Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Vælg din nye Fiat på leasing

Ønsker du en ny Fiat, kan den blive din med privatleasing. Det italienske bilmærke Fiat stræber efter at skabe biler, der udstråler både personlighed og sikkerhed. Samtidig forsøger de via deres produktionsmetoder at skåne miljøet mest muligt. Med privateasing af en Fiat opnår du sikkerhed i din biløkonomi, samtidig med at du får et overblik over de faste udgifter.

Fra ikonet Fiat 500 til familievenlige Tipo

Fiat har eksisteret siden 1899 og har i tidens løb stået bag en hel del unikke og ikoniske modeller. Dette ses blandt andet på modeller som Fiat 500 og Tipo. 

Ønsker du en vinterhjulsaftale?

Når du privatleaser din bil hos os, får du mulighed for at tilkøbe en attraktiv vinterhjulsaftale. Aftalen kan tegnes på alle privatleasingaftaler - uanset om det er en ny aftale eller for eksisterende kunder.

Sikkerhed i din biløkonomi

Er dette noget du vægter højt, så er privatleasing helt sikkert noget for dig. Fiat tilbyder privatleasing af flere modeller - lige fra den lidt mindre ikoniske Fiat 500 til den mere rummelige Fiat 500X.

Når du privatleaser en Fiat, skal du ikke længere spekulere på værkstedregninger, da al service og vedligeholdelse af bilen er en del af leasingaftalen.

Ønsker du at vide mere, eller prøvekøre en af Fiats modeller? Så besøg vores Fiat forhandler i Odense.

Fiat hos Autohuset Vestergaard

Find din nærmeste Fiat afdeling

Har du brug for at stille spørgsmål eller få rådgivning?

Vores sælgere sidder klar til at guide dig videre med det helt rigtige valg. De tager udgangspunkt i alle aspekter af din situation, både behov og det finansielle

Artikler om Fiat biler

Elektrisk Fiat 500 kan privatleases for 2.495 kr./md.

Fiat 500e brugertest

Ny Fiat Tipo: nu også som crossover

Fiat 500 er DK's mest solgte elektriske bybil