Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret BYD værksted

Bestil tid online og kom forrest i køen, når din BYD skal til service

BYD service værksted

Når du vælger os som autoriseret BYD værksted, så kan du forvente at din BYD altid bliver serviceret efter forskrifterne. Vi bruger originale reservedele, som er specifikt designet til dit køretøj. Dette sikre at din bil fungere optimalt og at du bibeholder nybilsgarantien.

Vi tilbyder dig autoriseret service på din BYD i Kolding og Aarhus.

BYD hos Autohuset Vestergaard

Find din nærmeste BYD afdeling

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

BYD serviceinterval

Hvornår skal din BYD til service næste gang?

Se serviceinterval her
1