Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Ford S-Max hvid vignale front
Ford S-Max grå front
Ford S-max
Ford S-MAX hvid bagfra vignale

Ford S-Max

7-personers bilen for dig, der ikke vil gå på kompromis
FRA

456.490 kr.

Prisliste

Top fordele

  • Rummelig 7-personers familiebil, hvor man ikke sidder klemt

  • Gode køreegenskaber, der får bilen til at føles mindre

  • Fleksibel indretning, der giver mulighed for transport af store mængder bagage

  • Lavt støjniveau takket været lydisoleret karosseri

  • Højt niveau af standardudstyr uanset variant

Ford S-Max er ganske enkelt en virkelig god 7-personers bil i MPV-klassen, og den er ikke uden grund markedets mest populære MPV.

Den gode plads sikrer, at en enhver køretur i din nye Ford S-Max er komfortabel, da der med dens rummelighed er plads til både store familier og meget bagage. Selv når alle syv sæder er slået op, er der god plads til bagage, og går du i den modsatte retning og slår begge rækker af bagsæder ned, føler du dig som ejeren af en luksuriøs varevogn, så der nemt kan hentes nye møbler, udstyr til værkstedet eller planter i havecentret. Familier med mindre børn vil blive særligt glade for Ford S-Max, da alle tre bagsæder er i fuld størrelse og med isofixbeslag, så der uden problemer kan installeres tre autostole, så de små passagerer kan komme med lige så sikkert som de store. Uanset om du har trillinger eller tre teenagere, er den komfortable køreoplevelse altså ikke forbeholdt forsæderne, og det store bagagerum, der spænder fra 285 liter, når alle 7 sæder er oppe, til 2.200 liter, når alle bagsæderne er nede, sikrer, at der er plads til en del, selv når alle tre rækker sæder er oppe.

Det er ikke bare den gode plads i 7-personers bilen, der gør lange ture lidt nemmere og mere behagelige i en Ford S-Max. Med god lydisolering, der sikrer et lavt støjniveau i kabinen i din Ford S-Max, meget lille sidevindsfølsomhed, god komfort i affjedringen, svag krængning og alt i alt en god balance er der ikke gået på kompromis med køreegenskaberne i Ford S-Max’en. Uanset om du vælger manuelt gear eller automatgear, vil du opleve gearskiftet som nærmest umærkeligt.

Ford S-Max’ 2.0 EcoBlue-motor, der kører på diesel, fås med 150, 190 eller 240 hk. EcoBlue-motoren er optimeret til de nyeste emissionskrav, og udover at give en mere effektiv forbrænding har det også resulteret i en mere responsiv og lydsvag motor, hvilket også kan mærkes på lydniveauet inde i Ford S-Max’en.

Uanset om din Ford S-max er basisvarianten Trend, topudgaven Titanium eller den mere sporty ST-Line, kan du forvente et højt niveau af standardudstyr. Alle versioner har to-zoners klimaanlæg, og med en elektrisk opvarmet Quickclear-forrude forsvinder vintermorgenernes is og dug lynhurtigt. Uanset varianten får du også nøglefri start, så du ikke skal rode efter nøglerne i lommen, mens bilen bliver fyldt op af børn og bagage. Med den indbyggede fartpilot får du samtidig en mere glidende køreoplevelse i din Ford S-Max til glæde for både føreren og passagererne.

Udstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Titanium

SYNC3, Navigation, 8" touchscreen, DAB+, Apple CarPlay, Android Auto

2-zoners automatisk klimaanlæg

Nøglefri adgang og start

Parkeringssensorer, for og bag

Læderrat og gearknob

Opvarmet rat og forrude

Opvarmede forsæder

Fartpilot med intelligent fartbegrænser

Elbetjente, opvarmede og foldbare sidespejle

230V udtag

Forsæder i sportsdesign med lændestøtte

Flyborde bag forsæder

El-ruder for og bag

ABS, ESP, Hill Start Assist

Gardinairbag ved 1. og 2. sæderække

Sideairbag ved 1. og 2. sæderække

Lane Keeping Aid og Alert

Førerovervågning

Trafik/hastighedsskilte genkendelse

17" alufælge

LED kørelys, LED baglygter

LED tågeforlygter med drejefunktion

Automatisk nedblænding af fjernlys

Kofanger i Titanium design

Krom omkring sideruder

Blanke tagrælinger

Regnsensor

ST-Line (Udover Titanium)

