Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,5 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Blå Ford S-Max kørende på vejen
Blå Ford S-Max parkeret ved solnedgang
Ford S-Max hvid vignale front
Ford S-Max grå front
Ford S-max fra siden grå
Ford S-MAX hvid bagfra vignale

Ford S-Max

7-personers bilen for dig, der ikke vil gå på kompromis

Bilen er udgået

*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Energimærke: A. Halvårlig CO2-ejerafgift 920 kr. Forbrug: 15.6 km/l. CO2: 147 g/km. Forbrug påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Top fordele

  • Rummelig 7-personers familiebil, hvor man ikke sidder klemt

  • Gode køreegenskaber, der får bilen til at føles mindre

  • Fleksibel indretning, der giver mulighed for transport af store mængder bagage

  • Lavt støjniveau takket været lydisoleret karosseri

  • Højt niveau af standardudstyr uanset variant

Ford S-Max er ganske enkelt en virkelig god 7-personers bil i MPV-klassen, og den er ikke uden grund markedets mest populære MPV.

Den gode plads sikrer, at en enhver køretur i din nye Ford S-Max er komfortabel, da der med dens rummelighed er plads til både store familier og meget bagage. Selv når alle syv sæder er slået op, er der god plads til bagage, og går du i den modsatte retning og slår begge rækker af bagsæder ned, føler du dig som ejeren af en luksuriøs varevogn, så der nemt kan hentes nye møbler, udstyr til værkstedet eller planter i havecentret. Familier med mindre børn vil blive særligt glade for Ford S-Max, da alle tre bagsæder er i fuld størrelse og med isofixbeslag, så der uden problemer kan installeres tre autostole, så de små passagerer kan komme med lige så sikkert som de store. Uanset om du har trillinger eller tre teenagere, er den komfortable køreoplevelse altså ikke forbeholdt forsæderne, og det store bagagerum, der spænder fra 285 liter, når alle 7 sæder er oppe, til 2.200 liter, når alle bagsæderne er nede, sikrer, at der er plads til en del, selv når alle tre rækker sæder er oppe.

Det er ikke bare den gode plads i 7-personers bilen, der gør lange ture lidt nemmere og mere behagelige i en Ford S-Max. Med god lydisolering, der sikrer et lavt støjniveau i kabinen i din Ford S-Max, meget lille sidevindsfølsomhed, god komfort i affjedringen, svag krængning og alt i alt en god balance er der ikke gået på kompromis med køreegenskaberne i Ford S-Max’en. Uanset om du vælger manuelt gear eller automatgear, vil du opleve gearskiftet som nærmest umærkeligt.

Ford S-Max’ 2.0 EcoBlue-motor, der kører på diesel, fås med 150, 190 eller 240 hk. EcoBlue-motoren er optimeret til de nyeste emissionskrav, og udover at give en mere effektiv forbrænding har det også resulteret i en mere responsiv og lydsvag motor, hvilket også kan mærkes på lydniveauet inde i Ford S-Max’en.

Uanset om din Ford S-max er basisvarianten Trend, topudgaven Titanium eller den mere sporty ST-Line, kan du forvente et højt niveau af standardudstyr. Alle versioner har to-zoners klimaanlæg, og med en elektrisk opvarmet Quickclear-forrude forsvinder vintermorgenernes is og dug lynhurtigt. Uanset varianten får du også nøglefri start, så du ikke skal rode efter nøglerne i lommen, mens bilen bliver fyldt op af børn og bagage. Med den indbyggede fartpilot får du samtidig en mere glidende køreoplevelse i din Ford S-Max til glæde for både føreren og passagererne.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Titanium

