Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Værkstedregning på rentefri delbetaling

0 kr. i gebyr, renter og omkostninger.

Del din værkstedregning op - uden ekstra omkostninger

Du betaler ikke mere end regningens pris - der er 0 kr. i gebyr, renter og omkostninger.

Synes du, at det kan virke uoverskueligt, at skulle vedligeholde din bil, ganske enkelt fordi det kan koste mange penge? Så har du mulighed for, at dele regningen op i bidder, uden at det koster ekstra. 

Eksempel Får du fx en værkstedregning på 10.000,-, så vil det koste dig 500 kr. pr. måned i 20 måneder. 500 x 20 = 10.000,-. Det koster altså det samme, som hvis du betalte regningen kontant. 

De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000,-. Der er en fast debitorrente og ÅOP på 0,00%.

Ovenstående beregning forudsætter at du betaler via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Kredittens løbetid er 5 år. Finansieringen udbydes i samarbejde med Nordea Finans, med et mindste lånebeløb på 2000 kr.

Hvorfor tilbyder vi denne mulighed?

Fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at få serviceret og vedligeholdt sin bil. Samtidig ved vi også, at vedligeholdelse af bilen kan være en stort post i et stramt budget. Vi tror og håber derfor på, at denne mulighed vil være med til, at flere kan få vedligeholdt deres bil.

Vidste du at... Du har også mulighed for, at benytte denne service, når du skal skifte mellem sommer og vinterdæk. Dette kan også være en større post - men den er utrolig vigtig. At skifte til de rigtige dæk i forhold til årstiden, kan redde liv. 

Delbetaling af din værkstedsregning dækker: 

  • Service og eftersyn af bilen 

  • Reparationer og forbedringer af bilen 

  • Vinter- og sommerdæk

  • Ekstraudstyr fx navigationssystem, alufælge, nyt indtræk eller noget fjerde, du ønsker dig.

Hvordan får jeg delt min værkstedregning op i rentefri delbetaling?

For at få din regning på delbetaling, skal du lave en ansøgning hos vores samarbejdspartner. Du kan gøre det på to måder: 

1: Online, her på siden.

Når din ansøgning er godkendt, så vil du have muligheden for at vælge at lave delbetaling af din værkstedsregning, næste gang du er på vores værksted.  Ved oprettelse online her på siden, skal du bruge: 

  • NemID

2: Fysisk, på et af vores værksteder.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med ansøgningen. Du kan derfor altid få hjælp til at ansøge, når du besøger dit lokale værksted.  Ved oprettelse fysisk hos os, skal du medbringe: 

  • Billedlegitimation

  • Sygesikringsbevis

Tilbagebetaling starter løbende måned plus 30 dage. Det vil sige, at hvis du køber i januar, så starter du med at betale d. 1. marts.