Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Vælg din nye Nissan på leasing

Nissan står som et af de japanske flagskibe i bilbranchen og er stadigvæk i rivende udvikling. I mange af Nissan’s bilmodeller finder du sikkerhedsudstyr som f.eks. advarsel ved vognbaneskift, advarsel ved blinde vinkler og automatisk nødbremse.

Få opfylde dit behov med priavtleasing af Nissan

I en ny privatleaset Nissan finder du kort og godt, alt hvad du har brug for – både bilteknisk men også økonomisk. I vores Nærum og Vejle afdeling, kan du se og prøve hele modelprogrammet. Når du leaser din Nissan hos os, så skal du hverken tænke på afskrivning eller service.

Søger du teknik, sikkerhed i din biløkonomi og overblik over dine udgifter? Nissan er for os et af de mest innovative og teknologisk stærke bilmærker. Med de populære modeller som Qashqai, Micra, Juke, X-Trail og Ariya har Nissan for alvor fået sit navn slået fast herhjemme.

Vi, hos Autohuset Vestergaard i Nærum og Vejle byder dig velkommen og er yderst klar til at hjælpe dig med at lease din nye bil.

Ønsker du en vinterhjulsaftale?

Når du privatleaser din bil hos os, får du mulighed for at tilkøbe en attraktiv vinterhjulsaftale. Aftalen kan tegnes på alle privatleasingaftaler - uanset om det er en ny aftale eller for eksisterende kunder.

Har du brug for at stille spørgsmål eller få rådgivning?

Vores sælgere sidder klar til at guide dig videre med det helt rigtige valg. De tager udgangspunkt i alle aspekter af din situation, både behov og det finansielle

Artikler om Nissan biler

Familiebilen Nissan X-trail på skiferie