Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,6 ud af 5

14 dages fuld returret

Autoriseret Ford værksted

Bestil tid online og kom forrest i køen, når din Ford skal til service

Ford service værksted

Hvorfor Ford værksted?

Som ejer af en Ford er du ikke alene. Ford står nemlig bag en af de mest populære bilmodeller på verdensplan – og det kan vi godt forstå. Ford laver nemlig virkelig gode biler, og heldigvis er vi specialister i at servicere netop dig og din Ford. Som Autoriseret Ford Autoværksted kan du trygt overlade din Ford i vores hænder. Vi er et stærkt team af Ford uddannede mekanikere fordelt på værksteder i henholdsvis HorsensKoldingOdense og Nærum. Vi er altså din garanti for, at din bil altid bliver repareret med originale reservedele og efter de standarter der lever op til Fords egne krav og forventninger. Der er rigtig mange grunde til at det er klogest at vælge et autoriseret værksted når du skal have din bil til service eller repareret. Disse kan du læse mere detaljeret om på vores værkstedsforside.

Men der er selvfølgelig også flere forskellige fordele ved at køre ind til os. Med i prisen får du nemlig også Ford Assistance Plus, der uden beregning giver dig 12 måneders vejhjælp i hele Europa. Ved hver enkel service fornyer vi uden beregning med yderligere 12 måneder. Har du spørgsmål er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Du kan også nemt og hurtigt booke din service online.

Få rente og gebyrfri delbetaling på din værkstedregning

Du skal ikke gå bekymret på værkstedet Derfor kan du helt uden ekstraomkostninger få delt din regning op i spiselige dele. Du betaler ikke mere end regningens pris, da der er 0 kr. i gebyr, rente og omkostninger. Denne service dækker alle værkstedsbesøg lige fra: Service og eftersyn af bilen, reparationer og forbedringer samt køb af nye dæk og ekstraudstyr

Et dæk er ikke bare et dæk

Hos Autohuset Vestergaard kan du, på grund af vores samarbejde med Goodyear, tilkøbe de bedste dæk på markedet. Vi er der for dig når du har brug for udskiftning og står altid klar til at lave et skarpt dæktilbud til din bil. Læs mere om dine dækmuligheder og få et tilbud på nye dæk herunder.

KULANCE

Du kan regne med os, når vi kan regne med dig

Der er fordele i, at være loyal kunde hos os. Som tak for din loyalitet giver vi ofte ekstra rabat, på større værkstedsreparationer af din bil, når det ikke omhandler almindelig slidtage - også efter garantien er udløbet.

Din bil er i gode hænder hos vores mærkeuddannede teknikere.

Se hvad din mekaniker ser med et GRATIS Ford Video Chek

Ford Video Check er gratis og viser dig, hvad din mekaniker ser. Din mekaniker forklarer, hvad der skal laves på din bil, inden de laver det. Og du kan være sikker på, at du kun betaler for det nødvendige arbejde samt ydelser og reservedele.

Du får tilsendt en video, og derefter kan du beslutte, hvor meget arbejde du ønsker udført. Der bliver ikke udført noget arbejde uden, at du får besked om det og giver tilladelse hertil.

Du kan altså følge med i, hvad der skal laves på din bil - uanset hvor du er. Det er gennemskueligt, lærerigt og bekvemt.

Ford økonomi service 5+

Hold din Ford i topform med et Ford Økonomi Service. Få tjekket din Fords vitale sliddele. Med et Ford Økonomi Service til din Ford 5 år+ får du et grundigt tjek af hele din bil. Tjekket gennemføres af en specialiseret Ford tekniker, så din bil er i de tryggeste hænder.

Ford økonomi service personbiler 5+ fra 1.495 kr.* og varebiler fra 1.895

Prisen er inkl. skift af olie, oliefilter og pollenfilter**

Tid til at skifte vinterdæk og sæsontilbehør

Hos Ford vil vi gerne hjælpe dig med, at passe ekstra godt på din bil. Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når den kolde tid banker på. Måske har du allerede planlagt en skøn efterårstur ud i det blå med familien? Hvad enten turen skal tilbringes i udlandet eller i Danmark er det vigtigt, at have styr på alle detaljerne.

Tips, ideer og gode råd til den kolde sæson med din Ford:

  • Det kan være en god ide at tilføje en praktisk bagagerumsbakke med høje kanter, som holder bagagerummet rent og tørt.

  • Tilføj en beskyttelsesliste til læssekanten, det beskytter bagkofangeren ved af og pålæsning.

  • Ski eller vinterferie i udlandet? med tværstænger monteret har du optimal transporttilbehør til din Ford.

  • Indsæt sorte gummimåtter. Originale Ford skræddersyede gummimåtter med forhøjede kanter, beskytter kabinen effektivt mod snavs og fugt.