Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Nye Peugeot biler

Vi ligger tæt ved København og står altid klar til en snak og en prøvetur. Igennem de sidste 20 år har Peugeot altid været blandt danskernes foretrukne bilmærker. Peugeot giver altid værdi for pengene og er blandt markedets bedste, når man sammenligner pris og kvalitet.

Som Peugeot ejer vil du opleve skarpe køreegenskaber, masser af ekstraudstyr og køreglæde, der smitter

Blandt Peugeots populære modeller er fx den lille Peugeot 108, den praktiske Peugeot 208 og den meget rummelige familiebil Peugeot 308. Har du behov for endnu mere plads, så er Peugeot 508 eller Peugeot 5008 måske bilen for dig. De udmærker sig ved at være ekstraordinært rummelige og velkørende sammenlignet med deres konkurrenter.

Peugeot har endvidere et stærkt modelprogram, når det drejer sig om varebiler. Så uanset om du skal bruge en lille, men rummelig varebil som Peugeot Partner eller en stor og velkørende varebil som Peugeot Boxer, har vi et stort udvalg. I Birkerød står vi klar med råd og vejledning om din nye Peugeot. Uanset om du vil lease, finansiere eller købe, har vi løsningen, der matcher netop dit behov. Vi tilbyder naturligvis også en prøvetur i en eller flere af de mange Peugeot modeller.

Peugeot modelprogram

Vi har salg og service af Peugeot i vores Birkerød afdeling. Her finder du alle de flotte Peugeot bilmodeller og naturligvis også vores Peugeot eksperter, der alle står klar til at tage godt imod dig. 

Ønsker du at lease din Peugeot?

Se en oversigt over alle Peugeot leasingbiler

Se Peugeot leasingtilbud

Forlæng trygheden på din Peugeot

TRYGHEDSAFTALEN er en forsikring, der dækker fejl og indefrakommende skader på både elektriske og mekaniske dele. Så ønsker du ikke at tage chancen, kan du få dækningen til og med bilens 7 år eller 200.000 km. alt efter, hvad der kommer først.

Artikler om Peugeot biler

Finalister i Car of the Year 2022