Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Opel Grandland

Bilen med nøgleordet "Gennemtænkt"
FRA

489.990 kr.

PrislistePrisliste Plug-in hybrid

Top fordele

 • Stor SUV til en skarp pris

 • Logisk og brugervenligt interiør

 • Godt motorprogram og god benzinøkonomi for klassen

 • Femstjernet sikkerhed

 • Højt niveau af standardudstyr

Hård udenpå og elegant inden i

Det mest rammende ord til at beskrive den nye Opel Grandland X er: gennemtænkt. Det er gennemgående i hele bilen. Funktionaliteten og designet er fuldstændig logisk og gennemtænkt, så alt fungerer præcis, som du gerne vil have, og det gør bilen til en fornøjelse hver evig eneste dag.   

Opel Grandland X ligger i det mellemstore SUV-segment, sammen med biler som Nissan Qashqai, Renault Kadjar og Peugeot 3008. SUV’er vinder mere og mere af det danske marked, fordi de tilbyder mange fordele: høj indstigning, god siddeplads, godt overblik i trafikken, praktiske egenskaber og naturligvis sikkerhed. Opel Grandland X leverer på hele baduljen!

Grandland X er bygget på samme platform som Peugeot 3008, men den er fundamentalt anderledes end sin franske tvilling. Opel Grandland X er meget traditionel sammenlignet med den avantgarde 3008. Opel har satset på at levere en traditionel SUV-oplevelse, som leverer på alle de klassiske SUV-dyder med en gennemgående konventionel og tysk tilgang til designet – både inde og ude.

Grandland X har et flot grundudstyrsniveau både på komfort og sikkerhedsudstyr, så uanset hvilken model du vælger, får du en luksuriøs, komfortabel og sikker bil. Sikkerheden har naturligvis været et stort fokuspunkt med den nye Grandland X, og bilens 5 stjerner fra EURO NCAP er komplementeret af rigeligt med klasseledende sikkerhedsteknologi.

Opels gennemtænkte tilgang til Grandland X gælder også konstruktionen. Opel har brugt lette og stærke materialer, og det gør bilen meget let, hvilket giver pote både på performance og køreegenskaber. Motorprogrammet består af små motorer, men grundet den lave vægt har de rigeligt med kraftoverskud, og så kan de samtidig klare en flot benzinøkonomi.

Mest imponerende af alt har Opel formået at levere en utrolig komplet pakke til en meget fornuftig pris, så du kan få en stor og flot udstyret SUV indenfor samme prisleje som en mellemstor stationcar. Det er gennemtænkt!

Udstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

NY OPEL GRANDLAND 

Opel kommer med en ny og lækker Grandland. Den byder bl.a. på nyt design, digitalt cockpit og mere teknologi. En nye kompakt SUV til alle kørselsbehov. Vælg mellem benzin diesel og plug-in hybrid.

Det forventes at den nye Grandland kommer til Danmark i løbet af Q4. Der er endnu ikke fastsat en lanceringsdato, og priseren er ikke offentliggjort endnu.

Ny Opel Grandland 1.6 plug-in hybrid 225HK AUT. Edition+ fra kun 389.990,-

Forudbestil allerede i dag!

Vi tilbyder risikofri bestilling af den nye Opel Grandland plug-in hybrid. Så har du mulighed for at springe fra, hvis du ikke skulle være tilfreds med bilen når den ankommer.* 

Fremhævet udstyr:

 • 12" Digital Cockpit

 • 10" touchskærm

 • LED-forlygter

 • Navigation

 • 180°-bakkamera

 • P-sensor for og bag

 • 18" alufælge

*Km/l: 17,4 | CO2: 32 g/km. Senest 5 hverdage efter at bilen er ankommet hos os, skal den være ophævet.

Indvendig i Grandland X

Grandland X er fuldstændig i tråd med Opels nuværende interiørdesign, og interiøret er konservativt på den bedst tænkelige måde. Grandland X er ikke en bil, som du skal lære at kende, for du er øjeblikkeligt fortrolig med bilen, når du sætter dig i førersædet.

Betjeningen af de fleste af bilens funktioner foregår på en stor 7’’ touchscreen, der er placeret i midten af instrumentbordet samt på bilens multifunktionsrat. Der er mulighed for at bruge både Apple Carplay og Android Auto, og der er et taktisk placeret rum under skærmen, hvor du kan tilslutte og opbevare din telefon.

Opel har gjort meget for at give følelsen af et premium-produkt næsten udover, hvad prisskiltet kan begrunde. Hovedparten af overfladerne i interiøret er fyldt med softtouch-plastik, lædereffekt og lakerede paneler.

Der er godt med plads i kabinen, og på forsædet løber du først tør for plads, når du nærmer dig de to meter, og på bagsædet kan selv høje voksne sidde komfortabelt. Bilen har et fladt gulv, da alle motorvarianter er forhjulstrukne, så der er god plads til fødderne, hvis man skal sidde tre på bagsædet. Der er naturligvis ISOFIX-beslag på de to yderste bagsæder, så små børn kan sidde sikkert fastspændt.

Bagagerummet måler 514 liter normalt og 1652 liter med sæderne foldet ned. Bagsæderne kan foldes ned med et håndtag i bagagerummet, så man ikke skal rundt til sidedørene. Gulvet i bagagerummet er justerbart, og det kan sættes i niveau med sæderyggen, når sæderne er foldet ned, så du får et næsten fladt gulv bagi. Bagsæderne kan foldes ned i et 60/40 split, og på Impress og Exclusive-modellerne er der desuden en skilem bagved armlænet i midtersædet.

Hvis man vælger en Elegance eller Exclusive-model, får man klasseledende siddekomfort med Opels prisvindende AGR-sæder, som er udviklet i samarbejde med rygspecialister. Sæderne har masser af justeringsmuligheder, så de kan tilpasses din form, og sæderne har justerbar lændestøtte også i højden, hvilket sikrer en mere afslappende siddeposition på lange køreture.

Grandland X har et flot og gennemtænkt interiør, hvor der er rigeligt med plads til både børn, voksne og bagage. Det flotte interiør er komplementeret af logiske og gennemtænkte løsninger, som bare fungerer i hverdagen.

Grandland X er designet som en Opel

I tråd med Opels nuværende designfilosofi, ligner Opel Grandland X resten af Opels nye modelprogram på de unikke styling-elementer; Den tredimensionelle kølergrill med mønster, hvor logoet trækker kromlinjer ud til forlygterne, hvor linjen fortsætter i lygtens design, gør bilen øjeblikkeligt genkendelig som en moderne Opel.

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.