Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Køb din brugte bil online

Om Autohuset Vestergaard

Har du behov for, at finde praktiske oplysninger i forbindelse med betaling? Så har vi samlet vores bankoplysninger på en separat side.

Historien om Autohuset Vestergaard

Hos Autohuset Vestergaard tager vi ansvar for at give vores kunder en god og behagelig oplevelse.

Vi hjælper med at løse hverdagens udfordringer, hvad enten du har brug for en bil eller reparation/service. Siden de første bilhuse med Vestergaard på facaden så dagens lys, har dette været vores eksistensgrundlag og det er med stolthed og omsorg at vi gør os umage for, at finde den bedste løsning med afsæt i dine behov.

Det hele startede i 1983. Her overtog Hans Vestergaard, med sin forretningspartner Pagh Sørensen, forhandlingerne af Volvo person -og lastvogne i Vejle og Fredericia. Efter 8 års samarbejde skilles de, og Pagh Sørensen udtræder af virksomheden i 1991. Hans Vestergaard, og en større medarbejdergruppe der indtræder som aktionærer, fortsætter herefter arbejdet, og visionen begynder at forme sig i horisonten. Det er vision om at opnå en førende position i Danmark som leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed.

For at finde de bedste løsninger og skabe en tættere relation til kunderne, fortsætter Hans Vestergaard med at ekspandere. Ved årtusindeskiftet er vi allerede godt repræsenteret i Jylland og vælger derfor at etablere sig på Fyn. Autohuset Vestergaard åbner i mellemtiden flere bilhuse i Jylland og på Fyn og i 2014 åbner det første bilhus på Sjælland.

Det at købe en ny bil, kan for mange være forbundet med en stor oplevelse. Med stor passion for det vi laver og en høj faglighed, gør vi en ekstraordinær indsats for at imødekomme dine behov, samt give et oprigtigt og positivt bidrag til din oplevelse – det er det vi hos Autohuset Vestergaard forbinder med at være kundeorienterede og troværdige.

Autohuset Vestergaard

Vores værdier og leveregler

TROVÆRDIGE Vi tager ansvar for egne handlinger. Vi afstemmer forventninger og kommunikerer rettidigt. Vi udviser respekt ved at overholde alle aftaler.

PASSIONEREDE Vi gør os umage, har fokus på detaljen og den ekstraordinære indsats. Vi er stolte over vores virksomhed, og det vi laver. Vi har en høj faglighed, der viser sig i vores tilgang til at løse opgaver. 

KUNDEORIENTEREDE Vi er proaktive og oprigtig interesseret i forhold til kundens behov. Vi er imødekommende uanset, hvordan kunden henvender sig. Vi bidrager til en god oplevelse, som giver kunden lyst til at vende tilbage.

KØBMANDSKAB  Vi tager afsæt i et gensidigt godt købmandskab, der både er lokalt forankret og har fordelene ved at have en stærk virksomhed i ryggen. Vi agerer altid fornuftigt, forsvarligt, lønsomt og indtænker hele vores virksomhed. Både i forhold til vores kunder, samarbejdspartnere og os selv.

Et tilbageblik på Autohuset Vestergaard for 40 år siden

I forbindelse med at Autohuset Vestergaard fyldte 40 år d. 11. marts har vi snakket med manden bag førertrøjen, Hans Vestergaard. I videoen her opleves hans refleksioner om fra den spæde start i 1983 og den udvikling forretningskæden har været igennem..

Tidslinje - hvornår er det sket?