SYNC3, Navigation, 8" touchscreen, DAB+, Apple CarPlay, Android Auto

2-zoners automatisk klimaanlæg

Nøglefri adgang og start

Parkeringssensorer, for og bag

Læderrat og gearknob

Opvarmet rat og forrude

Opvarmede forsæder

Fartpilot med intelligent fartbegrænser

Elbetjente, opvarmede og foldbare sidespejle

230V udtag

Forsæder i sportsdesign med lændestøtte

Flyborde bag forsæder

El-ruder for og bag

ABS, ESP, Hill Start Assist

Gardinairbag ved 1. og 2. sæderække

Sideairbag ved 1. og 2. sæderække

Lane Keeping Aid og Alert

Førerovervågning

Trafik/hastighedsskilte genkendelse

17" alufælge

LED kørelys, LED baglygter

LED tågeforlygter med drejefunktion

Automatisk nedblænding af fjernlys

Kofanger i Titanium design

Krom omkring sideruder

Blanke tagrælinger

Regnsensor

ST-Line (Udover Titanium)

8" alufælge

Body Styling Kit inkl. bagspoiler

Sportsundervogn

Sort kant omkring sidedøre

Sorte tagrællinger

Mørktonede ruder

Dellæder med Miko ruskind og røde syninger

10-vejs eljusterbare forsæder (med memory til fører)

Sort loftsbeklædning

Aluminiumcover på pedaler

Perforeret læderrat med røde syninger

Røde syninger i døre, måtter og centerkonsol

Ford S Max giver dig plads til 7 personer

Inde i Ford S-Max er der god plads over det hele. Bagsæderne er store nok til, at der kan være tre autostole, tre teenagere eller en blanding heraf. Hertil kommer de to ekstra sæder på den tredje sæderække, og alene den gode plads til både fører og passagerer er en stor kilde til forøget køreglæde. Men det er ikke slut der. Ford S-Max er effektivt lydisoleret, så du oplever et overraskende lavt støjniveau fra både motor og trafik. Vi kan dog ikke garantere, at der er helt støjfrit inde i en Ford S-Max – det er trods alt en 7-personers familiebil. 

Ford S-Max ligger desuden stabilt på vejen, og du vil mærke, at denne stabilitet fortsætter, når du skifter fra bykørsel og kommer ud på landevejene. Selv når du kommer ud på motorvejene, og farten kommer over de 100 km/t, vil du stadig opleve, at bilen hviler stabilt på asfalten.

Styrepræcisionen er i top, og køreegenskaberne i bilen vil kunne få dig til at tro, at du sidder i en meget mindre bil. Med den adaptive styring vurderer Ford S-Max ud fra hastighed og vejrforhold, hvor store styreudslag på rattet der er nødvendige. Selv når parkeringspladserne er små, vil du med blot få drejninger på rattet, få drejet hjulene fuldstændigt, så du nemt kan klemme dig ind på trods af, at Ford S-Max ikke er en lille bil.

Et smukt design fra alle vinkler

Selvom Ford S-Max er en 7-personers bil på næsten 5 meter, har Ford designet den til at se godt ud, uanset hvilken vinkel du ser den fra. På trods af rummeligheden inde i bilen fremstår Ford S-Max alligevel kompakt udefra. Med smukke detaljer og et strømlinet look, der mindsker vindmodstanden, vil din glæde ved bilen allerede være stor, inden du har sat dig ind i den.

Med otte flotte farver, der spænder fra Blazer Blue over Shadow Black og Moondust Silver til den pikante Ruby Red, er det tilmed nemt at få et udtryk på din Ford S-Max, der afspejler din og din families karakter.

Indvendigt design i Ford S Max

Det indvendige design af Ford S-Max er præget af, at den skal opleves som rummelig på trods af, at det er en 7-personers bil, og det er i den grad lykkedes. På bagsæderne, der består af tre enkeltsæder, er der god plads og et godt udsyn, uanset om det er en voksen mand eller et barn, som har taget plads der. Ford S-Max er 16 cm højere end den beslægtede Ford Mondeo, og den ekstra højde giver blandt andet plads til mere oprejste sæder, en højere siddeposition og ikke mindst en lettere ud- og indstigning.