8" alufælge

Body Styling Kit inkl. bagspoiler

Sportsundervogn

Sort kant omkring sidedøre

Sorte tagrællinger

Mørktonede ruder

Dellæder med Miko ruskind og røde syninger

10-vejs eljusterbare forsæder (med memory til fører)

Sort loftsbeklædning

Aluminiumcover på pedaler

Perforeret læderrat med røde syninger

Røde syninger i døre, måtter og centerkonsol

Ford S Max giver dig plads til 7 personer

Inde i Ford S-Max er der god plads over det hele. Bagsæderne er store nok til, at der kan være tre autostole, tre teenagere eller en blanding heraf. Hertil kommer de to ekstra sæder på den tredje sæderække, og alene den gode plads til både fører og passagerer er en stor kilde til forøget køreglæde. Men det er ikke slut der. Ford S-Max er effektivt lydisoleret, så du oplever et overraskende lavt støjniveau fra både motor og trafik. Vi kan dog ikke garantere, at der er helt støjfrit inde i en Ford S-Max – det er trods alt en 7-personers familiebil. 

Ford S-Max ligger desuden stabilt på vejen, og du vil mærke, at denne stabilitet fortsætter, når du skifter fra bykørsel og kommer ud på landevejene. Selv når du kommer ud på motorvejene, og farten kommer over de 100 km/t, vil du stadig opleve, at bilen hviler stabilt på asfalten.

Styrepræcisionen er i top, og køreegenskaberne i bilen vil kunne få dig til at tro, at du sidder i en meget mindre bil. Med den adaptive styring vurderer Ford S-Max ud fra hastighed og vejrforhold, hvor store styreudslag på rattet der er nødvendige. Selv når parkeringspladserne er små, vil du med blot få drejninger på rattet, få drejet hjulene fuldstændigt, så du nemt kan klemme dig ind på trods af, at Ford S-Max ikke er en lille bil.

Et smukt design fra alle vinkler

Selvom Ford S-Max er en 7-personers bil på næsten 5 meter, har Ford designet den til at se godt ud, uanset hvilken vinkel du ser den fra. På trods af rummeligheden inde i bilen fremstår Ford S-Max alligevel kompakt udefra. Med smukke detaljer og et strømlinet look, der mindsker vindmodstanden, vil din glæde ved bilen allerede være stor, inden du har sat dig ind i den.

Med otte flotte farver, der spænder fra Blazer Blue over Shadow Black og Moondust Silver til den pikante Ruby Red, er det tilmed nemt at få et udtryk på din Ford S-Max, der afspejler din og din families karakter.

Indvendigt design i Ford S Max

Det indvendige design af Ford S-Max er præget af, at den skal opleves som rummelig på trods af, at det er en 7-personers bil, og det er i den grad lykkedes. På bagsæderne, der består af tre enkeltsæder, er der god plads og et godt udsyn, uanset om det er en voksen mand eller et barn, som har taget plads der. Ford S-Max er 16 cm højere end den beslægtede Ford Mondeo, og den ekstra højde giver blandt andet plads til mere oprejste sæder, en højere siddeposition og ikke mindst en lettere ud- og indstigning.

På førersædet i Ford S-Max er der også tænkt på, at indretningen skal skabe rummelighed og plads. Der er bl.a. kopholdere, der effektivt holder kopper eller flasker på plads, og mange muligheder for at lægge nøgler, pung og andre genstande fra sig, hvilket giver bedre overblik og kan hjælpe med at holde bilen ryddelig og pæn. Instrumentbrættet er holdt overskueligt og funktionelt, og flere knapper og informationer er flyttet over på den centralt placerede touchskærm midt på instrumentbordet, så du ikke mister overblikket i knapper og informationslamper.

Samtidig er der i Ford S-Max kræset for de små detaljer, som alt i alt giver en lille følelse af ekstravagance og luksus, selvom man sidder i en 7-personers familiebil, og det er helt uden at skulle op i luksusklassen af biler. Allerede i basisvarianten Trend finder du opvarmede sportssæder samt gearknop og rat i læder, mens du i Titanium blandt andet kan få krom omkring kølergitter og sideruder udover 17 tommer alufælge. Går du helt op i Ford S-Max ST-Line, får du som standard perforeret læderrat med røde syninger, alupedaler og mørkt loftindtræk.

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.