Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Lease din næste bil hos os

Vi tilbyder dig de bedste leasingaftaler, alt efter hvilket behov du har. Læs alt om at lease bil hos os heruder.

Økonomisk sikkerhed for dig

Vi tilbyder den leasingaftale der passer til dine behov, uanset om du ønsker at lease i en kortere eller længere periode. Når du leaser hos os, sikrer vi din økonomiske sikkerhed og giver dig mulighed for, at lave den økonomiske løsning der passer til dit budget. Her kan du læse alt om vores leasingtyper og få svar på dine spørgsmål.

Til dig som vil lease i minimum 12 måneder Hvis du ved på forhånd, at du ikke skal køre mere end få år i din nye bil, så kan det være en god idé, at lease din nye bil. Så er du 100 % sikker på dit bilbudget – og 100 % sikker på, at der ikke kommer nogle uventede værkstedsregninger. Hos os kan du vælge mellem 15 bilmærker, når du skal lease din nye bil.

Vi har samlet mere end 80 leasingtilbud

Se alle vores privatleasing tilbud

Vi har samlet leasingtilbud fra alle vores 10 bilmærker på ét sted. Du kan se hvilken bil der har den laveste månedlige ydelse, eller måske ønsker du et overblik over alle leasingbiler uden udbetaling. Du kan sorter efter benzin, diesel, hybrid eller 100% elektriske biler, om bilen skal have manuelt eller automatgear, du vælger det helt selv og vi præsenterer dig kun for biler som matcher netop dine krav.

Vores liste af privatleasingbiler holdes løbende opdateret og vi stræber efter at have Danmarks største udvalg på leasing af fabriksnye biler klar til dig.

Vi guider dig til den bedste leasingaftale

Her kan du læse mere om alle fordelene og få svar på dine spørgsmål. Vi har kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig med din næste leasingaftale. Vi vil altid gerne møde vores kunders behov, derfor kan vi guide dig hele vejen igennem - både før, under og efter leasing.

Kunder snakker med sælger ved kontorplads.

Før leasing

Det fungerer sådan, at ejeren af bilen typisk vil være et leasingselskab, de køber bilen og derefter via os, tilbyder leje af bilen til dig som kunde. Leasing kan derfor være ganske smart, hvis du ikke ønsker at bruge din opsparing eller at stifte gæld grundet en finansieringsaftale.

Sælger viser bil til kunde ved bagagerum

Under leasing

I forhold til den leasingaftale du har indgået, vil der altid være et fast aftalt kilometerantal du må køre. Dette kilometerantal skal du helst holde dig inden for. Skulle det ske at bilens kilometertæller alligevel løber over det aftale antal, betales et mindre beløb pr. overkørte kilometer. 

Sælger og kunde sidder ved kontorplads

Efter leasing

Vi bliver ofte spurgt til hvad omkostningerne bliver i denne sammenhæng, hvilket faktisk er svært for os at give et helt konkret svar på, da det afhænger af en række forskellige faktorer. 

Til dig som vil lease i minimum 4 måneder

Du skal ikke tænke på omkostninger til udbetaling, service, forsikring eller ejerafgift. Måske er der leveringstid på din nye bil, og du har derfor brug for en leasingbil, mens du venter eller måske du bare ønsker at have bil på en yderst fleksibel måde?

Med VestergaardGO kan du nemt lease i kortere perioder

Hos VestergaardGO kan du lease en eller flere biler i kortere eller længere perioder med en minimum bindingsperiode fra 4 måneder - det kalder vi for korttidsleasing. Vi tilbyder privatleasing og vi har gjort det let for dig ved at droppe udbetalingen og lave en løsning, der inkluderer både forsikringer og afgifter.

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud?

1