Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Peugeot Expert side sølv
Peugeot Expert grå i fart
Peugeot Expert plads bag i
Peugeot Expert interiør

Peugeot Expert

"Expert" i at løse dine behov

266.990 kr. Eksklusiv moms

Prisliste
*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Energimærke: C. Halvårlig CO2-ejerafgift 3960 kr. Forbrug: 13.5 km/l. CO2: 194 g/km. Forbrug påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Peugeot Expert

Peugeot Expert er konstrueret på Peugeots nye platform, hvilket betyder, at varebilen er langt mere sikker og samtidig vejer mindre. Den nye platform sammen med karrosseriets konstruktion, giver Expert varebil en række fordele. Det anslås, at vægten er 100-300 kg. lavere i sammenligning med konkurrenterne.

Dette har stor betydning for lasteevnen, og samtidig er det med til at reducere brændstofforbruget og CO2 udledningen. Platformen er derudover blevet forstærket og kan lastes med op til 1400 kg.Varebilen kommer i 3 længder, L1 på kun 4,60 meter, L2 på 4,95 meter og L3 på hele 5.30 meter. De forskellige modeller har alle en højde på 1,90 meter. Ved at holde højden under de 2 meter, bliver det kun nemmere for dig eller dine ansatte at parkere i eksempelvis parkeringshuse og komme omkring i byen.Vælger du Expert får du et stort udvalg af skillevægge:

  • Med eller uden rude

  • Med eller uden Moduworkklap

  • Varmeisolation

  • Lydisolation

Du har også muligheden for at beklæde og beskytte bilen med træbeklædning indvendigt. Med den nye Expert varebil følger også en lang række af udstyr, som vil gøre din dagligdag en del nemmere, enten som standard eller tilvalg.

Nøglefri betjening På modeller med elektriske skydedøre kan du benytte dig af nøglefri betjening. Ved at føre foden ind under bagkofangeren låses døren op og åbner i den side, hvor du står, ved hjælp af en sensor. Døren kan låses på samme måde, når du forlader bilen.

Med moduwork bænksædet har du mulighed for at udnytte det yderste passagersæde, når det ikke er i brug. Ved at åbne en klap i skillevæggen og vippe sædet op, udnyttes hele længden af bilen og du kan medbringe last på hele 4 meter.

Har du brug for et mobilt kontor har du mulighed for at folde armlænet i midten ned og du får derved en drejelig skriveplade, hvor du kan lægge alle dine papirer eller din computer.

Af sikkerhedsudstyr kan nævnes; Active Safty Brake, automatisk skift mellem nærlys og fjernlys, aktiv fartpilot, vejstribealarm, Blind Spot Monitoring, Head-up display, aflæsning af skilte angående hastighedsbegrænsning og VisioPark.

Km/l: 16,9-19,2 | CO2: 137-163 g/km | Energimærke: C-B

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Book en Peugeot Expert ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Book en Peugeot Expert ekspert

Leasing af Peugeot Expert

Har du først fundet ud af at Peugeot Expert opfylder dit behov, så bør du overveje en leasingaftale. Leasing af Peugeot Expert er populært på grund af de fordele der er for dig og din virksomhed. Du får et meget fleksibelt produkt når du vælger erhvervsleasing. Leasing giver først og fremmest minimal pengebinding i bilen, så du i stedet kan bruge din likviditet på at udvikle din virksomhed.

Der er også omkostninger til tinglysning, som du ikke har når du vælger en leasingaftale. En leasingaftale ved en af Autohuset Vestergaards samarbejdspartner sker efter dine ønsker, leasingaftalen er typisk 36, 48 eller 60 måneder. Peugeot Expert er særlig attraktiv at lease, da den månedlige ydelse samt udbetalingen er meget attraktiv. Når du vælger leasing, kender du fuldstændigt din månedlige ydelse i hele perioden, og du kan lave et budget for dine transportomkostninger der ikke skrider. Som erhvervsdrivende har fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler.

Udstyr

Udvalgt udstyr – se den fulde udstyrsliste i prislisten.*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler

Standardudstyr

Airbag, fører og passager

ABS og ESC

Fartpilot med begrænser

Skydedør i højre side

Sædevarme, fører og passagersæde

Dobbelt passagersæde

Plus (inkl. Standardudstyr)

Aircondition

Sideairbags til fører og passager

Ekstra lyddæmpning

El-betjente sidespejle med varme

Fjernbetjent centrallås

Radio RD6 med Bluetooth

VisiPack (lys- og regnsensor)

Førersæde med armlæn, indstilling af højde og lændestøtte

Premium (inkl. Plus)

Dobbelt passagersæde med ModuWork

Automatisk klimaanlæg

Radio med 7" touch-skærm med Bluetooth

Mirror Screen med Apple CarPlay

Bakkamera med parkeringssensor, for og bag

Blind-Spot-Detection

El-sammenklappelige sidespejle med varme og elektrisk justering

Lakerede kofangere (delvist bag på L3)

LED kørelys og tågeforlygter foran

Ultimate (inkl. Premium kun 180 EAT6)

Webasto oliefyr med timer og fjernbetjening

Elektrisk nøglebetjent åbning af højre skydedør

Vognbaneassistent, skiltegenkendelse og hastighedsanbefaling

Aut. nedblænding af fjernlys og træthedsdetektor

Aktiv fartpilot med begrænser inkl. distanceadvarsel, ULTIMATE STANDARD frontkollisionsadvarsel og aktiv nødbremse

Head-Up Display

17" Phoenix diamantslebne aluminiumsfælge (215/60 R17 dæk)

Multifunktions læderrat og instrumenter med kromeringe og multidisplay

Tjek dine økonomiske muligheder

Vil du estimere hvor meget det vil koste at finansiere bilen? Udfyld felterne og se vejledende priser med det samme.

Udregn et estimat på din byttebil

Har du en bil, du ønsker at vi køber eller skal den indgå i en byttehandel? Så køber vi meget gerne din bil - uanset bilmærke.