Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Sælger viser bil til kunde ved bagagerum

Under leasing

Har du fået eller venter du på din nye leasing bil?

Gode råd til dig, som har valgt at lease din næste bil

Privatleasing er en nem måde og have bil på, men der er lige nogle småting der er rare at vide.

I forhold til den leasingaftale du har indgået, vil der altid være et fast aftalt kilometerantal du må køre. Dette kilometerantal skal du helst holde dig inden for. Skulle det ske at bilens kilometertæller alligevel løber over det aftale antal, betales et mindre beløb pr. overkørte kilometer.  Eksempelvis koster det hos KIA 0,82 kr. pr. overkørte kilometer.  Det vil altså sige, at hvis du har privatleaset en Kia Picanto og har kørt 1000 Km mere end hvad din leasingaftale tillader, vil det koste dig 1000x0,82kr, altså 820kr. I forhold til det fastlagte kilometerantal, er et af de spørgsmål der ofte bliver stillet, om det er muligt at ændre i kilometerantallet undervejs i din leasingperiode - hertil er svaret, at det ikke er muligt. I en sådan situation kan du vælge at betale ekstra for overkørte kilometer eller opsige din kontrakt.  Dine rettigheder når du privatleaser vil altid være at finde i din leasingkontrakt. Vores kontrakter er lavet i overensstemmelse med FDM, så du er altid sikret tryghed når du privatleaser via os.  Når du privatleaser er det dig selv og din husstand der må bruge bilen. Du må også gerne låne den ud til din omgangskreds – men husk nu på, at det er dig der har ansvaret for bilen imens den er lånt ud. 

Find din nye leasing bil

Vi har samlet leasingtilbud fra alle vores 15 bilmærker på ét sted. Vores liste af privatleasingbiler holdes løbende opdateret og vi stræber efter at have Danmarks største udvalg på leasing af fabriksnye biler klar til dig.

Kunder og sælger vi kontorplads

Hvad skal du tænke over, før du vælger privatleasing?

Hvad er det egentlig leasing af privatbiler er? Den simple forklaring er, at det er leje af en ny bil over længere tid. I de fleste leasingtilbud, løber aftalen i 36 måneder. Læs mere her:

Sælger og kunde sidder ved kontorplads

Når leasing aftalen er udløbet

Når din privatleasingaftale har nået sin ende, vil du i din kontrakt kunne finde nogle krav, der omhandler tilbageleveringen af bilen.  Læs mere her: