Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

God på Trustpilot 4,2 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Køb bil online

Dine rejser, dine hvidevare, din cykel, dit TV – alle har du muligheden for at købe online. Biler har historisk været noget som kun kunne handels i bilforretningen. Under Corona pandemien, blev det tydeligt at en bil, selvom det er en stor investering, sagtens kan handles online.

Hos Autohuset Vestergaard vil gerne give dig som kunde, muligheden for selv at vælge hvordan du ønsker at handle din nye bil. Du kan derfor, her på vores hjemmeside, vælge at købe din brugte bil online. Vi har lavet en købsproces, der er den samme som du oplever, hvis du vælger at handle bilen i en af vores mange bilforretninger.

Tryghed i din handel online

Vi ved at det kræver stor tillid til os, derfor vil vi herunder gennemgå de trin du vil komme igennem når du køber din brugte bil online, samt forklare hvad der sker bag skærmen. Når du har fundet præcis den bil, der passer dig og dine behov, så kan du klikke på “Køb bilen online nu”.

Trin 1:

Det første du har mulighed for, er at tilføje lidt ekstra gode ting til din nye bil. Det kunne være digital p-skive, eller en safe trafikalarm.

Trin 2:

Nu har vi behov for at lære dig lidt bedre at kende, hvilket gør at vi har behov for nogle oplysninger om dig. Disse oplysninger er vigtige, da det er dem vi benytter til at indregistrere bilen med, og ligeledes kontakte dig efter købet. Vi vil anbefale at du læser vores betingelser igennem, før du accepterer. Vi skjuler intet og du har altid mulighed for at få slettet alle dine oplysninger igen, såfremt du ønsker det. Vi gennem opbevarer dine indtastede oplysninger sikkert i vores interne system.

Trin 3: (Valgfrit)

Har du en bil du ønsker at vi skal tage i bytte, så er det her du har muligheden. Hvis du ikke har, kan du nemt springe videre i dit køb. På vores byttebilstrin, giver vi dig en pris og den står vi ved, der er naturligvis nogle betingelser der skal være opfyldt, hvilket du kan læse i tro- og loveerklæring som du møder, når du indtaster oplysningerne omkring din brugte bil. Vi handler og vurderer rigtig mange biler hver eneste dag, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig en pris som er markedskonform. Udover vores egen ekspertise, så har vi et samarbejde med Europas største bilvurderingsvirksomhed, din bil bliver altså vurderet op imod en kæmpe database med biler der er ens med din.

Trin 4:

Vi tilbyder to måder at købe bilen på, den hurtige hvor du ønsker selv at forestå stå for finansieringen, det vi kalder kontant salg køb. Her skal du ligesom i butikken overføre pengene via din bank. Dette er muligheden til dig som allerede har pengene stående, eller måske ønsker finansiering via din egen bank. Du kan også, med fordel, vælge vores finansieringstilbud. Vi samarbejder med flere finansieringsselskaber og på vores hjemmeside, har vi valgt at tilbyde finansiering via Nordania Finans, som er en del af Danske Bank. GDPR (din sikkerhed for at vi behandler dine persondata korrekt og efter de nyeste regler fra EU) har indført en helt ny proces, når du vælger at finansiere. Det betyder at vi som formidler, intet har med ansøgning at gøre længere. I vores online løsning udfyldes automatisk en låneansøgning hos Nordania Finans, med dine oplysninger fra trin 2, når du afslutter købet. Du vil altså modtage e-mails direkte fra Nordania Finans med invitation til låneansøgningen. Når den er godkendt hos Nordania Finans, får vi besked om at din ansøgning er godkendt og du skal ikke gøre mere.

Trin 5: (Valgfrit)

Serviceaftale, betyder helt simpelt at du betaler dine fremadrettet services og reparationsudgifter månedsvis. Vi tilbyder forskellige pakker, alt efter hvor gammel bilen er og hvor mange kilometer du forventer at køre om året. De forskellige typer har vi navngivet forskelligt, så vi tilbyder pt. Basis-aftale, Budgetaftale, Budget Tryghedsaftale og Tryghedsaftale. [JS1] Til brugte biler, er det som oftest Budgetaftale og Budget Tryghedsaftale, som vi kan tilbyde. Når denne er valgt, vil vi gå den igennem med dig, således vi sikrer, at du har valgt den aftale, som matcher til dine kørselsbehov.

Vores Servicepakker

Trin 6

Det er et lovkrav at du har forsikring på din bil, men det er helt op til dig hvilket selskab du ønsker at benytte. Vi samarbejder med næsten alle selskaber, her formidler vi deres produkter men typisk med fordele for dig som kunde. På dette trin, har du mulighed for at vælge Tryg, hvorefter vi formidler kontakten mellem dig som kunde og Trygs forsikringsrådgiver. Du har mulighed for at vælge “Anden forsikringsselskab”, her vil vi efter købet spørger hvilket du ønsker at vi påfører som selskab.

Trin 7

Det er helt op til dig om vi skal aflevere bilen hjemme hos dig, eller om du ønsker at afhente den hos os. Vælger du at vi skal levere bilen hos dig, så kræves det kun at du er hjemme til at få den udleveret. Ved hjemmelevering vil vi gøre alt hvad vi kan for at svare på eventuelle spørgsmål, dog kan der være tilfælde hvor vi bliver nødt til at vende tilbage til dig med svar.

Sidste trin

Du mangler kun at kigge dit køb igennem og tilføje dit CPR-nummer. Dette skal vi bruge for at indregistrere bilen til dig i SKATs systemer, samme med dine oplysninger fra trin 2. Vi følger naturligvis alle regler for behandling af dine data, således det er så sikkert som muligt.

Du kan nu trykke på Godkend og reservere, og bilen er sådan set din – tillykke. Du mangler nu kun at overføre engangsbeløbet, som fremgår på opsummeringen af dit køb. Du har derfor 5 bankdage til at overføre beløbet som anført ud for engangsbetaling, til vores kontonummer. Efter du har klikket godkend, vil din ordre lande hos vores online dedikeret medarbejdere. Det er dem som kort efter vil kontakte dig, vælger du at købe bilen efter kl. 22.00 på hverdage og 18.00 i weekender, så vil du blive kontaktet dagen efter, men fortvivl ej – vi har modtaget din ordre og bilen er reserveret til dig.

Når vi behandler din ordre, vil du modtage en slutseddel digitalt til underskrift med NemID. Det er vigtigt at du læser den grundigt igennem, således du er sikker på, at alt er som du ønsker.

Når vi har modtaget beløbet, du har underskrevet slutseddel og eventuelt finansiering er gået igennem, ja så er bilen din og vi leverer den- eller udlevere den til dig, alt efter hvad du har valgt.

Vi er med dig fra 0-100, da du altid har mulighed for at ringe til vores online medarbejdere eller chatte med dem, så vil de svare på dine spørgsmål eller guide dig igennem.

1