Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

09.11.2022

Emne:

Volvo EX90 er præsenteret - Se alt om bilen her

100% elektrisk SUV med ny, avanceret teknologi

Fremtidens bil i perfekt harmoni med nutiden

Paradigmeskiftet i bilbranchen har sat bilforhandlere på prøve - en stor motor, en masse hestekræfter og lynhurtig acceleration er udskiftet med ord som elektrisk, ladetid og rækkevidde. Volvos har et ambitiøst mål om at være en fuldelektrisk bilproducent i 2030, og den nye Volvo EX90 er endnu et skub i den rigtige retning: en 100% elektrisk SUV topmodel.

Avanceret sikkerhedsteknologi

EX90 er Volvos mest sikre bil til dato. Med både indvendige og udvendige sensorer, der reagerer, hvis føreren er uopmærksom og en LiDAR-sensor, der kan registrere objekter på vejen på flere 100 meters afstand, holder bilen både passagerer og andre bilister sikker.

Selv i akutte situationer, hvor føreren bliver distraheret, søvnig, ufokuseret eller ligefrem besvimer, vil den avancerede teknologi advare og i værste tilfalde stoppe og tilkalde hjælp.

Læs mere og se flere billeder af Volvo EX90 her
Volvo EX90

Fokus på miljøet

Med tanke på miljøet, vil den nye EX90 være opbygget med Volvo's eget innovative og progressive materiale, Nordico, som et et teknisk materiale produceret fra genanvendte PET-flasker, genanvendt kort og biomateriale fra svenske og finske skove. Dette er blevet gjort med henblik på at bruge færre begrænsede, primære ressourcer, men også for at afhjælpe klimaet i dag og i fremtiden. Volvo har hævet barren for deres fremtidige biler med dette og kan ses som forgængere for fremtidens biler.

Luksuriøst interiør

Kabinen er beklædt med stilfulde og elegante træpaneler og indrettet med behageligt baggrundsbelysning, der fremhæver det klassiske skandinaviske udseende. For at fuldende den luksuriøse følelse og atmosfære, kan sæderne vælges i en uldblanding, der har fået certificering i korrekt dyrevelfærd, bæredygtighedsstandarder og miljømæssige kriterier.

Rækkevidde og opladningstid

EX90 har en utrolig flot og lang rækkevidde på op til 590 kilometer på en enkelt opladning med en lynladehastighed på op til 250 kWh, der kan oplade fra 10% til 80% på kun 30 minutter. Man behøver derfor ikke frygte længere køreture som for eksempel en kør-selv ferie med hele familien.

Plug & Charge

Volvo har gjort det endnu nemmere at være elbilsejer. Med en fuldt integreret oversigt over offentlig opladning, Plug & Charge, er det muligt, nemt at hurtigt at finde et opladningssted i både ind- og udland, men også at betale og tracke sin opladningsproces.

Tovejs-opladningsteknologi

Med Plug & Charge gør Volvo det muligt at oplade andre elektriske enheder direkte for bilen - hvad end det er at sætte strøm til sit hjem eller et udekøkken på campingturen. EX90'eren er den første Volvo, der har tovejs-opladningssystemet og er derfor unik fra sin forgænger.

Stort bagagerum

EX90'eren er perfekt til alle anledninger. Med masser af kabineplads, et stort bagagerum og mulighed for op til 7 sæder, kan bilen tilpasses de flestes behov. Den er derfor perfekt som familiebil, uanset størrelsen!

Luksus performance SUV

EX90'eren kommer i to modeller: Twin og Twin Performance. Begge biler er udstyret med firhjulstræk og er drevet af et 111 kWh batteri og to 100% elektriske motorer.

EX90 Twin leveres med 300 kW (408 hk) og 770 NM og fås for 955.002 DKK, imens Twin Performance modellen leveres med hele 380 Kw (517 hk) og 910 NM og fås for 1.012.749 DKK.