Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

06.02.2023

Emne:

Ny Opel Grandland GSe

Ny sportslig elektrificerede SUV fra Opel

Ny Grandland GSe fra Opel

Grand Sport electric

Den nye elektrificeret Grandland GSe SUV fra Opel kommer med en 1,6 liters turbobenzinmotor, som yder 200 hk. Derudover har den to elmotorer, en ved forakslen og en ved bagakslen, som sammen med benzinmotoren samlet levere 300 hk.

Med et batteri på 14,2 kWh er det muligt at køre både kortere og lidt længere afstande udelukkende på strøm. Grandland GSe kan køre op til 63 km el-kørsel på en enkelt opladning (WLTP). Med firehjulstræk og Sport som køreindstilling kan hybridsystemet i Grandland GSe levere 520 Nm, og er i stand til at bevæge sig fra 0-100 km/t på blot 6,1 sekunder.

Kabinen i den nye Grandland GSe SUV fra Opel

Design & Kabine

Medmindre man ønsker at betale 5.000 for den sorte motorhjelm, så vil den blive lakeret i den samme primære farve som resten af bilen. Dog er 19" letvægts alufælge standard udstyr på den nye Grandland GSe.

Kabinen er blevet udstyret med specielle GSe AGR sæder i fører- og i passagersiden. Sæderne har en lang række af indstillingsmuligheder for den bedste og mest optimale støtte og komfort. Bilens instrumentering og infotainment udgøre ét enkelt langt panel, hvor infotainment systemet fylder en touchskærm på hele 10".

Balance mellem komfort og sport

Den nye GSe model får nye Koni-støddæmpere med to kamre, hvilket betyder at dæmpningen tilpasser sig efter ændrende frekvenser, sving og kørestil. I forhold til den nuværende PHEV model, så kommer GSe med 11 procent stivere fjedre. Når man drejer på rattet er styretøjet 9 procent hurtigere, så udslagene omkring midterstillingen føles mere kontante.

De første Grandland GSe fra Opel kommer til Danmark i starten af marts 2023. Bilen kommer med sportssæder, 180 graders frontkamera, adaptiv fartpilot, nøglefri betjening, elektrisk bagklap og 19" alufælge som standard udstyr. Prisen for dette starter på 524.990 kr.