Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,5 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Nye Opel biler

Opel er et tysk bilmærke og kendt for deres tyske kvalitet. De har igennem tiden haft flere bilmodeller som har taget verdensscenen med titler som årets bil og årets businessbil.

Om Opel

Opel er en af Europas største producenter af biler og har begyndelse helt tilbage til 1862.

Opel er stiftet af Adam Opel, hvilket direkte lagde navn til den nylig udgående Opel Adam. I 2018 udgik tre modeller hos Opel: Adam, Karl og Cascada. Grunden hertil er ganske spændende, da Opel satser på elbiler og crossovers. Dette ses tydeligt i deres store styrke med modellerne Mokka, Grandland og Crossland.

Opel er det nyeste bilmærke hos os. Vi har salg samt service i vores nuværende Birkerød afdeling på Birkerød Kongevej 56. I Hillerød finder du os på Rønnekrogen 1, her fører vi Opel videre i vante omgivelser. 

Vi glæder os meget til at se dig som ny Opel kunde hos os og naturligvis byde nuværende kunder hjerteligt velkomne hos Autohuset Vestergaard. 

Fordele ved køb af Opel

  • Kvalitet

  • Massere af standardudstyr

  • Valg mellem el eller plug-in hybrid varianter

  • Bredt sortiment

  • Gode køreegenskaber

Du finder Opel i vores filialer i Hillerød og Birkerød.

Oplev Opel med privatleasing

Få sikkerhed i dit bilbudget med privatleasing af Opel. Med privatleasing betaler du et fast mdl. beløb og deri er bl.a. værkstedsregninger inkluderet, så der kommer ingen uforudsete regninger. Du får mulighed for at køre i en ny bil uden at skulle bekymre dig om værditab.

Opel tilbyder ofte et bredt udvalg af deres modeller på privatleasing, så du kan med garanti finde en bil der passer til dine behov.

Se det fulde overblik over hvilke Opel modeller du kan privatlease lige nu.

Opel hos Autohuset Vestergaard

Find din nærmeste Opel afdeling

Nyere brugte Opel

Vi har et stort antal af brugte Opel biler. Hvad end du søger en lille bybil, en større stationcar eller en SUV, så kan du finde det blandt vore brugte biler. Vi har stort set altid brugte Opel modeller af Corsa, Astra, Crossland og Grandland.

Så hvis du er på udkig efter en lettere brugt Opel, så kan du se alle vores brugte biler her.

Overvejer du at sælge din brugte Opel?

Autohuset Vestergaard byder dig varmt velkommen til en verden, hvor din Opel vil trives. Forestil dig, at din bil får et nyt liv hos en ny ejer, mens du navigerer mod nye horisonter. Vores skarpe online bilvurdering er som skabt til dig - en let brise i en ellers turbulent proces. Vi blander finesse med autenticitet og hjælper dig ad en velbelyst sti. Din Opel er mere end bare en bil; det er en historie, der fortjener at fortsætte. I vores ærbødige hænder skaber vi et autentisk kapitel sammen. Vælg os, og oplev forskellen.

Artikler om Opel biler

Ny Opel Astra er elektrificerede, stilsikker og effektiv

Ny Opel Grandland: Mere Teknologi og nyt Design