Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Lån til din nye bil hos os...

Vi tilbyder lån helt uden udbetaling

Billån uden udbetaling

Kan jeg få et billån, uden udbetaling? Ja, hos os kan du.

Professionel rådgivning handler ikke bare om, hvilken bil der passer til dig og dine behov. Det handler også om, hvilket billån der passer til dig og din økonomi. Derfor er vores salgskonsulenter eksperter, ikke bare i biler, men også i billån, rentesatser og tilbagebetalingsmuligheder. Hos os kan vi tilbyde dig et billån helt uden finansiering – et billigt billån med masser af fordele, hvis du spørger os. 

Hvorfor er billån uden udbetaling en god idé? Hvad enten du er på udkig efter ny bil, en demobil eller en lettere brugt bil, kan vi tilbyde dig et billån uden udbetaling. Det er en rigtig god løsning, enten hvis du ikke ønsker at bruge din opsparing som udbetaling, eller du ikke har nok friværdi i din nuværende bil. For at kunne give dig den bedste løsning på markedet, samarbejder vi med forskellige finansieringsselskaber. Al kommunikation forgår direkte med os, også hvis der er noget, du er i tvivl om, naturligvis.

Fordele ved billån uden udbetalingNår du tager et billån uden udbetaling er renten naturligvis en lille smule højere. Til gengæld er der masser af andre fordele:

Ingen udbetaling

Evt. opsparing eller friværdi bliver ikke brugt op

Du sparer de ekstra udgifter til tinglysnings- og stempelafgift

Vi gør det med småt - STORT!

Hos os må du gerne stille krav. Det gør vi nemlig også til dig. For at tage et billån uden udbetaling hos os, skal vi bruge husstandens seneste årsopgørelse. Derudover skal du have en positiv formue på mere end 50.000,- og ikke være registreret i RKI.

Vil du gerne høre mere om vores billån uden udbetaling?

Vil du hellere lease eller låne til normal rente?

Finansieringsmuligheder

Få viden om andre finansieringsmuligheder og hvad de forskellige lån og renter betyder for dig.

Privatleasing

Lease din næste bil hos os. Vi tilbyder dig de bedste leasingaftaler, som tager udgangspunkt i dine behov.