Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dækskifte og opbevaring

Uanset om det er tid til skift, opbevaring eller køb af nye dæk, så står vi klar i alle 11 bilhuse.

Book tid online

Vi elsker gode dæk og derfor er vi Goodyear forhandler

Et dæk er ikke bare et dæk

Et dæk er ikke bare et dæk, derfor har vi valgt at indgå et samarbejde med Goodyear, der efter vores meningen har nogle af de bedste produkter på markedet.

Hos Autohuset Vestergaard er vi altid til at handle med. Det er vi også, når du har brug for nye dæk til din bil. Du kan være sikker på, at vi altid har det rigtige dæk til dit behov og til en rigtig skarp pris.

Så tøv endelig ikke med at kontakte os for både pris og råd om valg af dæk.

Husk, et dæk er ikke bare et dæk. Der findes dæk til alle behov og ønsker. Imellem din bil og underlaget er der kun dækket til at sikre dig, når du skal både accelerere og ikke mindst bremse.

Book service online

goodyear dæk

UltraGrip Performance 3

BLIV VINTERKLAR

Vær ustoppelig under alle vinterforhold med UltraGrip Performance 3-dæk.

  • FANTASTISK GREB MED SNOWPROTECT

  • SUPERGOD STYRING I SNE

  • FANTASTISKE BREMSEEVNE I SNE

Bliv klar til hvad som helst denne vinter med Goodyears tættere hydrodynamiske riller, del af deres banebrydende SnowProtect-teknologi. Føl dig sikker på vejene denne vinter med Goodyears Wet Grip+ teknologi med bedre vandfordeling.

Sådan opbevarer vi dine dæk

Vi har dækhoteller flere steder i landet. Se med i videoen her hvordan vi opbevarer dine dæk og håndtere de mange hjulskift.

Kør sikkert med en vinterhjulsaftale

Vi vil gerne slå et slag for sikkerheden og tilbyder derfor muligheden for, at tilkøbe en vinterhjulsaftale når du køber din bil hos os. Vinterhjul kan være en afgørende faktor, hvis der er frost og sne på vejene. Med denne aftale vil vi gerne gøre det muligt for dig som kunde, at du hverken skal gå på kompromis med dine dæk eller din sikkerhed. 

Sommerdæk vs. vinterdæk

Der er stor forskel på bremselængden når man sammenligner kørsel på sommerdæk og vinterdæk på forskellige underlag. Se mere i videoen.