Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,4 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Tyverisikring af varebiler

Har du sikret din bil mod ubudne gæster?

Kontakt erhvervskonsulent

Undgå indbrud i din varebil

Er du træt af ubudne gæster i din varebil?

I 2017 registrerede politiet mere end 8.000 tyverier fra varebiler i hele landet – en stigning på 35% i forhold til året før. Det er især om natten af tyvene huserer, når varebilerne holder parkeret på offentlig vej eller virksomhedens parkeringsplads.Mange af vores kunder er afhængige af at have deres værktøj og materialer pakket klar i bilen. Hvis du heller ikke kan tømme bilen dagligt, er det relevant for dig, at kigge nærmere på tyverisikring af din varebil. Vil du gerne være bedre sikret mod indbrud, så er ekstra tyverisikring vejen frem. Undgå at stå uden alt dit værktøj eller værdifulde materialer. Et indbrud i din varebil kan være en dyr fornøjelse, foruden selvrisiko på din forsikring, kræver et indbrud utrolig meget tid, du skal genanskaffe udstyr og værktøj, og ofte bliver din varebil taget ud af drift i længere tid pga. reparation og udbedring af skaden. Et indbrud betyder også at dine kunder må vente og opgaver bliver skubbet. Derfor er det en god idé med tyverisikring af din varebil, der foruden den direkte sikring, også har en stor forebyggende effekt.

Vi kan hjælpe dig med at sikre din varebil imod indbrud og tyveri. Uanset hvilket størrelse bil du bruger i hverdagen, har vi tilpassede løsninger, med markedets bedste sikring. Tyvene har de senere år har fået nye metoder til at begå indbrud i varebiler, det stiller større krav til din tyverisikring. Vi har de nyeste produkter i vores sortiment og vi kan rådgive dig om den bedste løsning, uanset om du er håndværker, kører kurrer kørsel eller på anden måde har værdifuldt gods du vil sikre mod indbrud og tyveri. Vi har løsninger til alle behov, alt i lastrumslåse fra danske ArcaSafe, samt unikke gittersikringer og rullejalousier i aluminium til sikring af lastrummets indhold.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på tyverisikring.

Spørgsmål om tyverisikring?

Kontakt erhvervskonsulent

Arcasafe – Dansk produceret tyverisikring

Slamlock - Automatisk lastrumslås

Automatisk sikring af dit lastrum

Danske ArcaSafe producerer nogle af markedets bedste tyverisikringer. Det nyeste produkt i porteføljen er en indvendigt monteret lås, der fungerer uafhængigt af bilens øvrige låsesystemer. På den måde sikrer du din last, selvom uheldet skulle være ude og tyven formår at bryde bilens centrallåsen.

Denne lås er en meget effektiv tyverisikring da låsen monteres indvendigt, derved opnår du en lagt bedre sikring end ved udvendige låse. Tyven er simpelthen ikke i stand til at dirke eller bore låsen op da den monteres indvendigt i varerummet.

Låsen er designet til at gøre hverdagen så let som mulig, da låsen bliver aktiveret så snart døren lukkes. Åbning sker så let som ingen ting ved ét tryk på fjernbetjeningen. 

Låsen:

  • Brugervenlig og sikker, og fungerer uden brug af nøgle

  • Låser automatisk ved lukning af dør, uden yderligere tiltag

  • Åbnes ved let tryk på fjernbetjening.

Derudover vil montering ske uden ekstra huller i karosseriet, da sikringen monteres i bilens eksisterende fastgørelsespunkter - både ved side- og bagdør.

  • En af markedets stærkeste låse

  • Blokering af både skydedør og bagklap

  • Ideel til håndværkere og kurer kørsel

  • Monteret fra indersiden, direkte på chassiset

  • Åbn og luk, tager få sekunder

ARMOR - Rullejalousi

ArcaSafe AMOR Rullejalousi er til dig, der ønsker den mest sikre løsning der findes på markedet i dag.

Jalousiet har en solid konstruktion, hvor både lameller og styreskinne er fremstillet i aluminium for størst mulig modstandsdygtighed. Hvert system er designet, så det optager mindst mulig plads i kabinen. Derfor anvender vi altid modelspecifikke komponenter, som giver den bedste sikring og udnyttelse af pladsen.

Jalousi-gitteret kommer med et separat styresystem. På den måde sikrer du din last, selvom uheldet skulle være ude og dit system bliver hacket via centrallåsen. Til alle løsninger følger en lille handy fjernbetjening, der kan sættes i din nøglering. Både motor (12V), styring og fjernbetjening er RoHs og CE mærkede.

Hvert system kommer desuden med en indvending manuel styring, så det kan åbnes indefra.

Rullejalousi er en meget sikker løsning, og egner sig bedst til sikring af varebilen hvis du kører med meget dyre eller specialfremstillet maskiner. Denne løsning er specielt til sikring når du forlader bilen i længere tid. Det tager ca. 30-45 sek. at rulle jalousiet op eller ned, hvilket i en travl hverdag virker som lang tid. Derfor bør du overveje en anden løsning hvis du ofte har brug for adgang til bilen i løbet af en arbejdsdag.