Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret Peugeot værksted

Skal du have din Peugeot på værksted? Bestil din tid online, så kommer du forrest i køen

Peugeot service værksted

Få den bedste service til din Peugeot

Din Peugeot er et direkte synonym for køreglæde og gode oplevelser – hele vejen igennem, også på værkstedet. Som autoriseret Peugeot værksted er vi i Birkerød klar til at sætte dig i centrum fra start til slut. Hos os bliver din bil serviceret af uddannede Peugeot mekanikere, der udelukkende anvender originale reservedele og kender mærket og dets modeller ud og ind. På den måde undgår du nogle af de ubehagelige overraskelser der kan være konsekvensen af at vælge at autoriseret værksted. Dette kan du læse meget mere om på vores værkstedsforside.

Har du spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe dig. Skal du booke en værkstedstid er du også meget velkommen til, at gøre det online. Så kan du i ro og mag finde den tid der passer bedst ind i din hverdag. 

kør sommeren i møde

Bestil dit sommertjek nu

Med et sommertjek sikrer du at være køreklar til sommerens køreture. Vælg mellem:

  1. Lille pakke: 499,- (8 punkts tjek + klargøring, vask, støvsugning + ruderens)

  2. Stor pakke: 1299,- (8 punkts tjek, aircon service* + klargøring, vask, støvsugning + ruderens)

8 punkts tjek indeholder: ✔ Dæktilstand ✔ Bremseskiver + klodser (Visuel kontrol) ✔ Bremsevæske ✔ Lys og lygter ✔ Visker- og sprinklersystem ✔ Køle- og A/C-system ✔ Oliestand på motor ✔ Anhængerstik

*Aircondition serviceEvt. påfyldning af kølemiddel afregnes særskilt.

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Peugeot garanti

Ønsker du at vide hvor længe din Peugeot er omfattet af garanti?

Se Peugeot garanti her

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

Med VestergaardSEE får du syn for sagen

Med VestergaardSEE gennemgår mekanikeren din bil på video og sender til dig - se med i videoen her.

Din Peugeot fortjener et tandremsskifte hos Peugeot 

Skift tandremmen og forbliv godt kørende

Tandremmen er en af de vigtigste dele på din bil. Går remmen i stykker, kan den forårsage alvorlige skader på motoren. Derfor anbefaler vi, at den udskiftes hvert 6. år eller ved fabrikkens anbefalede kilometerinterval – alt efter, hvad der kommer først. På værkstedet bruger vores specialuddannede teknikere naturligvis originale reservedele af høj kvalitet.

For at beskytte motoren skal tandremmen altid udskiftes i henhold til anvisningerne i servicehæftet. Herudover anbefaler Peugeot at få vandpumpen udskiftet samtidig med tandremmen. Når disse dele udskiftes, forlænges enhedens levetid.

Til det danske klima anbefaler vi udskiftning af tandrem hvert 6. år eller ved det af fabrikken anbefalede kilometerinterval alt efter hvad der indtræffer først.

Peugeot serviceinterval

Hvornår skal din Peugeot til service næste gang?

Se serviceinterval her