Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,5 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Ford Transit Custom

Ny Ford Transit Custom – Kan nu bestilles

250.312 kr. Eksklusiv moms

*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Energimærke: C. Halvårlig CO2-ejerafgift 5220 kr. Forbrug: 13 km/l. CO2: 187 g/km. Forbrug påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Ny Ford Transit Custom

Europas mest solgte varebil* har fået en opgradering. Den nye Ford Transit Custom har store forventninger at leve op til. I den seneste version af modellen er Ford gået innovativt, men fornuftigt til værks og har forbedret en række egenskaber, men samtidig sørget for at fastholde de elementer i bilen, der fungerede i forvejen. Visuelt har man ændret på fronten, der er gjort mere dynamisk, på linje med Fords samlede designsprog, som man kender fra personbilerne fra Ford. Det samme gælder i kabinen, hvor designet er gjort mere stramt og enkelt, og hvor materialerne er blevet opgraderet til pænere og mere behagelige alternativer. Ford har også fastholdt, at Transit Custom stadig kan fås i to længder og to højder, og du kan få leveret bilen med en lem mellem varerummet og kabinen, så du ved transport af ekstraordinært lange genstande kan gøre brug af endnu mere af bilens længde. I Ford Transit Customs største variant opnår du hele 8,3 kubikmeter i varerummet, hvilket giver mange muligheder for både transport af varer og installation af hylder og lignende, så du kan få alt værktøjet og udstyret med.Ford har i både erhvervs- og personbiler prioriteret at reducere støjniveauet for passagererne i bilen. I Ford Transit Custom er det lykkedes ved blandt andet at udstyre bilen med nye 2-liters EcoBlue-motorer, der både er mere økonomiske, mere smidige og mindre støjende end tidligere motorer. Derudover er det meste af kabinen – herunder dørene, torpedopladen og gulvet – blevet gennemgået og redesignet, så det er med til at holde mere støj ude af kabinen i Ford Transit Custom.Autohuset Vestergaard har mange års erfaring med kunder fra erhvervslivet, så vi ved, at der er mange forskelligartede behov, der skal dækkes. I stedet for at du tager en beslutning på egen hånd, vil vi gerne tilbyde en gratis og uforpligtende snak, hvor vi kan hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning på en Ford Transit Custom, så du får en løsning, der dækker præcis dine behov. Vi er altid klar på både telefon, chat og e-mail fra kl. 09.00 til 22.00 alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

*Baseret på data fra S&P Global New Registrations 2021.

Mange indretningsmuligheder i Ford Transit Custom

Skal du kunne servicere dine kunder ordentligt, kræver det, at din varebil er en effektiv arbejdsplads på fire hjul, og at du har fået både lastrummet og kabinen indrettet effektivt og intelligent. Hos Autohuset Vestergaard har vi stor erfaring med at sælge og indrette varebiler som Ford Transit Custom, så de er effektive mobile arbejdspladser. Vi har haft kunder fra mange forskellige brancher, så vi kender til forskellige behov for, hvordan en varebil skal indrettes for at gøre dit arbejde nemmere og mere effektivt og dermed skabe større værdi for dine kunder. Blandt de løsninger, mange af vores kunder efterspørger, er reolsystemer til opbevaring samt lamper både til lastrummet og udvendigt på varebilen. Vi gør en dyd ud af at bruge løsninger og produkter fra de førende leverandører på markedet og ser frem til at finde den rigtig løsning for dig. Vi er specialister i strømforsyning til varebiler og har indrettet mange varebiler med en decideret arbejdsplads, hvor der både er arbejdsbord og 220v strøm. Der er muligvis bedre plads hjemme på hovedkontoret, men vi kan skabe mange af de samme muligheder for at arbejde bag i varebilen. For flere kunder har vi installeret solceller på taget af bilen, så de kan oplade deres udstyr på farten uden at være koblet på elnettet. Vi har et team af erhvervskonsulenter parat, der ser frem til at finde den bedste løsning til dit firma, så du kan få den rigtige Ford Transit Custom med hjem.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Trend

