Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Hvad er din bil værd?

Hvad er min bil værd?

Det spørgsmål er ganske almindeligt at stille, hvis du går med tanker om at skifte din brugte bil, eller du bare har behov for at sælge den.

Vi vurderer rigtig mange brugte biler hver dag, og vi går op i at vurdere bilen fair og realistisk. Der findes mange tjenester på nettet i dag, der tilbyder vurdering af bilens pris. De fleste af disse services vurderer ud fra salgs-data, hvilket i mange tilfælde giver en ganske forkert pris. Du ender dermed med, at få forkerte forventninger til bilens værdi.

Vi gør det på den gode gammeldags måde, men stadig 100% online. Når du udfylder formularen her på siden, så modtager vores online-team din bil til vurdering, herefter bliver bilen vurderet af én af vores eksperter, hvorefter du vil blive kontaktet og præsenteret for prisen på din brugte bil. Den pris du modtager på køb af din bil, er den du som minimum får. Vi har kun et enkelt forbehold og det er at vi, naturligvis lige skal se bilen fysisk, det er dog yderst sjældent at vi er nødsaget til at justere prisen op eller ned.

Bilvurderingen er 100% uforpligtende.

Vi vurderer meget gerne din bil, uanset om du lader os købe den eller du handler hos en anden forhandler. Vores bilvurdering er gratis og det er helt op til dig, om du vil handle med os efter bilvurderingen.

Skal vi købe bilen eller skal den indgå i en byttehandel?

Ofte har vores kunder en brugt bil som de ønsker skal indgå i handlen med en fabriksny eller nyere brugt bil. Vi har hele 11 forskellige bilmærker og altid mere end 500 brugte bil til salg, så har du allerede en bil du er interesseret i, så står vi selvfølgelig til rådighed med vejledning.

Skal bilen sælges fordi dit behov er ændret, så køber vi den gerne. Vi er altid på udkig efter gode brugte biler og giver altid en god pris. Det kan være meget tidskrævende at sælge bilen privat, hos os får du en hurtig handel samt sikkerhed.