Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Renault Zoe E-Tech electric

Kør ind i fremtiden i en elbil
FRA

251.990 kr.

PrislistePrisliste Van

Top fordele

  • Pænt og moderne interiør

  • Stor rækkevidde sammenlignet med andre elbiler

  • Fleksible og effektive lademuligheder

  • Lydsvag elmotor og effektiv lydisolering fra trafikken

Mange mener, at fremtiden for biler er elektrisk

Med en Renault Zoe E-Tech electric behøver du ikke vente på fremtiden.

Hos Autohuset Vestergaard ved vi, at rækkevidde er en vigtig overvejelse for de fleste, når de overvejer at købe en elbil. Med en rækkevidde på 385 km. er Renault Zoe E-Tech electric en elbil, der giver tryghed i forhold til rækkevidden sammenlignet med tidligere udgaver af bilen. Renault Zoe E-Tech electric's store rækkevidde gør, at den ikke bare er god til kørsel i byer, men også uden større problemer kan bruges som pendlerbil inden for landsdelene. Hvis der er en ladestander på eller tæt ved din arbejdsplads, giver dette naturligvis endnu bedre muligheder for at pendle og større frihed til at være endnu mere spontan i din kørsel. For at hjælpe dig med at få den størst mulige frihed og fleksibilitetet giver Renault Zoe E-Tech electric's navigationssystem et nemt overblik over tilgængelige ladestandere, så du med korte indlagte pauser kan opnå rækkevidden til længere ture. 

Opladningen er yderst fleksibel, og du kan på en 50 kW-ladestander få 60 km ekstra rækkevidde på under et kvarter. Har du din egen garage, kan du med fordel vælge Ladepakke Home, der med en hjemmelader installeret kan give en fuld opladning på Renault Zoe E-Tech electric på cirka fem timer. Er du et sted uden ladestander og med god tid, kan du også oplade via en helt normal stikkontakt, hvor du på en times opladning kan få 12 km rækkevidde, så du kan komme hen til en mere effektiv 50 kW-ladestandere. Renault Zoe E-Tech electric kan også køres i den særlige “B”-køretilstand, hvor du får så meget ud af batteriet som muligt ved at udnytte den regenerative bremseenergi under kørslen. Renaults EASY LINK-system registrerer dit køremønster og hjælper til at få mest den effektive kørsel muligt. Undervejs kan den bruges til at planlægge den bedst mulige rute og inkluderer også information om ladestationer, så du kan planlægge turen og indlægge pauser derefter.

I dagligdagen har du let adgang til Renault Zoe E-Tech electric med nøglefri adgang og nøglefri start, men også selve kørslen i Renault Zoe E-Tech electric er gjort let. Med et udvalg af køreassistenter, der inkluderer skiltegenkendelse, vejbaneassistent og -advarsel, automatisk op- og nedblænding samt aktiv parkeringsassistance, kan de svære ting gøres nemmere, og du kan fokusere på at nyde din køretur.

Konstruktionen af bilen er lavet for at sikre den optimale energieffektivitet, og i stort omfang er Renault Zoe E-Tech electric bygget med genbrugsmaterialer. Blandt andet sæderne og beklædningen i interiøret er lavet af gamle bilsæder og seler, som er lavet om til stof, hvilket udover genbrugsværdien samtidig giver en mere hyggelig kabine med et anderledes udtryk.

Stig ind i den nye Renault Zoe E-Tech electric

Du kan ikke ligefrem redde verden bare ved at købe en Renault Zoe E-Tech electric, men med bilens elmotor har du ikke længere et direkte forbrug af fossile brændstoffer, og samtidig får du også en bil, hvor betrækket er lavet af 100 procent genbrugsmateriale, der går igen rundt i kabinen og på instrumentbrættet.

Konsollen – der også er beklædt med stof – har udover trådløs opladning til de telefoner, der understøtter denne funktion, flere usb-udtag, så der er rig mulighed for opladning af enheder, og i konsollen er der god plads til at opbevare dem. Så uanset om du kører med gutterne, tøserne eller ungerne, skal ingen frygte at miste kontakten til omverdenen.

I midten af instrumentbrættet finder du en stor skærm, der er centrum for bilens mange funktioner. Den er nem og intuitiv at betjene og giver adgang til radio, musik, navigation og oplysninger om kørslen, herunder bilens energiforbrug og status på batteriet. Bilens lydanlæg kan opgraderes til højtalere fra BOSE, hvilket giver en garanti for en god musikoplevelse, der ikke forstyrres af motor- eller trafikstøj. Med MY Renault-appen har du adgang til mange af de samme funktioner, som findes i bilen, såsom status på batteriet, forvarmning af bilen og indstilling af opladningen, så den primært oplader på tidspunkter, hvor strømmen er billig.

For en minibil føles Renault Zoe E-Tech electric overraskende rummelig, og med ISOfix-beslag på begge bagsæder og passagerforsædet er der god plads til børnene i bilen. 

For at gøre plads til Renault Zoe E-Tech electric’s batteri uden at stjæle al bagagepladsen er modellen gjort en smule højere, så batteriet er blevet placeret under sæderne. At Renault Zoe E-Tech electric er gjort højere, sikrer samtidig, at der er fin plads til både ben og hoved. Bagagerummet er på hele 388 liter, hvilket kan konkurrere med de fleste biler på den størrelse.

