Transit Custom med hjem.

Få Ford Transit Custom med leasing

Hvis du kigger på en Ford Transit Custom, står vi hos Autohuset Vestergaard parat til at lytte til dine praktiske og økonomiske ønsker og behov. Vi har mange års erfaringer med kunder fra et væld af brancher, og vi ved, at når du kigger på at anskaffe en varebil som en Ford Transit Custom, er finansiering og driftsøkonomi overvejelser på linje med maksimal nyttelast, længde og resten af udstyrslisten.

Leasing af varebiler som Ford Transit Custom er meget populært på grund af den fleksibilitet, der findes i leasingaftaler sammenlignet med køb. Ved at lease en Ford Transit Custom i stedet for at købe den får din virksomhed mindre pengebinding, ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler. Leasingaftalen – der oftest løber over 36, 48 eller 60 måneder – giver dig stabilitet og ro, så du kan fokusere på dine kunder.

Hos Autohuset Vestergaard er vi ikke bundet på en enkelt leasingudbyder, så uanset om du skal lease en enkelt bil eller en hel flåde, så har vores erhvervskonsulenter stor erfaring med at finde en udbyder, der passer til din virksomheds behov.

Operationel eller finansiel leasing?

Hvis du skal lease en varebil som Ford Transit Custom, kan du vælge mellem operationel eller finansiel leasing. Hvilken type leasing der passer bedst til dig, afhænger af, hvordan og hvor meget du skal bruge bilen, og dine holdninger til økonomi og risiko.

Med operationel leasing får du overblik og skal ikke bekymre dig så meget. Leasingudbyderen har ansvaret for service og vedligeholdelse, mens dit firma får brugsretten og nøglerne. På forhånd skal der aftales et kilometerloft, og du skal betale en fast ydelse pr. måned. Når leasingperioden er overstået, skal bilens stand og kilometertal godkendes, men derefter skal du ikke tænke mere på den bil. Der er altså ikke så mange bekymringer forbundet ved operationel leasing, da du har styr på omkostningerne og leasingselskabet tager sig af service og reparationer.

Vælger du en finansiel leasingaftale for at få en Ford Transit Custom, vil den ofte være billigere, men det er, fordi dit firma selv har ansvaret for service og vedligehold i leasingperioden. En anden forskel er, at du ved udløb af leasingaftalen har ansvaret for at købe bilen eller sælge den videre til en tredjepart for en aftalt pris med leasingselskabet. Særligt i håndværkerfagene og byggebranchen er der risiko for buler og skader i forbindelse med last af varer og udstyr, når man opholder sig på eksempelvis byggepladser, og det kan være en udfordring i forhold nogle aftaler om operationel leasing. Her kan finansiel leasing være en fordel, da dit firma ikke i samme omfang skal stå til ansvar for slid og skader.

Som et kompromis kan dit firma vælge en aftale om finansiel leasing af en Ford Transit Custom, men supplere den med en serviceaftale, hvor din virksomhed til en fast månedlig ydelse igennem leasingperioden får dækket service og vedligeholdelse på næsten samme niveau som ved operationel leasing.

Udstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.