Programmerbar motor-/kabinevarmer

Opvarmet, 4-vejs justerbart førersæde med armlæn og lændestøtte

Dobbelt passagersæde med varme på yderste siddeplads

Opvarmet forrude og regnsensor

Aircondition

Nøglefri start

5G modem til bl.a. fjernstart af motor (kræver aut. gear)

13” SYNC4 touchskærm

Pre-collision assist 2.0 (100° kamera)

Lane Keeping System

Træthedsregistrering

Fartpilot og intelligent fartbegrænsning

Skiltegenkendelse og Wrong Way Alert

Parkeringshjælp for

Parkeringshjælp bag

Bakkamera

Limited (Udover Trend)

LED forlygter

16” alufælge

Opvarmet forrude og regnsensor

Rat i Sensico kunstlæder

Dobbelt passagersæde med varme på yderste siddeplads

LED lys i varerum

5G modem til bl.a. fjernstart af motor

Nøglefri adgang og start

Få Ford Transit Custom med leasing

Hvis du kigger på en Ford Transit Custom, står vi hos Autohuset Vestergaard parat til at lytte til dine praktiske og økonomiske ønsker og behov. Vi har mange års erfaringer med kunder fra et væld af brancher, og vi ved, at når du kigger på at anskaffe en varebil som en Ford Transit Custom, er finansiering og driftsøkonomi overvejelser på linje med maksimal nyttelast, længde og resten af udstyrslisten.

Leasing af varebiler som Ford Transit Custom er meget populært på grund af den fleksibilitet, der findes i leasingaftaler sammenlignet med køb. Ved at lease en Ford Transit Custom i stedet for at købe den får din virksomhed mindre pengebinding, ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler. Leasingaftalen – der oftest løber over 36, 48 eller 60 måneder – giver dig stabilitet og ro, så du kan fokusere på dine kunder.

Hos Autohuset Vestergaard er vi ikke bundet på en enkelt leasingudbyder, så uanset om du skal lease en enkelt bil eller en hel flåde, så har vores erhvervskonsulenter stor erfaring med at finde en udbyder, der passer til din virksomheds behov.

Operationel eller finansiel leasing?

Hvis du skal lease en varebil som Ford Transit Custom, kan du vælge mellem operationel eller finansiel leasing. Hvilken type leasing der passer bedst til dig, afhænger af, hvordan og hvor meget du skal bruge bilen, og dine holdninger til økonomi og risiko.

Med operationel leasing får du overblik og skal ikke bekymre dig så meget. Leasingudbyderen har ansvaret for service og vedligeholdelse, mens dit firma får brugsretten og nøglerne. På forhånd skal der aftales et kilometerloft, og du skal betale en fast ydelse pr. måned. Når leasingperioden er overstået, skal bilens stand og kilometertal godkendes, men derefter skal du ikke tænke mere på den bil. Der er altså ikke så mange bekymringer forbundet ved operationel leasing, da du har styr på omkostningerne og leasingselskabet tager sig af service og reparationer.

Vælger du en finansiel leasingaftale for at få en Ford Transit Custom, vil den ofte være billigere, men det er, fordi dit firma selv har ansvaret for service og vedligehold i leasingperioden. En anden forskel er, at du ved udløb af leasingaftalen har ansvaret for at købe bilen eller sælge den videre til en tredjepart for en aftalt pris med leasingselskabet. Særligt i håndværkerfagene og byggebranchen er der risiko for buler og skader i forbindelse med last af varer og udstyr, når man opholder sig på eksempelvis byggepladser, og det kan være en udfordring i forhold nogle aftaler om operationel leasing. Her kan finansiel leasing være en fordel, da dit firma ikke i samme omfang skal stå til ansvar for slid og skader.

Som et kompromis kan dit firma vælge en aftale om finansiel leasing af en Ford Transit Custom, men supplere den med en serviceaftale, hvor din virksomhed til en fast månedlig ydelse igennem leasingperioden får dækket service og vedligeholdelse på næsten samme niveau som ved operationel leasing.

