Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

01.09.2022

Emne:

Kæmpe nyhed til alle der drømmer om luksus elbiler på Fyn!

Autohuset Vestergaard Odense S/V er nu Polestar Destination

Elbiler er i høj kurs i hele landet, men elbilerne har særligt smigret sig ind på fynboerne.

Vi ser en kæmpe en fremgang i elbilernes andel af totalsalget på 177% fra 2021 til 2022. Med den udvikling i mente, har Polestar besluttet at imødekomme fynboernes interesse. Det er derfor med stor glæde, at vi her i Autohuset Vestergaard Odense S/V på Bondovej 18, fra i dag er Polestar Destination. Det vil allerede være muligt at booke prøvekørsler fra i dag, d. 1. september, hvor Polestar Specialister vil give klar introduktion til bilen inden prøveturen påbegyndes.

Prøveturen bookes på forhånd og kan bestilles her

Book din prøvekørsel her

Polestar om nyheden

Henrik Bang, adm. direktør for Polestar i Danmark siger:

”Udviklingen i Odense og på Fyn understreger, at elbiler ikke længere kun er et storbyfænomen, men derimod en tendens, der præger hele landet. Med Odense som Danmarks tredje største by er det naturligt at åbne her, og vi glæder os meget til at byde kunder og andre interesserede velkommen til Polestars nye Destination.”

De seneste år er der sket en stor udvikling i andelen af premium elbiler på Fyn, og ifølge Henrik Bang siger det noget mere generelt om markedet for elbiler:

“Det sidste år har vi set flere nye spiller på markedet for premium elbiler, og udviklingen går kun én vej. Polestar er hurtigt blevet en etableret spiller herhjemme, bl.a. fordi vi har dedikeret os til godt design, teknologisk innovation og fantastiske køreegenskaber, som falder i danskernes smag.