På førersædet i Ford S-Max er der også tænkt på, at indretningen skal skabe rummelighed og plads. Der er bl.a. kopholdere, der effektivt holder kopper eller flasker på plads, og mange muligheder for at lægge nøgler, pung og andre genstande fra sig, hvilket giver bedre overblik og kan hjælpe med at holde bilen ryddelig og pæn. Instrumentbrættet er holdt overskueligt og funktionelt, og flere knapper og informationer er flyttet over på den centralt placerede touchskærm midt på instrumentbordet, så du ikke mister overblikket i knapper og informationslamper.

Samtidig er der i Ford S-Max kræset for de små detaljer, som alt i alt giver en lille følelse af ekstravagance og luksus, selvom man sidder i en 7-personers familiebil, og det er helt uden at skulle op i luksusklassen af biler. Allerede i basisvarianten Trend finder du opvarmede sportssæder samt gearknop og rat i læder, mens du i Titanium blandt andet kan få krom omkring kølergitter og sideruder udover 17 tommer alufælge. Går du helt op i Ford S-Max ST-Line, får du som standard perforeret læderrat med røde syninger, alupedaler og mørkt loftindtræk.

Sikkerhed i Ford S Max

En familiebil skal være sikker. Længere er den ikke, og Ford S-Max har da også fået fem ud af fem stjerner i Euro NCAPs crashtests. Du kan altså med stor tryghed og en god følelse i maven vælge en S-Max til dig og din familie, da sikkerhed er en vigtig del af både standardudstyret og de mange tilkøbsmuligheder. Karosseriet i Ford S-Max er stift, hvilket absorberer stød og dermed mindsker risikoen ved påkørsler. Samtidig kommer alle tre sæderækker i Ford S-Max med gardinairbag, så alle passagerer er godt beskyttet. Derudover er Ford S-Max fyldt med muligheder for teknologi, der bidrager til en mere sikker og tryg køretur med hele familien. Med både kameraer, radar og andre sensorer er bilen opmærksom på alt, hvad der sker rundt om den, og det gør Ford S-Max parat til at hjælpe dig i farlige situationer. Systemet giver blandt andet tilføjet kraft ved nødopbremsninger, så de både er kortere og hurtigere og sikrer en bedre evne til at bevare kontrollen over bilen og kørslen uanset vejforholdene. Det kommer eksempelvis til udtryk med systemet Roll Stability Control, der ved at kompensere og styre hastigheden får genskabt bilens stabilitet i situationer, hvor der er risiko for, at den vælter.

Den adaptive fartpilot i Ford S-Max sørger for at holde afstanden til forankørende biler, og med Pre-Collision Assist-systemet bliver du ikke blot gjort opmærksom på risikoen for sammenstød, men bilen bliver også i stand til at nødbremse fra hastigheder helt op til 180 km/t, hvis det ikke er muligt for føreren selv at bremse. Ford S-Max kan også indstilles til selv at styre op- og nedblænding, og vælger du Fords adaptive, blændfri LED-forlygter som ekstraudstyr til din Ford S-Max, er lygterne i stand til kun at blænde ned på den del af vejen, hvor den modkørende bil befinder sig, men stadig holde den resterende del af vejen fuldt oplyst.

Ford S-Max kan også fås udstyret med automatisk nødopkald, så alarmcentralen automatisk kontaktes med dine koordinater, hvis din bils airbags udløses eller brændstoftilførslen afbrydes. På den måde kan hjælpen også komme frem, hvis du ikke selv kan komme til at ringe efter den.

Interesseret i en brugt model? - Vi sælger også brugte biler

Se hvad vi har på lager af den brugte S-Max lige her:

