Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Dato:

29.04.2020

Emne:

Konceptbiler

Elektriske Mustang Cobra med 1400 hk er fremtidens dragster

En dragster som ikke sluger en eneste dråbe brændstof og ikke larmer. På trods af ingen brændstof og larm, kan den tilbagelægge en kvart mil (402 meter) på lidt over 8 sekunder med en topfart på 273 km/t.

Ford Performance introducerer en Mustang Cobra Jet, som er 100% elektrisk.

En dragster som ikke sluger en eneste dråbe brændstof og ikke larmer. På trods af ingen brændstof og larm, kan den tilbagelægge en kvart mil (402 meter) på lidt over 8 sekunder med en topfart på 273 km/t. Det er første gang nogensinde at Ford Performance introducerer en Mustang Cobra Jet, som er 100% elektrisk.

Med et drejningsmoment på 1.500 Nm. Og intet mindre en 1.400 hk. Så må man sige at den specialbygget batteridrevne Mustang Cobra Jet, lever fuldt ud op til sit navn.

“Ford har altid vist innovation gennem motorsport. Elektriske drivlinjer giver os en helt ny form for ydelse, og vores strømdrevne Cobra Jet 1400 er et eksempel på, hvordan vi skubber ny teknologi helt til grænsen. Vi er glade for at kunne vise den frem i et år, hvor Mustang-familien også får et helt nyt medlem i form af den 100% elektriske SUV Mustang Mach-E,” forklarer Dave Pericak, global direktør hos Ford Icons.

Forsmagen på fremtidens eldrevne Ford biler er her. Med prototypen Mustang Cobra Jet 1400 og Mustang Mach-E, skal de viderefører Mustangs ikoniske arv med de 2 kompromisløse elektriske udgaver.  

I slutningen af 1960’erne var det den originale Cobra Jet, som var en force inden for drag racing, og dominerede det årti. Den nye elektriske udgave Cobra Jet 1400 hædrer den originale Cobra Jet.

Den nye elektriske Cobra Jet 1400 vil fortsat blive testkørt inden dens officielle drag racing debut på verdensplan senere i år. Til debuten vil både fans, presse og motorsportskonkurrenter kunne opleve el monsterets egenskaber på asfalten.  

Læs mere her