Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,5 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

13.10.2022

Emne:

Nye biler

Polestar lancerer Polestar 3, deres første elektriske performance-SUV

Polestar 3 er en SUV lavet til den elektriske tidsalder. Det er en stor high-end og luksuriøs elbil

Polestar 3
Polestar 3 lancering i København

Verdenspremiere d. 12 oktober i København

Se Polestar 3 lancering her

Verdenspremieren på Polestar 3, SUV'en for den elektriske tidsalder, præsenteret af Thomas Ingenlath, administrerende direktør for Polestar i København d. 12 oktober kl. 19:00.

Verdenspremiere på Polestar 3

I går havde den svenske producent af elektriske performance-biler verdenspremiere på Polestar 3, som er den første SUV fra Polestar.

Polestar 3 lanceres med dual-motor drivlinje med et stort batteri, som har rækkevidde på op til 610 km (WLTP). Opladningshastigheden med jævnstrøm, 250 kW, fra 10-10%) er 30 minutter, mens den på vekselstrøm, 11 kW, fra 0-100% er 11 timer.

lineup med den nye polestar 3

Kunder kan forvente at bestille en Polestar 3 på lanceringsdagen, og produktionen af bilen forventes at gå i gang i starten af 2023. Polestar 3 vil blive produceret i USA og Kina.

“Polestar 3 er en SUV lavet til den elektriske tidsalder. Det er en stor high-end og luksuriøs elbil, hvis stærke brand identitet udvider vores eget design”, siger Thomas Ingenlath, administrerende direktør i Polestar. “Med denne bil bringer vi 'sport' tilbage i SUV'en, hvilket er tro mod vores performance-rødder”.

polestar concept interiør

Han tilføjer: “Det er en stor milepæl for vores virksomhed, og noget der sætter yderligere skub i vores vækstrejse og skriver os ind i et nyt kapitel”.

Polestar 3 er den første i rækken. Polestar planlægger nemlig at lancere en ny bil hvert år i de næste 3 år. Inden udgange af 2023 er det Polestar målsætning at øge deres tilstedeværelse til mindst 30 globale markeder. Dette understøtter samtidig Polestars planer om at tidoble væksten globalt fra ca. 29.000 biler i 2021 til ca. 290.000 biler ved udgangen af 2025.

Polestar 3 information

Polestar 3 har et Long range Dual motor-transmissionssystem, der er udstyret med et kraftigt 111 kWh batteri, som kan nå op på følgende rækkevidder: Long range Dual motor  610 km og Long range Dual motor med Performance-pakken 560 km

Batteruet er 400V lithium-ion batteri, med111 kWh kapacitet og 17 moduler.

Polestar har ikke selv bekræftet mål for bilen, men flere kilder melder om en 4,9 meter lang og 1,9 meter bred, hvilket er samme størrelse som den nuværende Volvo XC90.

Polestar 3 bliver en stor bil, men 484 liter bagagerum med oprejste sæder, virker dog en smule lille for en bil med samme størrelse som Volvo XC90.

Bilen kommer i 2 varianter, Long Range og Performance som vi allerede kender det fra Polestar 2. Long range varianten får små 489 hk. imens at Performance får op til 517 hk. Dette giver en 0-100 km/h på 5.0 sek.

Disclaimer Visse udsagn i denne pressemeddelelse skal betragtes som fremadrettede udsagn som defineret i USA's Private Securities Litigation Reform Act fra 1995. Fremadrettede udsagn omhandler generelt fremtidige begivenheder eller fremtidige finansielle eller driftsmæssige resultater for Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited. Du kan identificere fremadrettede udsagn ved hjælp af terminologi som "kan", "bør", "forventer", "agter", "vil", "skønner", "forventer", "tror", "forudsiger", "potentielt", "forventer", "planlægger", "søger", "fremtid", "foreslår" eller "fortsætter", eller variationer af dem / lignende terminologi.

Sådanne fremadrettede udsagn er underlagt risici, usikkerheder og andre faktorer, som kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der udtrykkes eller antydes i sådanne fremadrettede udsagn. Intet i denne pressemeddelelse bør betragtes som en erklæring fra nogen person om, at de fremadrettede udsagn, der er anført heri, vil blive realiseret, eller at nogen af de forventede resultater af sådanne fremadrettede udsagn vil blive realiseret. Du bør ikke stole unødigt på fremadrettede udsagn, som kun gælder på den dato, hvor de er fremsat. Hverken Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited påtager sig nogen forpligtelse til at opdatere disse fremadrettede udsagn.

“No offer” eller “non-solicitation” Denne pressemeddelelse er ikke et tilbud om at sælge eller en opfordring til at købe værdipapirer fra Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited, og der må heller ikke finde salg af sådanne værdipapirer sted i nogen stat eller jurisdiktion, hvor et sådant tilbud, opfordring eller salg ville være ulovligt før registrering eller kvalificering i henhold til værdipapirlovgivningen i en sådan stat eller jurisdiktion. Ingen værdipapirer må udbydes uden et prospekt, der opfylder kravene i den amerikanske Securities Act af 1933.

Relaterede artikler

Ny Opel Combo 2024

Den Nye Opel Combo 2024: Elektrisk Innovation og Avanceret Teknologi

Oplev Volvo EX30: Den Elektriske Revolution

Jeep Revolutionerer sig selv med fire nye e-SUV'er inden 2025

Ny Kia Picanto: Moderne design og avancerede teknologier