Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Vælg din nye Peugeot på leasing

Igennem de sidste 20 år har Peugeot altid været blandt danskernes foretrukne bilmærker. Peugeot giver altid værdi for pengene og er blandt markedets bedste, når man sammenligner pris og kvalitet. Som Peugeot ejer vil du opleve skarpe køreegenskaber, masser af ekstraudstyr og køreglæde, der smitter.

Ønsker du en vinterhjulsaftale?

Når du privatleaser din bil hos os, får du mulighed for at tilkøbe en attraktiv vinterhjulsaftale

Læs om vinterhjulsaftale

Køreglæde der smitter

Måske er du allerede Peugeot ejer og så glad for den løsning, at du også skal have en Peugeot næste gang. Ellers kan vi kun opfordre dig til at prøve, og kombinerer du Peugeot og privatleasing, får du som kunde en rigtig god løsning. Hos os kan du lease forskellige Peugeot modeller til meget attraktive priser.

Peugeot hos Autohuset Vestergaard

Prøv en Peugeot som din næste bil

Peugeot giver altid værdi for pengene og er blandt markedets bedste, når man sammenligner pris og kvalitet. Besøg vores afdeling i Birkerød og snup en tur . Vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med at finde en leasingløsning, der passer til dine kørselsbehov.

Har du brug for at stille spørgsmål eller få rådgivning?

Vores sælgere sidder klar til at guide dig videre med det helt rigtige valg. De tager udgangspunkt i alle aspekter af din situation, både behov og det finansielle

Artikler om Peugeot biler

Finalister i Car of the Year 2022