Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Serviceaftale til din bil

Mange fordele - til en lav månedlig ydelse

Få frihed med en serviceaftale

Vi sikrer at din bil vedligeholdes efter producentens forskrifter.

God service? Det får du hos os

Hos Autohuset Vestergaard bestræber vi os altid på at yde den bedste service overfor dig som kunde. Med en serviceaftale opnår du den største bekvemmelighed, når din bil skal på værksted eller til service. Du sikrer ligeledes at din bil bliver serviceret efter producentens forskrifter, af uddannede mærkespecialister, med adgang til det nyeste hjælpemidler designet netop til vedligeholdelse af din bil. Du kan skræddersy din Serviceaftale præcis efter dine kørselsbehov, og en Vestergaard Serviceaftale er altid forbundet med en stor fleksibilitet. Skulle dine kørselsbehov ændre sig i aftalens varighed, så finder vi altid den mest økonomiske løsning for dig, så du undgår dyre efterregninger. Faglighed er i højsædet, når vores teknikere servicerer din bil og hos Autohuset Vestergaard møder du kun teknikere der har de nyeste kurser og uddannelser indenfor netop det bilmærke, som er deres speciale.

Ønsker du at forlænge din serviceaftale?

Følg linket herunder for at forlænge din serviceaftale. 

4 typer af servicepakker

Vi er alle forskellige, vores biler er forskellige og vores behov er forskellige. Derfor tilbyder vi 4 forskellige slags serviceaftaler.

Vælger du en Tryghedsaftale er din bil dækket for lang de fleste uforudset omkostninger.*

✔ Autoriseret serviceeftersyn inkl. arbejdsløn og reservedele ✔ Autoriseret stempel i servicebog ✔ Opdatering af bilens software – undtagen navigation ✔ Reparationer grundet slitage (fx bremser, udstødning, hjulophæng) ✔ Udskiftning af pærer og viskerblade ✔ Påfyldning af sprinklervæske og motorolie mellem serviceeftersyn ✔ Budgetsikkerhed og ingen bekymringer ✔ Forlængelse af garanti** ✔ Mobility service*** ✔ Opnå højere gensalgsværdi, da bilen er holdt med autoriseret service ✔ Mekaniker med mærkespeciale, der tilgår din bil passioneret og ansvarsbevidst ✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE

*Gælder bl.a. ikke selvforskyldte skader, kosmetik og udskiftning af dæk. **Dækker ikke vedligeholdelse af kosmetisk karakter.***Gælder kun ved driftstop i Danmark med bugsering til et af vores værksteder.

Vælger du en Basisaftale er din bil fuldt dækket ved serviceeftersyn. Aftalen kan tegnes på alle mærker som vi forhandler, og kan tegnes i op til 5 år.

✔ Autoriseret serviceeftersyn inkl. arbejdsløn og reservedele ✔ Autoriseret stempel i servicebog ✔ 10% rabat på arbejdsløn og reservedele ved tillægsreparationer (fx bremser, udstødning, hjulophæng) ✔ Opnå højere gensalgsværdi, da bilen er holdt med autoriseret service ✔ Mekaniker med mærkespeciale, der tilgår din bil passioneret og ansvarsbevidst ✔ Mobility service*** ✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE

***Gælder kun ved driftstop i Danmark med bugsering til et af vores værksteder.

Vælger du en Budget Tryghedsaftale til din brugte bil får du øget sikkerhed. Med aftalen vil du være sikret mod større mekaniske reparationer***

✔ Årligt eftersyn med kontrol og gennemgang af 32 punkter ✔ Skift af motorolie og oliefilter ✔ 10% rabat på arbejdsløn og reservedele ved tillægsreparationer (fx Bremser, udstødning, hjulophæng)* ✔ Lav månedlig ydelse (uanset bilmærke og alder) op til 10 år eller 200.000 km. ✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE ✔ Din bil bliver vedligeholdt, trygt og billigt. ✔ Fuld dækkende vejhjælp ✔ GOSafe premium, som giver dig ekstra sikkerhed. Her er du dækket, hvis en del på din bil skulle gå i stykker ✔ Mulighed for at opgradere og få en årlig klargøring, samt ombytning af sommer-/vinterhjul og opbevaring. **

*Kan ikke kombineres med andre tilbud. **Klargøringen indeholder: Vask, støvsugning, aftørring af instrumentering, pudsning af runder, fælg rens. Lejebil ved serviceeftersyn inkl. 50 km. Pr. dag. Vi tager forbehold for fejl og rettelser.