Se test af Zoe E-Tech electric

Udstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

ZEN

Nødbremsesystem (AEBS), med registrering af biler, motorcykler, fodgængere og cyklister aktiv mellem 7-80 km/t

Blokeringsfri bremser (ABS) og Elektronisk stabilitetsprogram (ESC)

Lane departure warning - advarer ved at vibrationer i rattet – aktiv fra 70 km/t

Lane keeping assist – understøttelse af styretøj for at fastholde bilen i sin bane

Dæktrykssensor og dækreparationssæt

ISOFIX-system til børnesæder ved passagerforsæde og i siderne bag

Airbags foran, sider, – frakobling af airbag til passagerforsæde

Selealarm på alle 5 sæder med registrering af tilstedeværelse

3-punktsele i midten bag med selestrammer

Automatisk låsning af døre under kørsel

Automatisk nødbremsesignal (pulserende bremselys) under kraftig bremsning

Parkeringssensor bag

"E-shifter" gearkasse med valgbar B-tilstand (mere kraftfuld motorbremser)

Fartpilot/hastighedsbegrænser

Automatisk parkeringsbremse

Hill start assist

Full LED-kørelys foran og bag

Tågelygter

Regn- og lyssensor

El-sidespejle med varme

Automatisk nær-/fjernlys

ECO-tilstand

Z.E. Voice: eksternt advarselssignal for fodgængere. Aktiv ved hastigheder <30 km/t

Højde- og dybdeindstilleligt læderrat med varme

El-opvarmede forsæder med integrerede nakkestøtter

Klimaanlæg

Fjernstyring af batteriets opladning og foropvarming via appen MyRenault eller via multimediesystemet

El-ruder bag

El-ruder foran med pulsfunktion og klemmebeskyttelse

Solskærm med lys og spejl

Højde- og dybdeindstilleligt rat

Nakkestøtte på det midterste bagsæde

Nedfældeligt splitbagsæde, 1/3 - 2/3

Midterkonsol med opbevaring

Håndfrit nøglekort

Regnsensor på forruden

Dobbelt bagagerumsgulv (følger med til ladepakke – Home)

Dørhåndtag i karosserifarve

Spejlkapper i karosserifarve

Mørktonede ruder bag

Michelin Energy™ E.V. dæk med lav rullemodstand

Mørktonede ruder bag

16" aluminiumsfælge, "Elective”

Opvarmet læderrat

Nedfældeligt splitbagsæde, 1/3-2/3

Dele af instrumentbord og dørbeklædning i 100” genvendt stof Recytex (grå)

Sæder og indtræk i 100% genanvendt stof "Recytex" (grå)

4G-datatilslutning med inkluderet datapakke i 3 år

EASY LINK 7" Multimediesystem med smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay), DAB+, og traditionel FM/AMradio

INTENS (Udover ZEN)

Skiltegenkendelse og advarsel v. for høj fart

Advarsel ved blinde vinkler

Parkeringssensorer foran

Bakkamera

Elektrisk indklappelige sidespejle med varme

Aut. Nedblændelig bakspejl

Lommer bag forsæderne

Indvendig LED belysning

16 "aluminiumsfælge "Elective" med poleret front

Kromkant på kofanger

2 USB-porte ved bagsæderne

Sæder og indtræk i mix af 100% genanvendt stof Recytex (grå) og dellæder "Riviera" (sort)

EASY LINK 9,3": Multimediesystem med navigation, smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay), DAB+, traditionel FM/AM-radio

Ny Renault Zoe E-Tech electric - køb nu og få en Ladepakke City med i købet

Den nye Zoe E-Tech electric kører hele 393 km på en opladning. Du kan lade batteriet 80% op på under 40 min. (v. DC ladning). 

Er du klar til at køre på elektriske eventyr med Zoe E-Tech electric, får du LIGE NU en Ladepakke City med i købet til en værdi af 7.500,-*

Ladepakke City, indehoder; Ladekort**, Ladekabel til vægudtag hjemme - 6 ampere, dobbelt bagagerumsbund (skjuler kablerne), premium tekstilmåtter og en elektronisk p-skive

Du kan også få Ladepakke Home til en yderst attraktiv pris - kun 7.990,- (værdi 15.490,-). Denne pakke indehoder; Ladekort**, Smart Ladeboks med en effekt op til 22 kW, 3-faset standardinstallation hjemme hos dig selv, 12 måneders forudbetalt abonnement og 2 års garanti på ladeboks og installation. 

Husk at du på Renault Zoe E-Tech electric får 8 år/160.000 km garanti på batteriet. 

*Kampagnen gælder kun privatpersoner, gælder ved indreg. fra d. 1. januar 2021. Ladekort giver adgang til mere end 3.000 ladepunkter i Danmark og mere end 155.000 ladepunkter i hele Europa.

LADEBOKSPAKKE

Det siger sig selv, at en elbil uden opladningsmulighed er en meget begrænset løsning. Derfor har vi sammen med vores ladepartner NewMotion, (en del af Shell Group) skabt en komplet og fuld kompatibel elbilsløsning. Du får således en Renault elbil, en Renault Z.E.-Ready Smart ladebokspakke, og et Renault Z.E. ladekort, som giver dig opladningsmuligheder ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Med over 125.000 ladestandere at vælge imellem, mangler du aldrig opladningsmuligheder – hverken på korte eller lange ture.

Gør det nemmere for dig selv

Ladebokspakken indeholder en Z.E.-Ready Smart ladeboks med en effekt på 3,7 kW-22 kW. En 1-faset eller 3-faset Z.E.-Ready standardinstallation er inklusiv. Herudover får du 36 måneders support og abonnement samt 3 års garanti.

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.