Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Autoriseret Dacia værksted

Kom forrest i køen og bestil dit Dacia service online.

Dacia service værksted

Brug for et Dacia værksted?

Det er en stor fordel at vælge et autoriseret værksted til din bil, sådan så du sikre dig alt er på sin plads og at du kan have din bil i længst mulig god stand. Dacia er det hurtigst voksende bilmærke i Europa, og det er der god grund til. Som Dacia ejer får du nemlig høj kvalitet til et beskedent beløb. Derfor er det en selvfølge at vi hos Autohuset Vestergaard har taget mærket til os, og derfor kan tilbyde dig hele 5 autoriserede Dacia værksteder, der altid står klar til at lave service på din bil. Vi er specialister i Dacia og vi vil derfor helt klart råde dig til at køre til enten KoldingFredericiaOdense SVVejle eller Nærum når din Dacia trænger til en kærlig hånd.

Bestil dit service hos os, online. Hos os bliver din Dacia serviceret af uddannede Dacia mekanikere, der sørger for, at din 3-årige/100.000km garanti bliver bibeholdt. Du vil altid opleve klare aftaler og gennemsnitlige priser, når din bil er på værksted. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser – ønsker du at læse mere om hvorfor det kan betale sig at vælge et autoriseret værksted frem for et uautoriseret værksted, kan du læse mere om det på vores værkstedsforside.

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Dacia garanti

Ønsker du at vide hvor længe din Dacia er omfattet af garanti?

Se Dacia garanti her

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

Dacia serviceinterval

Hvornår skal din Dacia til service næste gang?

Se serviceinterval her