Vælger du en Budget serviceaftale til din brugte bil vedligeholder du din bil trygt og billigt. 

✔ Årligt eftersyn med kontrol og gennemgang af 32 punkter

✔ Skift af motorolie og oliefilter

✔ 10% rabat på arbejdsløn og reservedele ved tillægsreparationer (fx Bremser, udstødning, hjulophæng)*

✔ Lav månedlig ydelse (uanset bilmærke fra 5 år)

✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE

✔ Din bil bliver vedligeholdt, trygt og billigt.

✔ Mulighed for at opgradere og få en årlig klargøring, samt ombytning af sommer-/vinterhjul og opbevaring. **

✔ Mobility service***

*Kan ikke kombineres med andre tilbud. ** Klargøringen indeholder: Vask, støvsugning, aftørring af instrumentering, pudsning af runder, fælg rens. Lejebil ved serviceeftersyn inkl. 50 km. Pr. dag. Vi tager forbehold for fejl og rettelser. ***Gælder kun ved driftstop i Danmark med bugsering til et af vores værksteder.

Uanset hvilken af de 4 serviceaftaler du vælger, har du mulighed for at opgradere den med nedenstående tilkøb.

✔ Årlig Bronzeklargøring 

✔ Dækopbevaring og hjulskifte til fordelagtig pris 

✔ Lejebil ved serviceeftersyn 

✔ Vejhjælp til yderst attraktiv pris 

*Se øvrige vilkår i aftalen. Vi tager forbehold for fejl og rettelser.

Hvorfor vælge et autoriseret værksted? 

Hør i videoen herunder hvorfor et autoriseret værksted er vigtigt for Stine og hvorfor hun har valgt lige netop den serviceaftale hun har. 

Fordi vores special uddannede mekanikere kender din bil. Derfor kender de også de typiske fejl der kan forekomme på de respektive mærker og hvornår de typisk opstår. Og dermed yde en bedre service på netop din bil. 

Som autoriseret værksted får vi altid de nyeste software opdatering og viden, fra producenterne med det samme. Det giver dig den tryghed, at vi holder din bil i tiptop stand, selvom den ikke er helt spritny.

Som udgangspunkt anvender vi originale reservedele, da vores erfaring siger os at kvalitet og pris hænger sammen, og ikke mindst er de originale reservedele produceret og testet specifikt til din bil, således slitage er på minimalt niveau, og din bils levetid forlænges, samt sikkerheden er helt i top. Har du andre ønsker til alternative reservedele, tager vi naturligvis meget gerne dette ind i tilbudsgivningen, inden udbedring.

Vi gør vores ypperste for at passe godt på din bil, så du trygt kan køre i den i mange år frem.

Skulle du ønske at sælge din bil på et tidspunkt, så er der også flere fordele her. Der kan nemlig være flere penge at hente hjem, hvis din bil er blevet serviceret af et autoriseret værksted gennem hele dens levetid. Det betyder at alle producenternes forskrifter er blevet overholdt, og at din bil er i bedst mulig stand. 

Det er ikke uden betydning om det er en ny eller brugt bil du ønsker at tegne en serviceaftale på.

NY BIL Har du købt en ny bil er der naturligvis garanti på den. Alligevel er en Serviceaftale på din nye bil en rigtig god ide, fordi du på den måde, både sikrer din økonomi og at din nye bil bliver serviceret af topuddannet personale og efter fabrikkens forskrifter.

Vælger du fx en Tryghedsaftale til din nye bil, så er arbejdsløn og reservedele inkluderet i aftalen. Med andre ord betyder det, at mekanikeren kan slå sig løs, når han har din bil på liften, uden det koster dig en krone ekstra.

BRUGT BIL - Som forsat er indenfor garanti

Har du en brugt bil, som forsat er indenfor bilens fabriks garanti, så vil vi anbefale at du tegner en Serviceaftale der dækker bilens servicekrav. På den måde, vil vi kunne overholde de autoriserede services samt bilens kulance* vil forsætte – også når garantien er ophørt.

*Kulance er en godtgørelse fx i form af en reservedel eller reparation som vi frivilligt kan tilbyde, selvom en skade eller mangel ikke er omfattet af garanti eller købelovens reklamationsret.

