Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,5 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Nye Jeep biler

Jeeps historie begynder i 1940, hvor de blev valgt til at levere holdbare og terrængående køretøjer til det amerikanske militær – siden dengang har Jeep® været synonym for off-road. Deres modelprogram består udelukkende af firhjulstrukne køretøjer, der er bygget til at kunne modstå al slags vind og vejr.

Om Jeep

Jeep er et amerikansk mærke fra 1941 med ophav i Michigan. Modellerne består udelukkende af firhjulstrækkere, hvoraf de fleste har gode terrængående, køretøjer. Deres fokus er utvivlsomt lagt på råstyrke og praktikalitet. Jeep® kan derfor med garanti levere en perfekt bil til dig, der søger eventyr og udfordring, og som finder stor glæde i en SUV. Jeep® kan også uden problemer bruges som familiebil. Jeep har en række populære modeller, herunder Compass og Wrangler. Jeep Avenger kommer i 2023 som den første 100% elektriske Jeep, i en kompakt SUV.

Jeep® er indbegrebet af frihed, originalitet og lidenskab. I Danmark er Jeep Compass den mest sete Jeep. Den kommer i Plug-In Hybrid og er derfor en ideel bil til dig, hvor både by og motorvejskørsel fylder i hverdagen. Den kommende Jeep Avenger, er udviklet og designet i Europa til det europæiske marked og vil tilmed også blive produceret her i Europa. Fordele ved køb af Jeep

  • holdbare og terrængående biler

  • Et ideelt køretøj til off-road ture

  • Firhjulstrækkere med masser råstyrke

  •  bygget til at kunne modstå al slags vind og vejr

Du finder Jeep i vores filial i Odense

Oplev Jeep med privatleasing

Med privatleasing af en Jeep, har du mulighed for, at køre i en nyere bil med uden at binde et større beløb i bilen. En af fordelene ved privatleasing, er muligheden for at køre i en ny bil med lav månedlig ydelse og hvor man ikke skal bekymre sig om bilens værditab. Med privatleasing af en Jeep, kan du oplevelse den robuste Jeep Compass plug-in Hybrid.

Se vores samlede overblik over alle Jeep privatleasingmodeller og find lige netop den model der matcher dig.

Se alle brugte Jeep

Jeep er kendt for at holde en høj kvalitet med et maskulint og en robust eksteriør og design. Jeep er det oplagte valg til dig, der er på udkig efter en unik bil der vender mange blikke. Jeeps fed udtryk, som de er kendt for, trækker nemlig meget opmærksomhed på den fede måde. Med en nyere brugt Jeep får et et amerikansk design med køreegenskaber der flytter bjerge.

Se alle brugte jeep herunder

Jeep hos Autohuset Vestergaard

Find din nærmeste Jeep afdeling

Jeep Avenger er vinderen af Car Of The Year 2023

d. 13. januar 2023 til Bruxelles Motor Show vandt Jeep Avenger Car Of The Year 2023 i Europa. Jeep Avenger den første Jeep, der nogensinde er nået til finalen i Car Of The Year. Den kommende Jeep Avenger, er udviklet og designet i Europa til det europæiske marked og vil tilmed også blive produceret her i Europa.

Jeep Avenger bliver den første model i en række af fuldkommende fuldelektriske SUV-modeller i led med Jeeps offensive elektrificeringsstrategi. Jeep Avenger kommer kun som elbil i Danmark, og har 156 HK. På trods af et relativt lille batteri på 54 kWt er dens rækkevidde 400 km. Den er hurtigt ladende med op til 100 kW, hvor det tager 24 min. at oplade fra 20-80%.

Jeep Avenger kommer til Danmark i løbet af 2. kvartal 2023.

Biler med hybrid er top Rock 'n' Roll | Jesper Binzer fra DAD er VILD med Jeep

Se med her, hvor Jesper Binzer kommenterer, på nogle af de fordomme der kan være ved hybrid:

Overvejer du at sælge din brugte Jeep?

Kære eventyrlystne sjæl, hos Autohuset Vestergaard hylder vi din Jeeps ubændige ånd. Dette terrængående ikon har udforsket veje mindre rejst – lad os nu finde dens næste storslåede destination. Vores online bilvurdering er en poleret kompasnål, der peger mod et ubesværet salg. Med ekspertise, der matcher din Jeeps robusthed, og en finesse, der danser som en skovsti, skaber vi en oplevelse, der er både majestætisk og jordnær. Din Jeep har tjent dig modigt; nu er det tid til, at den krydser nye grænser. Tillid og eventyr venter; sammen styrer vi mod det ukendte.

Artikler om Jeep biler

Ny rekord for Jeep i Danmark