Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

God på Trustpilot 4,2 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Medarbejdere hos Autohuset Vestergaard

Søg job hos os

Vi har ofte ledige stillinger og vil med glæde, modtage en uopfordret ansøgning, såfremt vi ikke lige pt. har en stilling, der passer til dig.

Uopfordret ansøgning

Du kan søge en af vores opslåede stillinger, men du kan også søge uopfordret. Udfyld en kandidatprofil via knappen her.

Send en uopfordret ansøgning

Autohuset Vestergaard er en arbejdsplads med faste værdier, som de ansatte efterlever hver dag. Organisationen har en historie der går tilbage til 1983, hvor Sørensen og Vestergaard ser dagens lys og starter forhandling af Volvo og Renault personvogne i Vejle og Fredericia og allerede senere samme år, åbner deres marineafdeling med salg og service af Volvo Penta motorer. Siden dengang har udviklingen kun gået én vej. Autohuset Vestergaard er en organisation med klare ambitioner, at opnå en førende position i Danmark som leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed.

Vil du støtte op om vores ambition og blive en del af Autohuset Vestergaard? Vi har altid åbne stillinger, som du er velkommen til at søge. Er der ikke lige en stilling der passer til dine kvalifikationer, men mener du at have nogle kompetencer vi ikke kan undvære, så send os gerne en uopfordret ansøgning.

Alle ansøgninger behandles selvfølgelig med respekt for den enkelt og med fuld fortrolighed. Vi bestræber os op, at give svar så hurtigt som rekrutterings processen tillader det.

1