BRUGT BIL – Som ikke længere er indenfor garanti

Har du en ældre brugt bil, anbefaler vi en Budgetaftale, for at du på en fornuftig og billig måde vedligeholder din bil og på den måde holder værdien på bilen. Vælger du fx en Budgetaftale, bliver bilen tjekket efter 32 kontrolpunkter og du får skiftet motorolie og oliefilter. På den måde opnår du en regelmæssig kontrol af din bil, og kan undgå større og dyre reparationer, fordi det bliver opdaget i tide.

En af de største fordele du opnår med en Serviceaftale, er at du kender vedligeholdelsesomkostningerne for din bil i hele den periode du ejer din bil. Vælger du Tryghedsaftalen får du et ”Frikort” til vores værksteder. Det betyder at du slipper for regninger på alle dine værkstedsbesøg* både for Service og vedligehold – og alt derimellem.

Vælger du Basisaftalen så har du et fast budget på alle bilens service i perioden for aftalen – også hvis fabrikken skulle ændre i interval for service eller indholdet heraf.

Med Budgetaftalen har du et årligt eftersyn, hvor vi gennemgår bilens vigtigste punkter, skifter olie og filter – her vil du sammen med mekanikeren finde et fælles leje på hvordan du ønsker din bil vedligeholdt.

*Gælder bl.a. ikke selvforskyldte skader, kosmetik og udskiftning af dæk.

Her får du eksempler på at en Serviceaftale er med til at give budgetsikkerhed:

Fast beløb Det giver næsten sig selv – med en Serviceaftale betaler du en fast månedlig ydelse, og er på den måde sikret at service af bilen ikke dukker op som en sur udgift på det forkerte tidspunkt.

Forebygge frem for at reparere Med en Serviceaftale kan du i mange tilfælde ende med at forebygge, frem for at reparere på din bil, da din bil kommer regelmæssigt på værksted.

Alt inkl. eller 10% rabat Alt efter hvilken aftale du vælger, så har du enten alt inkluderet i aftalen, eller du opnår 10% rabat på arbejdsløn og reservedele ved eventuelle reparationer. Så udover, at du er sikret med et fast beløb om måneden, så kan du også opnå rabat.

Som Serviceaftalekunde hos os, opnår du flere fordele, end blot budgetsikkerhed og en sikker bil. Vi brænder nemlig for at pleje vores loyale kunder og forkæle dem lidt ekstra.

Bliv en del af klubben Som Serviceaftalekunde bliver du en del af vores meget loyale kundegruppe – en kundegruppe, som bliver ekstra forkælet med specielle tilbud. Tilbuddene kan fx være:

Ekstraordinære rabatter på udstyr og tilbehør

Udlån af diverse produkter til kør-selv-ferien, som bl.a. tagbokse, kølebokse og snekæder

Modtag som de første invitationer til events og arrangementer

Særlige rabatter og fordele ved vores samarbejdspartnere

… og meget mere!

I vores øjne, er der ingen forskel på hvor meget du skal forkæles, så uanset hvilken af vores 4 Serviceaftaler du vælger, bliver du en del af vores loyale kundekreds.  

Om det er en ny eller brugt bil har betydning for, hvilken type af Serviceaftale du skal vælge. Dit kørselsmønster er ikke uvæsentlig for, hvad din aftale vil koste dig pr. måned. Når du har valgt en aftale, bliver den skræddersyet til dit behov, således du ikke betaler for meget og samtidig får den service der passer til slitagen på bilen.

Vi tilpasser din aftale, ved bl.a. at kigge på hvor mange kilometer du kører. Vi er klar over, at det kan ændre sig, da din hverdag og verden også hurtigt kan ændre sig. Derfor er vi selvfølgelig også fleksible, og du kan altid ændre dine oplyste kilometer for aftalen.

Som skrevet før, er fremtiden svær at spå om, og du kan også ende i en situation hvor du skal af med din bil eller skifte til en anden. Ønsker du ved salg af din bil, at overdrage din Serviceaftale, så er det også en mulighed.

Du kan altså altid skræddersy din Serviceaftale præcis efter dit kørselsbehov, og en Serviceaftale hos os er altid forbundet med en stor fleksibilitet. Skulle dit kørselsbehov ændre sig i aftalens varighed, så finder vi altid den mest økonomiske løsning for dig, så du undgår dyre efterregninger.

