Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

God på Trustpilot 4,2 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

25.06.2024

Emne:

Om Vestergaard

Autohuset Vestergaard bliver Lynk & Co servicepartner

Fremover kan Lynk & Co. serviceres i Kolding, Odense og Nærum.

Autohuset Vestergaard har indgået en autoriseret service- og værkstedskontrakt med det innovative bilmærke Lynk & Co. Dette partnerskab markerer en spændende udvikling for vores virksomhed.

Lynk & Co’s modeller er udviklet i Göteborg i Sverige. Der er allerede en kørende vognpark på 180 biler i Danmark, og flere modeller til salg hos brugtvognsforhandlere. Hos Autohuset Vestergaard har vi i øjeblikket ligeledes flere Lynk & Co biler til salg, af modellen 01.

Uddannet personale står klar

Vi klarer både garanti og service

Vores beslutning om at blive autoriseret Lynk & Co-værksted i vores afdelinger i Kolding, Odense og Nærum er baseret på at kunne hjælpe de kunder, der køber bilmærket i Danmark. I øjeblikket er det nyere importerede Lynk & Co-modeller og hvis mærket etablerer sig i Danmark med salgskanaler, er vi forberedt på det. Vores tekniske personale har gennemgået kurser i at håndtere garantisager, bestille reservedele og udføre reparationer på disse biler. Da Lynk & Co-modellerne er bygget på en, for vores teknikeres vedkommende, velkendt platform, er vores teknikere godt rustet til at levere et stykke kvalitetsarbejde fra starten af samarbejdet.

Som autoriseret værksted kan vi nu også håndtere service på de biler, vi sælger fra vores brugtvognsafdelinger. Dette giver vores kunder en ekstra tryghed og sikkerhed.

Selvom Lynk & Co i øjeblikket kun har én model forventer vi, at deres portefølje vil udvide sig i fremtiden, og vi ser frem til at servicere flere af deres innovative biler.

Morten Bøhm Jørgensen, Vicedirektør hos Autohuset Vestergaard A/S, udtaler: “Vi er glade for samarbejdet med Lynk & Co, som vi tror på har potentiale for fremtiden, også i Danmark, hvor der forventeligt vil komme flere Lynk & Co-modeller på de danske landeveje.”

Hos Autohuset Vestergaard glæder vi os over samarbejdet med Lynk & Co. og glæder os til at se hvad fremtiden byder for samarbejdet.

Relaterede artikler

Autohuset Vestergaard og Clever sætter strøm til lokalområderne

Renault 5 og dens storebror Turboen

Volvo 240 – en standard for sikkerhed

Når passion bliver til ekspertise

1