Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Opladning til varebiler med Clever erhverv

Opladning til varebiler med Clever

Bekymringsfri opladning til hele arbejdsdagen

Opladning til hele arbejdsdagen

Med Clever har du altid opladning lige ved hånden til din elvarebil - uanset på bilen skal lade på arbejdspladsen, på farten eller hjemme hos medarbejderen. Clever kan hjælpe med ladeløsning og udstyr til både privatadressen og arbejdspladsen. Og selvfølgelig med adgang til Danmarks største ladenetværk. Det giver dig fleksibilitet i hverdagen og køreglæde fra start.

Ladeløsninger til ethvert behov

Vælg opladning til din elvarebil med eller uden abonnement. Med abonnementsløsningen, betaler du den samme abonnementspris hver måned*, lige meget hvor meget bilen lader på virksomhedens adresse, hjemme hos medarbejderen eller på farten. Med en serviceaftale opnår man fast rabat på ladenetværket og refusion af elafgiften på den strøm, medarbejderne lader hjemme.

Så er virksomheden sikret strøm til hele arbejdsdagen - lige meget hvor bilen starter fra. Og ændrer kørselsbehovet sig, så ændrer du bare produkt. Clever er et valg om at lade opladning være ubesværet og simpelt, så du får ægte frihed på farten!

Hvilket produkt er det rigtige til din virksomhed?

Clever Box

Med Clever Box får man:

 • Rabat på Danmarks største ladenetværk

 • Din egen intelligente Clever-ladeboks

 • Automatisk refusion af elafgift

Serviceaftale: 99 kr./md.**

Installation og køb af ladeboks på privatadresse: Ny installation: 8.999 kr.** Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder: 6.499 kr.**

**Serviceaftalen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (2 mdr.): 9.197 kr. Installation: clever.dk/installation Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks

Clever One

Med Clever One får man:

 • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk

 • Mulighed for installation af intelligent Clever-ladeboks

 • Automatisk tilbagebetaling inkl. refusion af elafgift

Abonnement til elbil: 799 kr./md.+ evt. energitillæg*

Abonnement til plugin-hybridbil: 449 kr./md.* + evt. energitillæg*

Installation af ladeboks på privatadresse: Ny installation: 2.499 kr.* Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder: 0 kr.

*Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Gælder ikke virksomheder, hvis primære formal er f.eks. person- eller godstransport. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Installation: clever.dk/installation Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.

Ladeudstyr på virksomhedens adresse

Hvis I har flere elektriske biler i flåden, kan det være en fordel at installere ladeudstyr på virksomhedens adresse. Her kan Clever skræddersy en løsning tilpasset jeres behov, hvor det eksemeplvis er muligt enten af leje eller købe ladestanderne. Så er det nemt for både medarbejdere og gæster at få strøm på bilen - lige meget som de har et ladeabonnement fra Clever eller ej.

Clever tager sig af både installation og administration, så I kan fokusere på at skabe værdi for virksomhed. Tal med din lokale Autohuset Vestergaard forhandler, eller kontakt Clever direkte.

clever erhverv dame ladestander på væg

Sådan fungerer tilbagebetaling og afgiftsrefusion på privatadressen

Har medarbejderen en ladeboks på privatadressen fra Clever, får de penge tilbage for strømmen på én af to måder.

Med et Clever One abonnement, får medarbejderen Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at man i første omgang lægger ud for strømmen brugt på ladeboksen på privatadressen til ens eludbyder. Herefter får man automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, der er brugt på ladeboksen.

Med Clever Box, får man månedlig refusion af elafgift. Det vil sige at en del af prisen for den strøm, medarbejderen har lagt ud til din elleverandør, bliver refunderet hver måned.

Læs mere om tilbagebetaling >

Derfor er Clever Danmarks førende ladeoperatør

Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv.

Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

Læs mere om Clevers ladenetværk >

Markedets bedste installationspakke  Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil. 

I installationspakken er inkluderet:

 • Rådgivning om optimale placering af ladeboks

 • Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks

 • Gratis jordspyd

 • Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed

 • Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker

Ingen boliger er ens, og derfor kan der forekomme ekstraomkostninger ved f.eks. grave- og stilladsarbejde. Vi aftaler altid totalprisen, før installationen finder sted. 

Læs mere om installation af ladeboks >

Clevers ladeboks er udstyret med et intelligent system. Det betyder, at du ikke behøver at være familiens energiassistent og holde øje med at lade på de klogeste tidspunkter af døgnet. Det gør systemet nemlig for dig. Så kan du bruge tiden på noget sjovere. Det er Clever.  

Læs mere om intelligent opladning >

Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid få fat på Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er på farten.

Læs mere op opladning med Clever >

clever erhverv ladestation