"I 2017 købte vi for første gang bil hos Autohuset Vestergaard. Det var i øvrigt også første gang vi købte en fransk bil. Vi blev tilbudt en serviceaftale, og var i første omfang skeptiske overfor, om det ikke bare var en smart måde at lokke penge op af lommen på os. Men vi regnede lidt på det. Vi kører forholdsvis mange kilometer om året - 40-45.000 - og vi kunne derfor forudse et antal serviceeftersyn, som vi kendte prisen på. Forskellen i pris på serviceaftalen og serviceeftersynene var minimal, og med en serviceaftale er man sikret imod uforudsete overraskelser og udgifter. Vi endte med at tage imod tilbuddet om en serviceaftale, og har ikke fortrudt det. Vi har kun gode oplevelser med værkstedet, og de ting, der har været undervejs, er blevet klaret uden bøvl.

Da vi tidligere i år byttede den franske bil til en ny af samme mærke, var vi ikke i tvivl om, at vi igen skulle indgå en serviceaftale med Autohuset Vestergaard."

Jette & Søren

 

"Jeg ved præcist, hvordan mit budget er hver måned. Det giver en vis form for tryghed. Jeg forventer ikke, jeg bliver præsenteret for ekstra regninger, da serviceaftalen dækker det, der måtte komme (ved en ny bil). Det giver sikkerhed i mit budget.

Jeg er generelt meget glad for mine ting og jeg handler aldrig overilet, jeg tænker mig godt om, inden jeg handler og jeg har som regel mine ting længe. Når jeg passer på min bil, vil jeg forventeligt kunne få mere for den, hvis jeg en dag vil skifte den ud.

Jeg har også nære familiemedlemmer, som har været meget godt tilfredse – og har anbefalet mig at tegne en sådan aftale. Jeg vil også anbefale andre at tegne én."

Inge-Merete

 

"Jeg har valgt en Serviceaftale, fordi jeg finder ro i, at betale et fast mindre beløb hver måned, som jeg kan have i mit budget. På den måde, får jeg ikke en pludselig højere regning ved dækskifte eller service på bilen.

Der er også en fordel ved en rabatordning på aftalen, så prisen ved evt. reparation bliver det mindre. Det giver tryghed at vide, jeg blot køre min bil til service og ikke skal tænke på en regning når jeg henter den igen."

Stine

Hvad koster en serviceaftale?

Herunder finder du en prisindikation på hvor priserne starter,  for de forskellige størrelse biler. Du er altid velkommen til, at kontakte os for at få den præcise pris for din bil, selvfølgelig helt uforpligtende.

Segment A - Den helt lille micro bil.

Segment A, er biler som Renault Twingo, KIA Picanto. Budgetaftale pris fra 120,-

Budget Tryghedsaftale pris fra 475,-

Basisaftale pris fra 127,-

Tryghedsaftale pris fra 299,-

Segment B - Den lidt mindre mini bil

Segment B, er biler som KIA Rio eller Renault Clio. Budgetaftale pris fra 120,-

Budget Tryghedsaftale pris fra 475,-

Basisaftale pris fra 167,-

Tryghedsaftale pris fra 339,-

Segment C - Den mellemstore bil, også kendt som Golf-klassen.

Segment C, er biler som Ford Focus eller KIA Ceed. Budgetaftale pris fra 120,-

Budget Tryghedsaftale pris fra 475,-

Basisaftale pris fra 239,-

Tryghedsaftale pris fra 379,-

Segment D - Den store bil, der ofte kaldes firmabilsklassen.

Segment D, er biler som Ford Mondeo, Renault Talisman. Budgetaftale pris fra 205,-

Budget Tryghedsaftale pris fra 475,-

Basisaftale pris fra 247,-

Tryghedsaftale pris fra 454,-

Segment E - De store biler.

Segment E, er biler som Volvo XC60, Nissan X-Trail. Budgetaftale pris fra 205,-

Budget Tryghedsaftale pris fra 475,-

Basisaftale pris fra 331,-

Tryghedsaftale pris fra 529,-

Segment F - Store luksusbiler.

Segment F, er biler som Volvo XC90, Volvo V90.

Budgetaftale pris fra 205,-

Budget Tryghedsaftale pris fra 475,-

Basisaftale pris fra 559,-

Tryghedsaftale pris fra 654,-

Vores servicepakker starter fra 120,- pr. måned. Læs mere om de enkelte pakker herunder.

Tryghedsaftale

En Tryghedsaftale er en er serviceaftale der dækker bredt og er ideel for dig der har en nyere bil. 

