Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Dacia Spring

100% elektrisk, robust og ikke mindst overkommelig
FRA

141.490 kr.

Prisliste

Top fordele

 • Måske den billigste elbil på markedet

 • Den opfylder alle behov til dens størrelse bilsegment

 • 100% elektrisk kørsel

 • Lang rækkevidde

Dacia Spring - elbilen fra Dacia

Dacia Spring er Dacias bud på en helt ny elbil. En elbil, der opfylder alle behov, der må være i dens størrelse bilsegment. Den er ikke ret stor, men rummer alligevel en hel del. Ikke nok med at den er rummelig, så er den også robust, elektrisk og ikke mindst overkommelig. Med fordelene fra Dacias kerneværdier og en 100% elektrisk motor, får man alt det man forventer af en Dacia. Den elektriske motor giver en glidende og stille kørsel, helt uden motorstøj eller andre vibrationer. Få stor frihøjde med Spring. Du får en mini SUV kombineret med en bybils smidighed. Alt sammen indpakket i stærke linjer, kompakte dimensioner, ny Dacia lyssignatur, undervognbeskyttelse bag på bilen, tagbøjler og meget mere. 

Opladning

Dacia Spring kan nemt lades derhjemme med et almindeligt elstik eller en installeret Wallbox, som skal monteres af en autoriseret elektriker. Med Wallbox derhjemme kan man lade batteriet på 4 timer og 20 minutter. Tilkøber du en DC Quick charger, altså en hurtigtlader, kan du på bare 50 min. oplade batteriet til 80%. DC Quick charger koster 5.000,- og kan kun tilkøbes til Comfort Plus varianten. 

Udstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Comfort

Manual aircondition

Bluetooth®

Radio

USB

LED daytime running lights

14'' Flex wheels

TEP / fabric upholstery

Mode 3 charging cable

Comfort Plus (inkl. Comfort)

Techno Pack: 7'' skærm med Apple CarPlay/Android Auto, USB, bakkamera og baksensor

Orange Pack (interior / exterior)

Reservehjul

Metallak

Clever ladeløsning - frihed til at køre som du vil

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem tre løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Opladning hjemme og ude

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk

 • Opladning når det passer dig – på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme

 • Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks

 • Intelligent opladning tilpasset dig, der tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning

 • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger som du betaler til din el-leverandør. Satsen er beregnet på baggrund af gennemsnit af strømpris i tiden kl. 23-06***

 • Mulighed for rabat med Clever Power

 • Kundesupport 24/77

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23 Prisen består af et grundabonnement + et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg. Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug**** Grundabonnement: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.* Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22. 749 kr. + midlertidigt energitillæg: 690 kr.***** Installation af Clevers ladeboks: 7.500 kr.**

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.) Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation

Clever Unlimited Network | Opladning på Danmarks største ladenetværk

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk

 • Mulighed for at lade på job, når du handler, på giga- og lynladestationer og ved masser af offentlige ladepunkter.

 • Lynladestationer skabt til meningsfulde pauser, mens du lader

 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug

 • 24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23. Prisen består af et grundabonnement + et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg.

Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug****

Grundabonnement: 625 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.*

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22. 625 kr. + midlertidigt energitillæg: 690 kr.*****

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.) Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg *Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. **Installation: privatadresse i DK; ekstraomk. kan forekomme, fx. ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. ***Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug X gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 den pgl. md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din ellevarandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomk. til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader. Se: clever.dk/tilbagebetaling. ****Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 2,25 kr./kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh x dit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg *****Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.22: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg

Se nærmere på Dacia Spring

Dacia Spring har udstyret i orden

For på trods af, at det er en lille bil, så er der på ingen måde sparet på udstyret. 

Seks airbags

7 tommer digitalt display

Voice recognition

Automatisk nødbremsesystem

Apple Carplay

... det er blot noget af det udstyr, som tæller i den nye elbil. 

Er den så også så moderne, at der findes en app til den?

Ja, det er lige præcis det, der er tilfældet! Og her har du mulighed for, at styre opladning og nedkøling af bilen. Ja, du kan bare i det hele taget være koblet til din elbil, selvom du ikke er lige ved siden af den. Smart, ikke?

Den nye Dacia elbil i 3 forskellige versioner

Delebiler er et voksende marked og derfor lanceres Dacia Spring, hvor delebilsoperatørerne har adgang til Bilens CANbus system. Derudover er bilen indvendigt designet til, at skulle holde til mere og være nem at vedligeholde. 

Varebiler som elbil, bliver der også et øget behov for, i takt med at storbysområderne i stigende grad ikke tillader benzin- og dieselbiler. Dacias Springs varevognsudgave rummer 800L i varerummet og 325 kg last. 

> Almindelig personvogn, kommer den nye Dacia elbil selvfølgelig også i. 

Dacia Spring er gennemtestet med mere end 1 million kilometers test. Denne version kommer, som alle andre Dacia modeller, med 3 års garanti (eller 100.000 km). Batteriet er omfattet af 8 års garanti (eller 120.000 km). 

Dacia Spring kan det hele

> Bilen er 3,73 m. lang, 1,62 m. bred og 1,48 m. høj Den rummer altså fire voksne OG har derudover 290 liter i bagagerummet. Overvej lige, hvor mange liter mælk du kan have med der! 

Hvor langt kan den så køre, tænker du?

> 305 kilometer rækkevidde ved bykørsel og 230 km ved blandet kørsel (regnet med WLTP). Så tænker du måske, "Jamen, hvor tit skal jeg så lade den?" Svaret er, at de færreste vil have brug for, at lade den mere et par gange om ugen! 

Motoren er på 44hk. Jeps, det lyder ikke af meget - det er vi enige i. MEN, den har et drejningsmoment på 125 NM, og det betyder, at den vil føles som en 0,9 TCe 90hk motor, som vi blandt andet kender fra Renault Clio eller nuværende Dacia Sandero. Og når ja, så er batteriet på 26,8 kWh. 

Hvor stærkt kan den så køre? Ganske enkelt, den kan køre 125 km/t. Og det er jo mere end rigeligt til de danske bjergstigninger, eller mangel på samme. 

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.