Den nye Custom med avancerede diesel og EV motorer

Ford Transit Custom kan vælges med 3 forskellige motorvarianter. Vælg den som fulelektrisk og få op til 380 km rækkevidde.* Du kan også vælge den som en Plug-in Hybrid version med en 2,5-liters benzinmotor og et 11,8 kWh batteri. Den sidste mulighed er en ren diesel version. En 2,0-liters dieselmotor med mulighed for manuel eller automatgear. Vælg fra en med 110 hk og helt op til en med 170 hk.  

*Det anslåede tal for den elektriske rækkevidde vedrører den elektriske E-Transit Custom med 74 kWh  brugbar batterikapacitet. I overensstemmelse med testproceduren for lette køretøjer (WLTP) kan den certificerede elektriske rækkevidde opnås med et fuldt opladt batteri på E-Transit Custom med 74 kWh effektivt batteri – afhængigt af den eksisterende serie og batterikonfiguration. Den faktiske elektriske rækkevidde kan variere på grund af forskellige faktorer (f.eks. vejrforhold, kørestil, ruteprofil, køretøjets tilstand, alder og tilstand af lithium-ion-batteriet)

Sikkerheden i Ford Transit Custom

En varebil som Ford Transit Custom er en vigtig del af din arbejdsplads. Så ligesom der skal være styr på sikkerheden på byggepladsen eller på værkstedet, skal det selvfølgelig også være tilfældet i din varebil. I Ford Transit Custom har Ford med selve designet af bilen samt med avancerede førerassistanceteknologier sat nye standarder for at holde last og passagerer sikre.

Eksempelvis vil der være tidspunkter, hvor der er brug for ekstra plads og du derfor spænder en anhænger bag din Ford Transit Custom. At køre sikkert med en anhænger kræver en erfaren bilist, men med Trailer Sway Control kan Ford Transit Custom hjælpe med at gøre anhængerkørsel lidt nemmere og dermed sikrere. Hvis systemet registrerer, at anhængeren svinger ud, går den ind og nedsætter momentet på motoren og øger langsomt bremsetrykket på hjulene for at nedsætte hastigheden, så du kan få bedre kontrol over både bil og anhænger.

På mange måder kører du ikke alene i en Ford Transit Custom, selvom du er den eneste person i bilen. Med varebilens mange kameraer, sensorer og førerassistenter er det som at have en andenpilot, der konstant holder øje med vejforhold og trafik, og som sørger for at gribe ind og kompensere, så du beholder kontrol og styring over din kørsel.

Det kommer til udtryk på forskellig vis, som når kraften på de enkelte hjul bliver registreret og justeret, så Ford Transit Custom har maksimal kontakt med underlaget og er sikret et godt vejgreb På den måde undgår du for eksempel hjulspin, når du accelererer.

Et væld af udstyr

Et andet eksempel er den elektroniske stabilitetsstyring i Ford Transit Custom, der holder øje med ændringer i køreretning og automatisk tilpasser bremserne og trækkraften, hvilket betyder, at du beholder kontrollen over bilen.

Der er også stor forskel på at køre i en Ford Transit Custom, når varerummet er fyldt til randen, og når det nærmest er tomt. Her sørger Load Adaptive Control (LAC) for at tilpasse den elektroniske stabilitetsstyring efter bilens samlede vægt, så din kontrol og styring over bilen er optimeret.

Andre gange kan man være kommet lidt for hurtigt ind i et sving, og her hjælper det, at Ford Transit Custom er udstyret med Curve Control, der tilpasser motorkraften og bremser de enkelte hjul, så chaufføren ikke mister kontrollen over bilen og i stedet kommer sikkert videre.

Ford Transit Custom er ikke kun optimeret til at passe på dig og din last. Med Pre-Collision Assist bliver langsomt kørende biler og fodgængere, der krydser vejbanen, registreret, og du bliver advaret om dem. Når du ikke at bremse, aktiveres nødbremserne automatisk, så ulykker kan undgås – eller så deres omfang i hvert fald kan reduceres. Systemet er lavet til bykørsel og fungerer derfor ved hastigheder op til 50 km/t.

Der skal ikke være mange varer og udstyr i varerummet, før et indbrud i din Ford Transit Custom bliver en dyr fornøjelse. Derfor er bilen udstyret med en perimeteralarm, der sætter en høj alarm i gang, hvis nogen forsøger at komme ind i bilen uden nøglen. 

Med Ford Transit Custom får du både køre- og arbejdsglæde

Med den nye motor i Ford Transit Custom er bilen ikke bare blevet mere økonomisk, men har samtidig også fået et stærkere moment ved lave omdrejninger. Det betyder, at både kørsel og igangsætning vil være nem og ligetil i Ford Transit Custom, selvom varerummet er fyldt op. Undervognen og affjedringen i Ford Transit Custom er beholdt fra den tidligere udgave, fordi køreegenskaberne var så gode, at der ikke var grund til at ændre på nogen af delen. Du vil opleve tydelige reaktioner på din styring, et lavt støjniveau fra motoren og en undervogn med en fasthed, der gør, at du ligger godt på vejen, uden at den er for hård.

På kolde vintermorgener kan frost og is være mere end en irritation: Det kan i sidste ende forsinke dig, når du skal ud til dine kunder. Derfor kommer Ford Transit Custom med Quickclear-forrude, der med et tryk på en knap sender høj varme ud i ruden, så både frost og dug hurtigt er væk fra både ruden og vinduesviskerne.

Netop vinduesviskerne på Ford Transit Custom er også automatiseret, så de tænder af sig selv, når forruden bliver våd. Som regnen stilner af eller intensiverer, tilpasses vinduesviskernes hastighed, så du har det bedst mulige udsyn til trafikken. Hvor våd forruden skal være, før systemet aktiveres, kan indstilles manuelt.

Med Ford Easy Fuel er det desuden blevet stort set umuligt at tanke benzin på en dieselbil eller omvendt. Tankningssystemet – der er uden dæksel – er ganske enkelt lavet til, at kun dieseldyser passer til dieseltanke og benzindyser til benzintanke. Det vil altså kræve ualmindeligt stor ihærdighed at tanke forkert.

Et kontor på fire hjul

Mellem besøg hos kunderne er der ofte arbejde, der skal laves, og det kan hurtigt blive umuligt – eller bare spild af tid – at køre tilbage til kontoret for at lave det. Af den grund har man i Ford Transit Custom prioriteret at gøre kabinen multifunktionel, så den ikke blot er god, når du kører, men også fungerer som et kontor på fire hjul. Derfor kommer den nye Ford Transit Custom med så meget opbevaringsplads og så mange funktioner, at du næsten vil foretrække at arbejde i bilen fremfor på kontoret. Det er muligt at tilvælge et midtersæde, som, når du slår det ned, har et bord på ryglænet med en bordstørrelse på 345 mm x 240 mm, så du uden problemer kan have en blok eller bærbar på bordet, hvor der desuden er kopholdere og en elastikrem, så dine ting bliver holdt fast, når du kører. Med flere praktiske steder til opbevaring er det også muligt at undgå rod i kabinen. Der er blandt andet lommer i dørene med plads til A4-blokke og vandflasker, et lettilgængeligt opbevaringsrum på instrumentbrættet, et aflåseligt handskerum med plads til A4-mapper og et stort rum under det dobbelte passagersæde med plads til computer, mapper og andet udstyr.

En varebil bliver ikke en af de mest populære, hvis ikke der er styr på funktionalitet og pålidelighed. Den seneste udgave af Ford Transit Custom bygger videre på modellens stolte arv, og med godt håndværk og flot design i samspil med teknologi og smarte funktioner står du med en bil, der kan skræddersys til de fleste af dine behov. 

Ford Transit Custom er et rigtig godt og alsidigt valg til blandt andet tømrere, elektrikere og entreprenører, da det rummelige varerum giver god plads til både værktøj, udstyr og materialer. Tilpasningsmulighederne er dog mange, og derfor vil vi hos Autohuset Vestergaard gerne tage en snak med dig om dine behov og ønsker, så vi kan finde en Ford Transit Custom, der opfylder disse.

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.