1983 Pagh Sørensen og Vestergaard ser dagens lys, da Hans Vestergaard og Pagh Sørensen overtager forhandlingen af Volvo Person- og Lastvogne samt Renault Personvogne i Vejle og Fredericia. Senere samme år åbner også Marineafdelingen med forhandling og reparation af Volvo Penta motorer. 1991 Pagh Sørensen udtræder af virksomheden, og en større gruppe af medarbejdere indtræder som aktionærer. Virksomheden udvides samme år med Bus Center Vester, der bliver den første forhandler og værksted af Volvo busser vest for Storebælt. 1995 I Kolding, nærmere betegnet Bramdrupdam, bygger vi et moderne og højteknologisk lastvogns- og buscenter, som er et af de største og mest moderne lastbilhuse vest for Storebælt. 1996 Efter mange overvejelser bliver firmanavnet ændret til Autohuset Vestergaard A/S. Vi overtager Vagn Jacopsen A/S, som har forhandling af Volvo lastvogne samt Volvo og Renault person- og varevogne i Grindsted. I samme forbindelse erhverves 51 % af Vognsmeden ApS der også er beliggende i Grindsted. 1999 Vi overtager forhandlingen af Volvo og Renault person- og varevogne i Kolding, Munkenborg biler A/S. 2000 Nauerby Bil A/S med Volvo og Renault forretninger i Odense og Svendborg bliver en del af Autohuset Vestergaard A/S. 2001 Med overtagelsen af forretningen Obelitz A/S, Volvo/Renault i Aarup, bliver Autohuset Vestergaard A/S den eneste Volvo og Renault forhandler på Fyn. Samme år overtager vi også Hertz biludlejningsaktiviteterne i Trekantsområdet og på Fyn. Dette er et nyt og spændende tiltag, da Hertz er det første udlejningsselskab, der omlægger dets forretninger til f ranchise-baserede forretninger. 2002 Vi erhverver 40 % af Hertz Lease A/S med domicil i København. 2003 Autohuset Vestergaard A/S udvider aktiviteterne og opkøber denne gang hele 3 bilvirksomheder i Jylland og på Fyn. Det drejer sig om opkøb af Fehr & Co. med forhandling af Ford, Fiat og Alfa Romeo – Trekabil med bilmærkerne Ford og KIA og Laumark Møller med bilmærkerne Fiat, Alfa Romeo og Mazda.

2007 Vores 2 butikker i Kolding fusionerer og flytter ud i et nybygget topmoderne bilhus i 2 etager på Trianglen 4. 2008 Vores 2 butikker i Vejle fusionerer og flytter ud i et nybygget topmoderne bilhus i 2 etager på Løversysselvej 9. 2012 Autohuset Vestergaard A/S i Horsens bliver autoriseret forhandler af bilmærket Mazda. I butikken på Ormhøjgårdsvej sælges der nu både Ford og Mazda. Samme år ophører aftalen om brug af Hertz Lease. Brandet og selskabet fortsætter under navnet FirstLease. 2013 Bilmærket Dacia gør sit indtog i Danmark – og hos os. Autohuset Vestergaard A/S udvider endnu engang porteføljen af bilbrands i koncernen. Denne gang er der tale om bilmærket SEAT, der bliver en del af filialen i Vejle. 2014 Vi åbner vores første filial på Sjælland med overtagelse af Mogens Fog’s butik i Birkerød. Som eneste filial i Autohuset Vestergaard A/S sælger og servicerer Birkerødfilialen Peugeot person- og varevogne. Endvidere serviceres der også BMW i forretningen på Birkerød Kongevej. 2015 Vi åbner endnu et bilhus på Sjælland med overtagelsen af Bilia’s store og flotte filial i Nærum med salg og service af Volvo, Renault og Dacia person- og varevogne. Endvidere fastholdes service af Ford person- og varevogne.

2015 er også året hvor vi åbner én af de 5 FordStores der opføres i Danmark, beliggende i Odense. 2016 Vores filial i Nærum får autoriseret forhandling og service af bilmærket Nissan. 2017 Vi bliver pr. 1. juli 2017 hovedaktionærer i Bilforum Nordsjælland A/S, hvor Palle Jensen forsætter som administrerende direktør.

2019 Den 9. august 2019 overtager vi bilforretningen Unicars, der er hjemhørende i Birkerød og Hillerød, med et bilhus i Birkerød og to i Hillerød. De to adresser i Hillerød har vi slået sammen til et stort flot og moderne bilhus, hvor vi har salg og service af Opel og Volvo samt salg af pre-owned BMW.

2020 Den 1. januar 2020 blev Bilforum Nordsjælland til Autohuset Vestergaard A/S.  Autohuset Vestergaard får den 1. april 2020 forhandling og service af Nissan i Vejle. Vi udvider dermed forhandlingen af Nissan, som vi nu kan tilbyde i Nærum og i Vejle.

2021 Vi bliver i 2021 stolt Polestar overdragelsescenter i Vejle og Nærum og vi får tilmed service af Polestar i Horsens, Kolding, Fredericia, Svendborg, Odense SV.

2022 Vi udvikler på vores digitale univers, med introduktionen af et ny online platform til direkte køb af brugte biler.

2023 Vi åbner endnu et bilhus i Jylland med overtagelsen af Brdr Elboe butik i Åbyhøj, Aarhus. Samtidig tilføjes tre nye elektriske bilmærker, Maxus, Jac og BYD, i både Aarhus og Kolding

1