Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Korttidsleasing

Usikker på dit behov? Lyst til at skifte bil ofte? Så er korttidsleasing et perfekt valg

Korttidsleasing af din næste bil

Minileasing, korttidsleasing eller kort privatleasing, kært barn har mange navne. Vi elsker biler og vi elsker ligeledes at kunne give dig, de produkter som passer absolut bedst til dine behov. Fleksible løsninger vinder ofte i en travl og måske uforudselig hverdag, derfor har vi med VestergaardGO skabt et produkt der matcher dine behov for mobilitet, og som er yderst fleksibelt.

Korttidsleasing ved VestergaardGO

Gennem VestergaardGO tilbyder vi korttidsleasing, hvilket er det samme som traditionel leasing, men du binder dig kun for 4 måneder pr. gang.

Det er super nemt at bestille og få en af vores korttidsleasing biler. Du går blot ind på VestergaardGO og vælger din næste bil.

Hvornår skal du vælge korttidsleasing? 

Det korte svar er når du har behov for en bil i en kortere periode. Korttidsleasing er et koncept der er tænkt til dig der skal bruge en bil i en kortere periode, eller ønsker at skifte bil ofte. 

Løsningen kan være for dig der venter på en firmabil, har behov for transport i en begrænset periode, ønsker at prøve en bil af i en periode før du køber, ønsker at tilpasse bilen efter sæson (cabriolet om sommeren, SUV om vinteren, osv). 

Ligeledes er det også en løsning hvis du ønsker et samlet overblik over din økonomi, i den korte periode du skal bruge bilen. Du kender allerede det totale beløb for perioden, inden du leaser den. På den måde kan den altid tilpasses dit behov og økonomi. Prisen er altid inkl. forsikring, service og grøn ejerafgift. Det eneste du skal tænke på er altså brændstof og mindre vedligeholdelse i form af vask og støvsugning. 

Privatleasing i mere end 4 måneder

Er du til privatleasing i mere end 4 måneder, så tilbyder vi også almindelig privatleasing i +12 måneder. Du kan frit vælge mellem vores 12 bilmærker. Vi tilbyder dig økonomisk sikkerhed, uanset hvilken bil du vælger. Service og vedligeholdelse af bilen i leasingperioden er inklusiv i prisen.

Fordele ved korttidsleasing

Der er et væld af fordele ved at korttidslease sin bil. Hvis du korttidsleaser din næste bil, undgår du at bekymre dig om udgifter til service, forsikring og grøn ejerafgift. Det eneste du skal gøre, er at fylde brændstof på din bil.

Du kan skifte din bil hver 4. måned, hvilket gør at du hurtigt kan ændre bil type, såfremt dit behov ændre sig. Dit bilbudget er fast, der kommer altså ingen kedelige overraskelser og med den korte bindingsperiode er løsningen yderst fleksibel.

1