Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

God på Trustpilot 4,2 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Det er lige så nemt som en ny

Hvorfor skal du lease en brugt bil?

Det er lige så nemt at lease en brugt bil, som en ny bil. Vi står inde for alle de biler som udvælges til leasing, og du skal hverken bekymre dig om service, sliddele, reparationer eller grøn ejerafgift, det er alt sammen en del af aftalen.

Du vælger selv om du vil benytte dig af eget forsikringsselskab, eller gøre brug af vores samarbejdspartner. Alle vores 11 værksteder står klar til at servicere bilen, du skal blot huske at booke tid.

Med andre ord, det skal være nemt og det er nemt.

Ofte stillede spørgsmål til leasing

En af fordelene, når man leaser en bil, er, at man slipper for udgifter til for eksempel serviceeftersyn og reparationer. Dette er nemlig inkluderet i leasingprisen. Med en service- og reparationsaftale, dækker vi alle omkostningerne ved serviceeftersyn samt ved reparationer.* Du behøver derfor ikke være bange for at skulle have pungen op af lommen, hvis uheldet er ude.

*Reparationer af selvforskyldte skader indgår ikke i aftalen og skal selv dækkes.

Når du leaser en brugt bil hos os, hedder leasingperioden 36 måneder, men du kan altid opsige bilen kvit og frit efter 11 måneder + løbende måned. Det vil sige, at du kan aflevere bilen tilbage efter 12 måneder.

Når bilen skal til service, booker du blot en tid ved dit foretrukne Autohuset Vestergaard værksted. Dette kan gøres enten online eller ved at ringe til os. Vi skal nok hjælpe dig videre i processen.

Du kan vælge at stille bilen ved værkstedet og hente den igen senere, eller du kan vente i vores kunderum, imens den bliver serviceret. Du har også mulighed for at leje en lånebil, hvis du har brug for en bil, imens den er til service.

Husk at vi betaler alle omkostninger i forbindelse med et serviceeftersyn. Du behøver derfor ikke tænke over at skulle have pungen op af lommen.

Det skal være trygt at lease en bil igennem os. Derfor betaler vi for udbedring af bilen samt et evt. omsyn, hvis bilen ikke går igennem syn ved første forsøg.*

*Vi betaler ikke for den oprindelige synsomkostning. Dette skal du selv dække.

Når du leaser en brugt bil, står du selv for at forsikre bilen. Du kan frit vælge, hvilket forsikringsselskab, du ønsker at bruge. Hvis du ikke har nogle præferencer, vil vi komme med forslag til et selskab, da bilen altid skal være forsikret.

Når det er tid til at aflevere bilen tilbage igen, skal den afleveres hos Bilsalg.dk. Du står selv for at aflevere bilen.

Skulle du have behov for at lease en nye bil, er du velkommen til at tage kontakt til os både før og efter, at leasingperioden udløber, så hjælper vi dig med at finde, hvad du har brug for.

Når du leaser en bil, er det dit ansvar at sørge for lovlige dæk til bilen. Du bestemmer selv, hvilken dæktype, du ønsker at køre på.

Bilen vil altid blive afleveret til dig på lovlige dæk og skal også leveres tilbage på dette. Hvis du eksempelvis modtager bilen på helårsdæk, skal den også afleveres tilbage på helårsdæk.

Vi er en troværdig partner

Hvorfor leasing af brugt bil hos Autohuset Vestergaard?

Størstedelen af vores brugte leasingbiler kan du dårlig nok kalde for brugte. Vores udvalg består oftest af biler som blot er 1-3 år gamle og mange har endda kørt mindre end 10.000 km.

Aftalen skal være simpel og vigtigst af alt, uden skjulte gebyrer. Derfor består leasing af brugt bil hos Autohuset Vestergaard, kun af førstegangsydelse og en månedlig ydelse, der er intet gebyr til dokumentoprettelse, FDM tjek eller noget helt tredje, du skal blot forsikre bilen (Hvilket vi selvfølgelig også kan hjælpe med hvis ønsket).

Vi har handlet biler i mere end 40 år i Danmark, og vores leasingpartner First Lease er ligeledes en del af koncernen hos Autohuset Vestergaard.

1