Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Ny varebil? ved Peugeot er der masser af muligheder

Skal din nye varevogn være Peugeot?

Hos Autohuset Vestergaard kan du opleve Peugeot varebiler, som har det bredeste varevognssortiment i Danmark. Uanset om du har brug for en varebil med stor eller lille lasteevne, finder du det hos Peugeot. Vi kan tilbyde alt, lige fra den kompakte og fleksible Bipper til den rummelige og effektive Boxer. Peugeots varevogne er kendte for deres engagement indenfor miljøet og har igennem flere år gjort brug af innovative tekniske systemer, som blandt andet er med til at reducere CO2 udledningen.

Kom ind i vores Peugeot afdeling der ligger i Birkerød, og hør mere om de forskellige modeller, Peugeot tilbyder. Vores dedikerede erhvervskonsulenter står klar til at hjælpe dig og din virksomhed på vej, og finde frem til den perfekte løsning på dine transportbehov.

Leasing af varebil

Hvis en god økonomi på driften af din nye varebil er vigtig, så bør du overveje leasing. Du får nemlig følgende fordele når du vælger at lease din nye varebil:

  • Mindre pengebinding

  • Ingen tinglysningsafgifter

  • Fuld fradragsret for leasingydelsen

  • Momsfradrag efter særlige regler

  • Fleksible aftaler fra 12 til 60 mdr.

  • Mulighed for serviceaftale

Hos Autohuset Vestergaard samarbejder vi med forskellige leasingselskaber, og kan hjælpe dig med at finde det selskab og den aftale der passer bedst til netop dit behov. Vores erhvervskonsulenter har stor erfaring i at finde den helt rigtige løsning, uanset om du har en enkelt bil eller en større flåde.

Leasing af varebil

Hvordan bliver din Peugeot, den perfekte arbejdsplads?

Få en nemmere og mere effektiv hverdag, med en professionel indretning af din Peugeot. Vi tilbyder markedets mest populære reolsystemer fra SORTIMO. De er lette og pladsbesparende og virkelig en gennemtænkt løsning til opbevaring af alt dit udstyr. Reolerne bliver tilpasset dit behov for opbevaring af værktøj, materialer og småfittings.

Flere og flere har ligeledes brug for at kunne oplade værktøj i bilen, når de er på farten eller ude ved kunder. Vi er specialister i strømforsyning, og kan levere alt fra inverter og forbrugsbatterier til løsninger med solcellepaneler på taget, der automatisk oplader dit udstyr når du ikke kan koble dit udstyr til el-nettet. Godt arbejde kræver ordentligt lys, både inde og ude. Vi kan hjælpe med både orange og hvidt lys, og ingen opgave er for stor eller for lille. 

Indretning af varebil

Er du træt af ubudne gæster i din varebil?

Vi kan hjælpe dig med at sikre din nye Peugeot imod indbrud og tyveri. Vi har de nyeste produkter i vores sortiment og vi kan rådgive dig om den bedste løsning, uanset om du er håndværker, kører kurerkørsel eller på anden måde har værdifuldt gods du gerne vil sikre mod indbrud og tyveri. Vi har løsninger til alle behov, alt i lastrumslåse til unikke rullejalousier i aluminium til sikring af lastrummets indhold.

Tyverisikring af varebil