Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

God på Trustpilot 4,2 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Levering af 8 stk. Maxus e-Deliver 3

Vi har netop leveret 8 stk. fuldelektriske Maxus e-Deliver 3 til Risskov Total Maler A/S. Skal du også med på den elektriske bølge?

Erhverv hos Autohuset Vestergaard

Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed godt videre på landevejen

Firmabil og varebil

Vi løser alle behov indenfor erhvervsbiler

Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed godt videre på landevejen. Vi sælger og servicerer varebiler i vores 11 filialer. Vores erfarne erhvervskonsulenter står parat til at hjælpe dig og din virksomhed - uanset om du har brug for en standardløsning, eller der er behov for en mere individuel opbygning og indretning.

Vi tilbyder en lang række produkter inden for erhvervsløsninger. Om du er til operationel eller finansiel leasing, eller blot en almindelige finansiering, så har vi løsningen til dig. Vi tilbyder naturligvis også, at tegne en serviceaftale og skræddersy den efter dit kørselsbehov. Vi har markedets bedste priser på erhvervsløsninger! Da vi er en af Danmarks største leverandører af erhvervsbiler, så sikrer vi, at du altid får de bedste rabatter.

Vi har måske Danmarks bredeste udvalg af varevogne, men også Pro+ Center

Som én af få udvalgte centre i Danmark er vores autohus i Kolding udvalgt til at være Renault Pro+ center. Det betyder, at vi som din lokale forhandler skal fungere som en ”one-stop-shop” med alt, hvad du skal bruge, fra service til reservedele, for at komme hurtigt videre. For at sikre en Pro+ kvalitet og den bedste service, har Renault defineret 12 Pro+ værdier, så du som kunde ved, hvad du kan forvente, når du besøger os.

Leasing af varebil

Leasing af varebiler er populært - er det også noget for dig?

Clever erhverv

Vil du vide mere om Clever ladeløsninger til din virksomhed?

Med Clever har du altid opladning lige ved hånden til din elvarebil - uanset på bilen skal lade på arbejdspladsen, på farten eller hjemme hos medarbejderen. Clever kan hjælpe med ladeløsning og udstyr til både privatadressen og arbejdspladsen. Og selvfølgelig med adgang til Danmarks største ladenetværk. Det giver dig fleksibilitet i hverdagen og køreglæde fra start.

Nye varebiler

En varevogn er en type køretøj, der er specielt designet til at transportere varer fra et sted til et andet. Varevogne er typisk større end andre biler, og de har ofte ekstra funktioner som forstærkede sider og bagdøre for at beskytte de genstande, der transporteres. Varevogne bruges almindeligvis af virksomheder til at levere produkter til kunder, og de kan også bruges af kurerfirmaer til at transportere pakker og dokumenter.

Vi har måske Danmarks største udvalg af varebiler og kassevogne. Vi kan helt sikkert løse dit behov.

Indretning og strøm i din varebil

Få bygget netop dén indretning der passer til dit behov!

Guides og gode råd til din næste varebil

Vi guider dig til det rette valg af varebil. Vi har sammensat en række af gode råd og guides til køb af varebil.

Kontakt Erhvervskonsulenter

Vi har masser af kompetent viden hos Autohuset Vestergaard, kontakt en af vores konsulenter her og lad os hjælpe dig med dit køb.

Kontakt erhvervskonsulenter

Tyverisikring af varebil

Har du sikret din varebil for ubudne gæster? Vi hjælper gerne med at finde den rette løsning for dig. Læs mere om dine muligheder for at tyverisikre din bil igennem os her.

Kunde kigger på varebil indenfor

Renault Pro+

Autohuset Vestergaard i Kolding er blevet udvalg til at være Renault Pro+ Expert center

Miljøzoner

Miljøzoner indføres i Danmarks største byer. Her kan du læse mere om, om det påvirker dig og din hverdag.

1