Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

05.01.2023

Emne:

Statistik

3 år i streg - Ford Kuga er mest solgte plug-in hybrid

Ford Kuga er kørt direkte ind i danskernes hjerter, og er igen i 2022 den mest solgte plug-in hybrid.

ford kuga mest solgte plug-in hybrid

Ford Kuga er kørt direkte ind i danskernes hjerter. Den populære plug-in hybrid, kan efter endnu et flot år, igen kalde sig for Danmarks mest solgte plug-in hybrid – nu for tredje år i træk. Danskerne er stadig vilde med Ford Kuga – særlig plug-in hybrid-versionen. Med 3.356 solgte enheder kan Ford Kuga Plug-in Hybrid kalde sig for den mest solgte plug-in hybrid herhjemme i 2022. Det viser seneste tal fra bilstatistik.dk

Det er tredje år i træk, at Ford Kuga Plug-in Hybrid kan bryste sig af den flotte titel som en soleklar nr. 1. I den periode er der solgt knap 14.000 enheder af den populære plug-in hybrid. Markedet for plug-in hybrider, og ikke mindst elbiler, har udviklet sig med rekordfart gennem de tre år, og det samme har det stadig voksende udbud af elektrificerede biler.

- Vi er meget stolte af at have fastholdt vores position i så udfordrende et marked. Det siger ikke bare noget om vores forhandleres hårde arbejde, men også om vores stærke produkt. Kunderne får en lækker bil med masser af udstyr og samtidig en forsmag på elektrisk kørsel, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør i Ford Danmark.

Hattrick til Ford Kuga som Danmarks mest solgte plug-in hybrid

Danmarks mest solgte Plug-in Hybrid 2022- Ford Kuga

Udover at være den mest solgte plug-in hybrid herhjemme i 2022, så har Ford Kuga også fundet vej til top tre over Danmarks mest solgte biler i 2022. Her gør den Ford Transit Custom selskab – varebilen, der på imponerende vis ikke kun giver de andre varebiler, men også personbilerne, baghjul med en flot placering som Danmarks mest solgte bil i 2022.

I samme top tre over de mest solgte biler i totalmarkedet på tværs af både varebiler og personbiler, finder man Ford Kuga på en flot anden plads med hele 4.080 solgte enheder. Dermed dominerer Ford igen i år top tre over mest solgte biler.

- Vi er meget stolte af at have fastholdt vores position i så udfordrende et marked. Det siger ikke bare noget om vores forhandleres hårde arbejde, men også om vores stærke produkt. Kunderne får en lækker bil med masser af udstyr og samtidig en forsmag på elektrisk kørsel, siger Thomas Aarris, Head of Personal Vehicles.

Ford Nytårskur

Kom til nytårskur 2023 hos os og hør mere om Danmarks måske bedste privatleasing aftale! Privatlease familie-favoritten Ford Kuga for 3.995 kr./md. i 12 måneder med 0. kr i udbetaling og 15.000 km om året* Ford Kuga ST-Line X 2.5 Plug-in Hybrid 225HK** 12 måneder privatleasing | 0 kr. udbetaling | 3.995 kr./md | Samlede omkostninger i perioden: 47.940 kr.

*Bilen kan være vist med ekstraudstyr. **Prisen gælder aftaler indgået inden 31/1/2023.

Halvårlig CO2-ejerafgift: 370 kr. | Forbrug: 100 km/l. | CO2-udledning: 22 g/km. | Elektrisk rækkevidde: 56 km. | Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 0-100%: 3.5 t. v. max ladeeffekt (3.7 kW) | Antal km i perioden: 15.000 km | Totale omkostninger i perioden: 47.940,- | Forbrug og rækkevidde påvirkes blandt andet af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden

Relaterede artikler

Den meste solgte bil i 2022 er Ford Transit Custom

Den mest solgte bil i 2022 er Ford Transit Custom

1