Vælger du en Tryghedsaftale er din bil dækket for langt de fleste uforudsete omkostninger. Aftalen dækker alt lige fra arbejdsløn, reservedele, skift af pærer og viskerblade til Mobility Service.

*Aftalen dækker ikke selvforskyldte skader, kosmetik og udskiftning af dæk. Mobility Service gælder kun ved driftstop i Danmark med bugsering til et af vores værksteder. Se øvrige vilkår i aftalen. **Dækker ikke vedligeholdelse af kosmetisk karakter. ***Klargøringen indeholder:Vask, støvsugning, aftørring af instrumentering, pudsning af ruder, fælgrens. Lejebil ved serviceeftersyn inkl. 50 km pr. dag

Fra 299,- pr. måned, får du...

✔ Din bil bliver vedligeholdt og serviceret af uddannede mekanikere med mærkespeciale ✔ Autoriseret serviceeftersyn inkl. arbejdsløn og reservedele ✔ Budgetsikkerhed og ingen bekymringer ✔ Autoriseret stempel i servicebogen ✔ Forlængelse af garanti** ✔ Reperationer grundet slitage (fx bremser, udstødning, hjulophæng) ✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE ✔ Mulighed for at opgradere og få en årlig klargøring, samt ombytning af sommer-/vinterhjul og opbevaring. ***

Basisaftale

En Basisaftale er en er serviceaftale, hvor du får et autoriseret serviceeftersyn inkl. arbejdsløn og reservedele. Er der yderligere tillægsreparationer, som fx bremser, udstødning eller hjulophæng, så får du 10% i rabat på arbejdsløn og reservedele. 

Vælger du en Basisaftale er din bil fuldt dækket ved serviceeftersyn. Aftalen kan tegnes på alle mærker som vi forhandler og kan tegnes i op til 5 år. 

I en Basisaftale indgår også Mobility Service.*

*Mobility Service gælder kun ved driftstop i Danmark med bugsering til et af vores værksteder. Se øvrige vilkår i aftalen. 

Fra 127,- pr. måned, får du...

✔ Din bil bliver vedligeholdt og serviceret af uddannede mekanikere med mærkespeciale ✔ Autoriseret serviceeftersyn inkl. arbejdsløn og reservdele ✔ 10% rabat ved tillægsreparationer ✔ Autoriseret stempel i servicebogen ✔ Uddannet mekaninker med mærkespeciale ✔ Mobility Service* ✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE ✔ Mulighed for at opgradere og få en årlig klargøring, samt ombytning af sommer-/vinterhjul og opbevaring. **

Budget Tryghedsaftale

En Budget Tryghedsaftale er en serviceaftale der dækker bredt til dig der har en brugt bil,  uanset mærke og alder op til 10 år eller 200.000 km.

Med aftalen får du en øgede sikkerhed og tryghed. Du vil være sikrede mod større mekaniske reparationer. Det kunne f.eks. være en defekt turbo.

Budget Tryghedsaftale Volvo 6+ koster fra 549,- pr. md. 

Har du en Volvo, indeholder aftalen også:

✔ 2.0 softwareopdatering ✔ Forlænget vejhjælp (gælder biler op til 10 år)

*Kan ikke kombineres med andre tilbud. ** Klargøringen indeholder: Vask, støvsugning, aftørring af instrumentering, pudsning af runder, fælg rens. Lejebil ved serviceeftersyn inkl. 50 km. Pr. dag. Vi tager forbehold for fejl og rettelser.

Fra 475,- pr. måned, får du...

✔ Årligt eftersyn med kontrol og gennemgang af 32 punkter ✔ Skift af motorolie og oliefilter ✔ 10% rabat på arbejdsløn og reservedele ved tillægsreparationer (fx Bremser, udstødning, hjulophæng)* ✔ Lav månedlig ydelse (uanset bilmærke og alder) op til 10 år eller 200.000 km. ✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE ✔ Din bil bliver vedligeholdt, trygt og billigt. ✔ Fuld dækkende vejhjælp ✔ GOSafe premium, som giver dig ekstra sikkerhed. Her er du dækket, hvis en del på din bil skulle gå i stykker ✔ Mulighed for at opgradere og få en årlig klargøring, samt ombytning af sommer-/vinterhjul og opbevaring. **

