Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

15.06.2021

Emne:

Vi bliver Polestar Destination

Polestar til Vejle og Nærum

Pressemeddelse

Polestar Danmark tager endnu et stort skridt og indgår partnerskab med Autohuset Vestergaard i Vejle og Nærum.

Partnerskabet har høje ambitioner og muliggør, at kunder har mulighed for at blive introduceret til bilen, prøvekøre, få den udleveret samt få udøvet service (Service kan udføres hos alle Volvo afdeling hos Autohuset-Vestergaard)

Det svenske bil mærke Polestar, der sælger elektriske biler, er nu klar til at tage næste skridt i sin indtræden på det danske marked og er nu i gang med at indgå partnerskab med Autohuset Vestergaard i Vejle, som en af sine tre partnere i Danmark. Her vil kunderne møde en Polestar destination, hvor de har mulighed for at blive introduceret til bilen, prøvekøre, få den udleveret samt få udøvet service.

I forbindelse med partnerskabet siger Henrik Bang, direktør for Polestar Danmark

”Jeg er glad for Autohuset Vestergaard i Vejle ønsker at indgå partnerskab med os. Vi har valgt en kompetent partner i Autohuset Vestergaard i Vejle, som jeg er overbevist om vil sikre, at vores kunder fra starten får en fantastisk oplevelse med Polestar”. 

Fra den 21. juni 2021 kan kunderne besøge en af de fem Polestar destinations i Danmark, hvoraf 2 af dem er hos Autohuset Vestergaard.  

”Vi er utroligt stolte over af at blive en del af Polestar i Danmark. Ud af blot 5 Polestar destinations i hele Danmark, er Autohuset Vestergaard valgt til at have hele 2 destinations – i Nærum og i Vejle - noget vi er meget glade for. Vi ser frem til at samarbejde med Polestar og byde både nuværende såvel som nye kunder indenfor i Polestars topmoderne univers.  

Bilverdenen er midt i en forandring, og i denne forandring er Polestar præcis den samarbejdspartner vi kunne ønske, som står for innovation i deres produkter og nytænkning i måden at møde kunderne på. Det er en rejse som bliver ekstremt spændende at være en del af”

Udtaler adm. direktør for Autohuset Vestergaard A/S, Personvogne, Jesper Wang Hansen. 

Information om de fem Polestar destinations- og bestilling af prøvekørsel foregår på Polestar.com - du kan klikke på linket herunder.

Bilerne der ankommer til Danmark i 2021 kommer med en højt specificeret introduktionspakke, to elektriske motorer med 300 kW og 660 Nm i alt og med verdens første infotainment-system drevet af Android Automotive OS med integrerede Google services. Prisen for introduktionsmodellen er 449.000 kr.