Brugte Ford S-Max

Ford S Max varianten Titanium

Vælger du Ford S-Max Titanium, får du den helt store pakke til din 7-personers bil. Indpakningen bliver løftet af de 17 tommer alufælge og krom omkring nederste kølergitter og sideruderne. Inde i bilen opgraderes touchskærmen til 8 tommer med Ford SYNC3-systemet, der kan integreres med Apple CarPlay og Android Auto, som kan bruges helt håndfrit takket været stemmekommandoer. Køreoplevelsen og sikkerheden opgraderes kraftigt ved hjælp af LED-kørelys og automatisk lystænding, der sikrer det optimale udsyn ved nattekørsel. Dertil følger sikkerheds- og assistancesystemer som Lane Keep Assist, Driver Alert, Traffic Sign Recognition og regnsensor med som standard i Ford S-Max Titanium, hvilket sikrer en tryg og behagelig køretur, som understreger, at sikkerhedsudstyr er gået fra at afbøde skader til aktivt at forhindre dem. Med Lane-keeping Aid og Lane-keeping Alert får du som en del af Ford S-Max Titaniums udstyrspakke hjælp til at holde dig i din vejbane og tydelige advarsler, hvis du alligevel fraviger. Med et kamera på fronten af bilen opdager systemet det, hvis du ser ud til uventet at køre ud af vejbanen, og giver dig klar besked med en visuel advarsel og et rat, der vibrerer. Driver Alert eller førerovervågning registrerer blandt andet, hvis man skifter vejbane i sin Ford S-Max uden at give signal. Ved hjælp af data fra en række sensorer vurderer systemet, om man har problemer med at koncentrere sig, og opfordrer i så fald en til at tage en velfortjent pause til fordel for ens egen og andres sikkerhed. Med Traffic Sign Recognition får du i Ford S-Max et system, der registrerer og genkender permanente og midlertidige skilte og viser ikonet tydeligt på instrumentpanelet. Du overser altså aldrig vigtig skiltning, og det hjælper dig med at blive på den rigtige side af både trafiksikkerheden og færdselsloven. Kraftig regn kræver ekstra opmærksomhed fra føreren af bilen, for at køreturen skal være tryg. Med regnsensoren til din Ford S-Max er du sikret, at hastigheden på vinduesviskerne automatisk skrues op og ned i takt med, at regnen stilner af eller tager til.

Ford S Max varianten ST-Line

Ford S-Max ST-Line har plads til det hele – bare ikke til at gå på kompromis. Selvom man har brug for en rummelig 7-personers bil, er det stadig muligt at få en bil, der er sporty, stilfuld og proppet med lækre detaljer. Body styling-kittet giver dig mulighed for at give din bil en mere sporty profil, forbedre dens aerodynamik og samtidig give det indvendige design i din Ford S-Max et ekstra pift.

Når du sætter dig ind i din Ford S-Max ST-Line, mærker du forskellen. Alupedalerne kommer i en sporty rød farve, og sæderne er betrukket med salernolæder med Miko-ruskind. Forsæderne er ikke bare opvarmede, men er 10-vejs elbetjent, så du kan finde den helt rigtige position. Både førersædet og passagersædet har røde syninger, der går igen i det perforerede læderrat. ST-Linens dørtrinsbeskytter skærmer effektivt din Ford S-Max mod skrammer.

Udefra vil det også være nemt at se, at din Ford S-Max er en ST-Line-variant. Bagspoileren, tagrælingerne, den sorte dørkantliste og ST-Line-emblemet giver bilen et andet udtryk end Trend- og Titanium-varianterne, og som om det ikke var nok, vil de 18 tommer alufælge, sportsundervognen og LED-baglygterne med sort indsats sætte en tyk streg under, at du kører i en helt særlig bil.

Du skal vælge Ford S-Max fordi:

Alt i alt er Ford S-Max en suveræn 7-personers bil. Du får en maskine, hvor der er plads til hele familien, flyttekasserne eller en stor flok venner. Uanset hvilken variant du vælger, får du en udstyrspakke, der giver en god, sikker og tryg køreoplevelse for dig selv og dine medpassagerer. Den automatiske bagklap og nøglefri adgang er gode eksempler på, hvordan man i Ford S-Max har brugt teknologi til at skabe løsninger og detaljer, der på let og enkel vis gør det nemmere at være en stor familie i en travl hverdag på den bedst mulige måde. Med både elegance og rummelighed kan en Ford S-Max give dig plads til familien, men også en aktiv livsstil, hvor der i den grad også er plads til køreglæde og den gode køreoplevelse.

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.