Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

bilvurdering

Hvad er din bil værd?

Skal bilen sælges fordi dit behov er ændret, så køber vi den gerne. Vi er altid på udkig efter gode brugte biler og giver altid en god pris.

Bilvurdering hos Autohuset Vestergaard

Autohuset Vestergaard

Bilvurdering

Hos Autohuset Vestergaard er det muligt for dig at få din bil vurderet online - nemt, hurtigt, enkelt og helt uforpligtende.

Alt du behøvet at gøre er, at indtaste dit registreringsnummer og oplyse hvor mange kilometer din bil har kørt.

Ud fra registreringsnummeret hentes oplysninger omkring, hvilken bil det omhandler og vi vil vende tilbage til dig med et personligt tilbud.

Bilvurdering

Få mest for din brugte bil

5 gode råd til hvordan du får mest muligt for din brugte bil.

  1. Vask bilen grundigt Sørg altid for at din bil er nyvasket inden den skal fremvises til mulig køber. Husk ved vaskning af din bil, at tørre af i dørfalse, bagklap og andre steder som køber muligvis kunne finde på at kigge.

  2. Indvendig rengøring Sørg for at bilens sæder, måtter osv. er grundigt rengjorte inden fremvisning. En grundig og effektiv rengøring af bilen indvendigt kan få den til at fremstå nyere, pænere og bedre vedligeholdt.

  3. Tiltalende salgsbilleder For at få de bedste salgsbilleder af din bil er der flere tiltag som kan have stor betydning. Lad bilen stå med let fordrejede hjul og husk at tage billeder med både lukket og åbne døre.

  4. Olie og sprinklervæske Vær opmærksom på om olien og sprinklervæske er fyldt op. På den måde sikrer du dig at evt. købere får et godt indtryk af bilen under prøveturen.

  5. Vinduesviskere Med slidte vinduesviskere risikerer du, at de laver striber på ruderne og at de kan larme. Er de slidte så sørg for at skifte dem inden køberens prøvetur.

Hvad er min bil værd?

Det spørgsmål er ganske almindeligt at stille, hvis du går med tanker om at skifte din brugte bil, eller du bare har behov for at sælge den.

Vi vurderer rigtig mange brugte biler hver dag, og vi går op i at vurdere bilen fair og realistisk. Der findes mange tjenester på nettet i dag, der tilbyder vurdering af bilens pris. De fleste af disse services vurderer ud fra salgs-data, hvilket i mange tilfælde giver en ganske forkert pris. Du ender dermed med, at få forkerte forventninger til bilens værdi.

Vi gør det på den gode gammeldags måde, men stadig 100% online. Når du udfylder formularen her på siden, så modtager vores online-team din bil til vurdering, herefter bliver bilen vurderet af én af vores eksperter, hvorefter du vil blive kontaktet og præsenteret for prisen på din brugte bil. Den pris du modtager på køb af din bil, er den du som minimum får. Vi har kun et enkelt forbehold og det er at vi, naturligvis lige skal se bilen fysisk, det er dog yderst sjældent at vi er nødsaget til at justere prisen op eller ned.

Bilvurderingen er 100% uforpligtende.

Vi vurderer meget gerne din bil, uanset om du lader os købe den eller du handler hos en anden forhandler. Vores bilvurdering er gratis og det er helt op til dig, om du vil handle med os efter bilvurderingen.

Skal vi købe bilen eller skal den indgå i en byttehandel?

Ofte har vores kunder en brugt bil som de ønsker skal indgå i handlen med en fabriksny eller nyere brugt bil. Vi har hele 13 forskellige bilmærker og altid mere end 500 brugte bil til salg, så har du allerede en bil du er interesseret i, så står vi selvfølgelig til rådighed med vejledning.

Skal bilen sælges fordi dit behov er ændret, så køber vi den gerne. Vi er altid på udkig efter gode brugte biler og giver altid en god pris. Det kan være meget tidskrævende at sælge bilen privat, hos os får du en hurtig handel samt sikkerhed.