Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

God på Trustpilot 4,2 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Søger du efter brugt bil på Sjælland?

Både i Nærum, Birkerød og Hillerød, står vi altid klar med råd og vejledning til dit næste bilkøb af brugte biler.

Brugte biler på Sjælland

Alt fra budgetvenlige, til luksus biler

Det kan være svært at svare på, om det er bedst at købe en ny eller brugt bil. I sidste ende handler det om dit behov. Dog er en ting sikkert: vi på Sjælland står altid klar til at guide dig igennem dit køb på bedste vis. Når vi taler om behov, har vi erfaret at markedet fra tid til anden kan være skyld i, at en ny bil falder en smule hurtigere i pris, end hvad var forventet.

Hvis du har brug for mere bil end din økonomi tillader, kan en brugt bil være en rigtig god løsning. Du får ofte mere værdi for pengene, da du kan få en større brugt bil med samme køreglæde som en mindre ny bil til en billigere og mere overkommelig pris. Derudover kan værditabet på en brugt bil være mere fordelagtigt end på en helt ny bil. En brugt bil er derfor en tillidssag for os.

På Sjælland finder du et bredt udvalg af brugte biler, tjekket fra A til Å, klar til at opfylde lige præcis dit kørselsbehov. Find den perfekte biltype eller årgang, der passer til dig her på siden eller besøg din lokale forhandler til en god snak – og en god handel. Vi glæder os til at se dig.

Alle bruge biler

Se alle vores brugte biler, hos Autohuset Vestergaards afdelinger i hele landet

Klik her

Vores afdelinger på Sjælland

Nærum: Nærum Hovedgade 1, 2850 Nærum

Birkerød: Birkerød Kongevej 56, 3460 Birkerød

Hillerød: Rønnekrogen 1, 3400 Hillerød

1