Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Vælg din nye Jeep på leasing

Oplev Privatleasing af Jeep Jeep har lavet biler i mere end 75 år og de har altid beskæftiget sig med biler der skal kunne begå sig i al slags terræn og alle slags vejrforhold – de blev nemlig i 1940 udvalgt til at levere holdbare køretøjer til det Amerikanske militær.

Udfordringer, eventyr og/eller action i hverdagen

Vælger du at privatlease en Jeep, får du et køretøj der er synonym for off-road. Deres modelprogram består udelukkende af firehjulstrukne køretøjer, der med deres raffinerede design alle udstråler elegance og aggressivitet på én og samme tid.

Så søger du udfordringer, eventyr og/eller action i hverdagen, så tag et nærmere kig på privatleasing af en model fra Jeep®.

Ønsker du en vinterhjulsaftale?

Når du privatleaser din bil hos os, får du mulighed for at tilkøbe en attraktiv vinterhjulsaftale. Aftalen kan tegnes på alle privatleasingaftaler - uanset om det er en ny aftale eller for eksisterende kunder.

Oplev Ford specielmodeller i FordStore

Hos Autohuset Vestergaard går vi ikke på kompromis med vores ydelser. Som kunde hos os kan du altid forvente den bedste service for dig og din Ford. Vi er autoriseret Ford forhandler og serviceværksted.

Hos Autohuset Vestergaard har vi FordStore i Odense. FordStores giver dig en helt unik måde at handle og udforske Ford på. Afslappet, uformel og fuld af interaktiv teknologi. I FordStores kan du udforske Ford-biler, høre om vores skræddersyede serviceydelser og vælge, lige hvad der passer til dig. Du kan i vores FordStore Odense opleve bilmodeller som Mustang ST-modellerne. Se mere om Autohuset Vestergaard, FordStore herunder

Jeep hos Autohuset Vestergaard

Find din nærmeste Jeep afdeling

Har du brug for at stille spørgsmål eller få rådgivning?

Vores sælgere sidder klar til at guide dig videre med det helt rigtige valg. De tager udgangspunkt i alle aspekter af din situation, både behov og det finansielle

Artikler om Jeep biler

Ny rekord for Jeep i Danmark