Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret Alfa Romeo værksted

Bestil din tid online og kom forrest i køen, når din Alfa Romeo skal til service.

Alfa Romeo service værksted

Brug for et Alfa Romeo værksted? Her du den heldige ejer af en fuldblodsitaliener med køreegenskaber i verdensklasse? Så vil vi råde dig til at passe ekstra godt på den ved at vælge vores autoriserede Alfa Romeo værksted. Alfa Romeo er kendt for sine unikke og sportslige køreegenskaber og elegante design – hvilket vi hos Autohuset Vestergaard står inde for at bevare på bedste vis. I Odense S finder du vores Alfa Romeo værksted. Vores mekanikere er specielt uddannede til at arbejde netop dette bilmærke, og vi opfylder alle krav og betingelser til hvordan din bil skal serviceres. Vi ved at Alfa Romeo ikke bare er en bil, men en passion. Vi tager os derfor ekstra godt af din bil på vores værksted. Ydermere, kan du være forsikret om at alle reserve dele der bliver brugt til din vil er 100% originale og godkendt til din Alfa Romeo. Husk at det klart er en fordel for dig at vælge et autoriseret værksted frem for et uautoriseret. Du kan læse om fordelene herom i en mere detaljeret kontekst på vores værkstedsforside.

Bestil tid online til din bil Hele vores Alfa Romeo værkstedsteam er klar til at tage imod dig og din bil og du kan nemt og hurtigt bestille service til din bil online. Har du yderligere spørgsmål til vores autoværksted, så sidder vi lige nu klar til at svare dig.

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

Alfa Romeo garanti

Ønsker du at vide hvor længe din Alfa Romeo er omfattet af garanti?

Se Alfa Romeo garanti her

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

Alfa Romeo serviceinterval

Hvornår skal din Alfa Romeo til service næste gang?

Se serviceinterval her
1