Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Ford Transit front Blå
Ford Transit varerum
Ford Transit interiør
Ford Transit aften arbejde

Ford Transit

Ford Transit – stor og fleksibel bestseller

Afventer priser

Prisliste

Ford Transit – stor og fleksibel bestseller

Ford Transit er blandt de mest populære varebiler i Danmark og har i mange år også været en af de mest solgte herhjemme. Med Ford Transit Van får du den største af Fords varebiler, som også er klassens største i både længde, bredde og indvendig høje. Med 15,1 kubikmeter varerumsplads er der plads til materialer, varer eller udstyr, som er mere end tre meter langt, og med både skydedøre og adgangstrin bagfra er det nemt at få udstyr eller varer ind og ud af varerummet. En lasteevne på op til 2,7 tons sikrer desuden, at der er kraft til at transportere det meste, hvis ikke du skal helt op at skaffe en lastbil.Den nye generation af Ford Transit Van-varebiler er udstyret med avanceret ny motorteknologi i form af 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer med ydelser på op til 185 HK og 415 Nm moment, så du er sikret en varebil med den kraft og effektivitet, du har brug for. Har du særlige lastebehov, kan Ford Transit Van også udstyres med en HDT-motor. Og selvfølgelig opfylder alle motorer de strenge Euro 6,2-emissionsstandarder.Ford Transit Van er et yderst fleksibelt køretøj, der kan leve op til de fleste krav og behov. Du bestemmer selv, om bilen skal være firehjulstrukket eller trække på for- eller baghjul, og den kan indrettes med tre varerumslængder og to forskellige taghøjder, hvilket giver mulighed for at indrette både kabinen og varerummet på et utal af måder.Hos Autohuset Vestergaard arbejder vi efter at sætte kunden i centrum og vil altid forsøge at imødekomme dine behov, så godt vi kan. Vi tager gerne en gratis og uforpligtende dialog med dig, så vi gennem råd og vejledning kan skræddersy en løsning til dine behov.Vi er altid klar på både telefon, chat og e-mail kl. 09.00-22.00 på alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

Ford Transit - Klar til at arbejde når du er!

Vi har Ford Transit opbygget med boks/lift eller lad til hurtig levering. 

Hård, pålidelig og alsidig. Ford Transit chassis er specialbygget til at opfylde de unikke krav fra din virksomhed. Uanset om du efterspørger en alsidig kassebil med lift eller en robust ladbil, kan Ford Transit opfylde behovet.

Indretningen i Ford Transit Van

En varebil som Ford Transit er en arbejdsplads på fire hjul, og for at kunne servicere kunderne ordentligt har man brug for en smart og intelligent indretning af både kabine og lastrum, så man kan få mest muligt ud af dem i forhold til materialer og værktøj. Hos Autohuset Vestergaard har vi mange års erfaring med at sælge varebiler, og med kunder fra en lang række forskellige brancher forstår vi mange forskellige behov for, hvordan den optimale mobile arbejdsplads skal indrettes. Blandt vores mest efterspurgte løsninger til indretning af varebiler er reolsystemer, lys til varerummet og udvendige arbejdslamper, og vi bruger løsninger fra de bedste leverandører på markedet. Mange af vores kunder har også brug for at indrette en decideret arbejdsplads i bilens lastrum, og her kan vi uden problemer sørge for en løsning med både arbejdsbord og 220v strøm, så den eneste forskel på arbejdspladsen i din Ford Transit Van og den derhjemme er størrelsen. Vi har en rigtig god forståelse for strømforsyning og kan levere alt fra inverter til forbrugsbatterier, men kan også lave løsninger, hvor vi installerer solceller på taget af din Ford Transit Van, så du kan oplade dit udstyr i bilen uden at være koblet på elnettet. Derudover har vi erhvervskonsulenter parat, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit firma.

Få en varebil på dine præmisser

Hvis du er på udkig efter en ny varebil, hjælper vi hos Autohuset Vestergaard med råd og vejledning i forhold til dine behov – også de økonomiske. Vi forstår, at finansieringen spiller en næsten lige så vigtig rolle som selve bilen, og vi vil gerne assistere med at finde den type finansiering, der passer bedst til din virksomhed, hvis du skal anskaffe en Ford Transit Van.

For varebiler som Ford Transit Van er leasing blevet en meget populær løsning for mange virksomheder, hvilket først og fremmest hænger sammen med den fleksibilitet, der findes i leasingaftaler. Med en leasingaftale frem for et køb får din virksomhed mindre pengebinding, ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler. Leasingaftaler løber oftest over 36, 48 eller 60 måneder, og du får i denne periode stabilitet og overblik i budgettet, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Hos Autohuset Vestergaard arbejder vi sammen med flere forskellige leasingselskaber. Vi er altså ikke bundet på en enkelt udbyder og er dermed fri til at finde den aftale, der passer bedst til dine behov. Uanset om det handler om en, fem eller en hel flåde af biler, har vores erhvervskonsulenter stor erfaring med at finde en løsning, der passer til netop dig.

Udstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.