Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

God på Trustpilot 4,2 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Undervognsbehandling

Hvordan, hvor ofte, hvad koster det?

Undervognsbehandling af bil

Hvorfor skal min bil undervognbehandles, og hvad skal jeg vælge? Er det nogle af de spørgsmål du står med, så skal du læse med herunder. Der svarer vi bl.a. på disse spørgsmål, samt hvad det koster og hvilken garanti der er.

Sidder du alligevel tilbage med et spørgsmål du ikke har fået svar på omkring din bils undervogn, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Undervognsbehandling

Det danske vejr er vådt og fugtigt og er noget af det hårdeste, du kan udsætte din bil for. Derfor er undervognsbehandling det bedste for en længere levetid af din bil.

Hvornår din bil trænger til undervognsbehandling afhænger af slid, alder og behandling ved produktion. Det er vigtigt, at der bliver valgt de rigtige produkter til rustbeskyttelse. Du skal også vide, hvor du må behandle, så du ikke rammer nogle elektriske komponenter under bilen.

Som tommelfingerregel skal din bil behandles en gang hver 24 mdr. Det varierer dog alt efter bilens brug og stand. Nogle gange dækker din garanti rust, så husk altid at tjekke dette.

Hos Autohuset Vestergaard starter priserne fra 3.990,- inkl. moms. Det er meget vigtig at få lavet en ordentlig undervognsbehandling, da rust hurtigt kan få fat.

Hvis du ikke undervognsbehandler din bil, risikerer du en kortere levetid på bilen, og hurtige rustskader - også på nye biler. En undervognsbehandling er forbyggende mod skader. Det er altså en fordel at få lavet en undervognsbehandling - også på din nye bil.

Hvordan foregår det?

Når din bil skal undervognsbehandles, er det vigtig det udføres af en faglært, der har kendskab til bilmodellen og bilmærket. Bilen vaskes grundigt for snavs, herefter bliver der gennemgået for rust og skader på belægningen. Efter behandlingen skal bilen stå og tørre, inden huller forsegles, og bilen kan samles. Du vil ofte skulle vente i 1-2 dage, før bilen er klar til at komme ud på vejen igen.

Følgende produkter du kan anvende til undervognsbehandling:

Pava

Dinitrol

Tectyl

Mercasol

SUVO

Tektrol

Garanti

Det kan være en smule svært at gennemskue de forskellige bilproducenters holdning ift. supplerende rustbeskyttelse i garantiperioden. Hvis man læser om den enkelte bils garantibestemmelser, kan det ofte give et indtryk af, at din garanti frafalder ved efterbehandling.

Heldigvis har vi hos Autohuset Vestergaard et realistisk syn på netop dette. Det er både vores og FDM’s holdning at alle biler, har behov for rustbeskyttelse – også i selve garantiperioden.

1