Budget serviceaftale

Med en budget serviceaftale, har du mange fordele, selvom din bil har nogle år på bagen. Du får et årligt budget serviceeftersyn på et af vores værksteder. Her gennemgår vi din bil på hele 32 punkter, skifter olie og oliefilter og kontakter dig hvis der skal laves noget på din bil.Såfremt der skal laves noget på din bil, får du 10% rabat på reservedele og arbejdslønnen.* Der er ingen binding på din budget serviceaftale og du kan til hver en tid opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.**Vi ser individuelt på din bil og kommer med vores anbefaling til, hvad der skal til for at holde dig godt kørende, mange år endnu. En bil med nogle år på bagen, kan have andre behov end nye biler. På vores værksted er vores teknikere specialiserede og eksperter i de mærker de beskæftiger sig med. De er løbende på kurser, således de altid er opdateret med den nyeste information og viden.Budgetaftale Volvo 6+Har du en Volvo, indeholder aftalen også:✔ 2.0 softwareopdatering ✔ Forlænget vejhjælp (gælder biler op til 10 år)

* Kan ikke kombineres med andre tilbud. ** Prisen indeks reguleres en gang om året. Budgetaftalen kan, så længe der ikke er gjort brug af aftalen, opsiges med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Når der udføres service efter eksempelvis 10 måneders løbetid, er du dog forpligtet til at betale de to resterende ydelser op til i alt 12 måneder. *** Klargøringen indeholder:Vask, støvsugning, aftørring af instrumentering, pudsning af ruder, fælgrens. Lejebil ved serviceeftersyn inkl. 50 km pr. dag

Fra 120,- pr. måned, får du...

✔ Din bil bliver vedligeholdt, trygt og billigt ✔ Lav månedlig ydelse (uanset bilmærke og alder) ✔ Årligt budget serviceeftersyn ✔ 10% rabat på arbejdsløn og reservedele ved tillægsreparationer (fx bremser, udstødning, hjulophæng)* ✔ Kontrol og gennemgang af 32 punkter (se alle punkter nedenfor) ✔ Skift af motorolie og oliefilter ✔ Videogennemgang af bilen med VestergaardSEE ✔ Mulighed for at opgradere og få en årlig klargøring, samt ombytning af sommer-/vinterhjul og opbevaring.***

FAQ OM SERVICEPAKKER

Du modtager et Giro kort pr. Post, og har derefter mulighed for at tilmelde din aftale PBS.

Da en kontrakt betales forud, vil der i den første periode ofte fremsendes to opkrævninger. En for de resterende dage i den pågældende måned og en for den kommende måned.

Ekspeditionstid kan forekomme ved oprettelse, der kan derfor gå lidt tid før du modtager din første opkrævning.

Send en mail med ønsket om opsigelse, aktuel km stand og gerne grundlag til serviceaftale@autohuset-vestergaard.dk

Send gerne en mail til serviceaftale@autohuset-vestergaard.dk og du vil hurtigst muligt modtage et tilbud på en ændret aftale.

Ja det er muligt at få hjulskift og hjulopbevaring med, som en del af aftalen. Send gerne en mail til serviceaftale@autohuset-vestergaard.dk og du hurtigst muligt modtage et tilbud på en ændret aftale.

Om du kan forlænge, afhænger af din nuværende aftale, send derfor en mail med informationer om dit køretøj, og hvad du ønsker at aftalen skal ændres til på serviceaftale@autohuset-vestergaard.dk og du vil hurtigst muligt modtage et tilbud på en ændret aftale.

Såfremt aftalen ikke er udløbet, kan denne sagtens overdrages til ny ejer, send en mail til serviceaftale@autohuset-vestergaard.dk eller kontakt Lasse Bo Nielsen på tlf. 40189383 og hør hvordan.

Du har mulighed for at tilvælge lånebil på din serviceaftale, lånebilen dækker kun ved serviceeftersyn.

Olie, sprinklervæske, kølervæske og væske til aircondition er inkluderet i din tryghedsaftale, du er selvfølgelig velkommen imellem dine serviceeftersyn hvis behovet skulle opstå.

Hvis du har en tryghedsaftale, kan du altid komme i værkstedets åbningstid og få dine pære skiftet. Helt uden at bestille tid.

Hvis du har en tryghedsaftale, kan du altid komme i værkstedets åbningstid og få dine viskerblade skiftet. Helt uden at bestille tid. Dog max. Et sæt pr. år.

På en Tryghedsaftale kan der tegnes op til 200.000 km og 60 mdr. Det er ikke muligt at forlænge aftalen herudover (KIA op til 84 mdr. dog max 150.000 km, eller 200.000 km / 36 mdr.).