Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

28.01.2022

Emne:

Nye biler

Prissætning af den nye KIA Sportage

Den nye KIA Sportage bliver prissat og kan købes fra 334.990 kr. Det bliver den femte generation af Sportage. Den nye KIA Sportage er produceret med et design, som har en vibe af innovation og urban SUV.

Overlegen innovation

Byd velkommen til den nye KIA Sportage. Den overlegne innovation kan tydelig ses ved den nye Sportage, da den er dristig, sofistikeret og sporty i sit design. Udover det visuelle design kommer den med et lækkert interiør samt er spækket med en masse udstyr som standard. Der er dog stadig mulighed for en masse tilvalg, når det kommer til udstyr, samt adskillige nye features, som kan være med til at skabe den optimale kørsel. Det er den femte generation af KIA Sportage. Den nye og femte er produceret med øje for den ultimative urbane SUV.

Flere slags motorer og priser

I Danmark bliver den nye Sportage lanceret med et udvalg af kraftfulde, adrætte og effektive drivlinjer inklusive topmoderne hybridteknologi samt den nyeste generation af miljøvenlige benzin- og dieselmotorer.

Priserne for en veludstyret Sportage med 150 hestes benzinmotor og manuelt gear starter fra kr. 334.900,-. 

Ny N3 platform

KIA Sportage er bygget på den nye N3-platform, hvilket også har haft stor indflydelse på den nye Sportages køreegenskaber. Det en kombination af raffineret, stabil og komfortabel kørsel med adrætte og dynamiske køreegenskaber. Samt et avanceret styretøj og en undervogn, der omhyggeligt er tilpasset bilen, således det bidrager til at forene disse kvaliteter til KIA Sportage SUV.

Læs nyheden