Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Dato:

08.09.2021

Emne:

Nye biler

Jogger er Dacias nye syv sæders familiebil

Den nye familiebil fra Dacia hedder Jogger. Det er den længste Dacia i modelrækken, med sine 4.55 meter. En ægte familiebil med plads til syv personer.

7-sæders familiebil

Den nye familiebil fra Dacia hedder Jogger. Det er den længste Dacia i modelrækken, med sine 4.55 meter. En ægte familiebil med plads til syv personer.

Dacia Jogger har længde som en stationcar, udseende som en SUV og praktikalitet som en MPV. En ægte Dacia hvor der tænkt på hvordan livet er for dem der hver dag skal køre i den nye Dacia Jogger.

Dacia Jogger er den fjerde nye bil i år fra Dacia. I starten af året lancerede Dacia Europas bedst sælgende bil i B-segmentet – nemlig den helt nye Dacia Sandero og Sandero Stepway. Så kom den billigste elbil i Europa – den lille Dacia Spring, og en helt ny faceliftet Dacia Duster har netop set dagens lys. Nu er Dacia her så med den fjerde hjørnesten i Dacias helt nye modelprogram.

Plads til syv personer

Dacia Jogger er som nævnt hele 4.55 meter lang, har en akselafstand på hele 2.9 meter og en frihøjde på 200 mm. Det betyder, at bilen nemt rummer op til syv personer. De to bagerste sæder er individuelle og kan foldes op eller tages helt ud. Gør man det har man plads til 708 liter bagage. Folder man også 2 sæderække op, har man plads til hele 1819 liter bagage

.Jogger er en rigtig familiebil og så skal der også være en masse fralægningsplads. Der er hele 24 liter kabinen, som også rummer op til seks kopholdere.

Har man brug for at transportere ting på taget, fås Jogger med den smarte tagræling, der enkelt kan transformeres til tagbøjler, som kan klare 80 kilo vægt.

Jogger kan trække 1200 kilo på krogen.

Jogger kan ses og købes fra februar. Endnu er der ikke danske priser på Dacia Jogger, men de forventes at være klar i slutningen af november.

Læs pressemeddelelse