Mulighed for hjemmelevering

+500 biler på lager

Fremragende på Trustpilot 4,3 ud af 5

14 dages fuld returret v. køb online

Dato:

14.11.2018

Emne:

Nye biler

I alt 30 biler konkurrerer om at blive årets bil 2018

30 biler har været med i opløbet om titlen, og i år har der været specielt mange modeller indenfor de kategorier, der traditionelt set har vundet titlen flest gange.

Med hele 5 modeller er Kia med i opløbet til årets bil 2018

Årets bil 2018

I alt 30 biler konkurrerer om at blive årets bil 2018. I år ligger Kia skarpt med hele 5 modeller i opløbet til finalefeltet.

I tirsdags mødtes 23 motorjournalister for at starte kåringen af årets bil 2018 og i går aftes blev vinderen fundet.

30 biler har været med i opløbet om titlen, og i år har der været specielt mange modeller indenfor de kategorier, der traditionelt set har vundet titlen flest gange.

Adskillige nye minibiler har været med i kampen, heriblandt Kia Rio, VW Polo, Suzuki Swift, Seat Ibiza, Ford Fiesta og Nissan Micra. Klassen for små SUV’er har også været stærkt repræsenteret i form af Citroën C3 Aircross, Kia Stonic, Opel Crossland og Seat Arona. Hertil skal tilføres et par modeller, der på mange måder minder om Peugeot 3008, sidste års vinder. Her tales der om Peugeot 5008 og Opel Grandland X.

Mellemklassen har også gjort sig synlig via Fiat Tipo, Hyundai i30 og Honda Civic. Det ses altså tydeligt at nogle mærker gør sig mere bemærket end andre. Heriblandt specielt KIA med hele 5 modeller i opløb. Der er her tale om, Kia Picanto, Kia Rio, Kia Niro, Kia Stonic og Kia Stinger. Opel har dog lagt sig tæt op ad KIA med 3 modeller i opløbet. Det gælder, Opel Crossland X, Opel Grandland X og Opel Insignia.

Antallet af dyrere biler på listen er også blevet mere iøjnefaldende efter Volvo havde deres XC90 med i top 5 sidste år. I år er det blandt andet Kia Stinger, VW Arteon Volvo XC 60 og Alfa Romeo Stelvio der har mulighed for at præge journalisterne.

Alt testarbejdet har fundet sted på og omkring Jyllandsringen, og den endelige top 5 vil blive afsløret i slutningen af november.

1